HjemlighedKonstruktion

Robust garage loops - pålidelighed garanti

Garage døre er altid forbundet med imponerende størrelse og store, selv en meget stor vægt. Derfor løkken garagen ligger en enorm byrde. De skal bære vægten af porten, uden at blive udsat for deformation, for at beskytte bladet fra skew, give mulighed for præcis og jævn lukning uden betydelig indsats. Desuden skal fastgørelsesorganerne være modstandsdygtige over for slid og tog at drikke. Metal af denne type er fremstillet med de stigende krav fra deres styrke fra et slidstærkt højtlegeret stål.

Som porten til garagen angive en række - fra simple træskodder til high-tech design, hængsler og garageporten lade på lager. Størrelse, materiale og design funktioner baldakiner afhænger af den type af funktionel belastning, de er nødt til at bære. Garage hængsler gøre en diameter på 16 til 50 mm runde eller dråbeformede tværsnit, med lejet, hockey med en bold.

For store tunge vinger anvende hængsler, i hvilken tappen hviler på stopringen og kugleleje system. Et sådant arrangement forøger levetiden af porten, forhindrer dem vridning og nedsynkning, lader plov folder lydløst og glat. Til lettere skodder og porte garage egnet hængsler på bolden. Udformningen af deres enkle: nederst hætten anbringes høj styrke metalkugle, som støtter tappen. På grund af en sådan roterende mekanisme friktion enhed er reduceret, hvilket øger levetiden for de fleste løkker. Typisk er den standard metal gate tilstrækkeligt fire shelters, men undertiden fastsat et ekstra par bindinger.

Nogle ejere foretrækker dråbeformet garager garager løkke (også kaldet finsk), hvilket giver en stærk tilknytning til en metaldør blad. De er fastgjort ved hjælp af lysbuesvejsning, hvor det er dråbeformet tværsnit gør det muligt at foretage en forbedret svejsning. Den største fordel ved sådanne krisecentre - enkelhed og høj kvalitet materiale. Effektiviteten af sløjferne, som den indbyggede understøttelse med kuglelejer, justerbar, meget enkle og bekvemme, af en særlig skrue. Huset er fremstillet af kraftig profileret stål. Dråbeformet løkke bære vægten af selv meget massiv port og sikre års drift.

Til effektiv beskyttelse mod indbrud gate garage skjulte hængsler er blevet udviklet. Prisen er lidt højere end normalt, hvilket er begrundet i en række fordele. Disse mekanismer er installeret direkte i profilet. De er næsten umuligt at skære, de kræver ingen vedligeholdelse og er meget mere holdbare, som dækkede denne samme profil. Men, vigtigst af alt, de latente tilkoblingsanordninger tillader porten at pløje gennem 180 grader, hvilket er meget bekvemt for garagen ejer. Installation af sådanne loops kræver visse færdigheder og som regel, udført af fagfolk, men for nylig lanceret produktion af portene med indbyggede skjulte hængsler, således at der kan undgås problemer med et hul lignende mekanismer.

anbefales det nødvendige antal loops at få i et sæt eller i det mindste, fra en enkelt fabrikant. Dette vil give en god landingsflapper og lette tilpasningen af deres positioner i bredde og højde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.