SundhedMedicin

Madforgiftning: hvordan man fremkalde opkastning hjemme

Forgiftning af visse deklasserede eller udløbne produkter - et almindeligt fænomen. Samtidig man føler smerte i maven, svaghed, utilpashed. Hvad der præcist er du forgiftet - vil forstå da, det vigtigste i denne situation - er at tage en tidlig indsats. Hvis du fik virkelig dårlig - sikkert kalder "ambulance." I en sådan situation vil også hjælpe kendskab til , hvordan man kan fremkalde opkastning derhjemme. Dette er, hvad vi vil tale.

Et giftigt stof, der kommer i vores mave, kan forårsage ganske alvorlige krænkelser af de vitale processer. Til toksiner ikke er trængt ind i blodbanen før ankomsten af læger, er det nødvendigt at vide , hvordan man kan fremkalde opkastning hjemme. Dette vil hjælpe udvaske maven. Hvorfor opkastning? Det er simpelt!

Det faktum, at opkastning og kvalme (da det er den forvarsel) er en beskyttende mekanisme i kroppen der tager sigte på at slippe af gift eller andre stoffer, ubehageligt at vores mave. Dette vil lette den generelle tilstand af den person, i følgende tilfælde:

  • under madforgiftning ;
  • tarminfektioner;
  • under en akut sygdom i fordøjelseskanalen.

Vi tilbyder dig en metode til såkaldt restaurant.

Sådan fremkalde opkastning derhjemme?

Vi bruger kaliumpermanganat. For dem, der ikke kender: det er kaliumpermanganat. Det er en meget kraftfuld oxidationsmiddel, som har en udtalt antibakteriel aktivitet. Dette er muligt takket være de astringerende egenskaber af de lave koncentrationer, er det vigtigt at huske på, som en koncentreret opløsning forårsager irritation og forbrændinger på maveslimhinden. Ellers står vi over opstår spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af opkastning. Så helt sikkert uden hjælp fra lægerne kan ikke gøre!

fremstille en opløsning af

Vi tager lidt kaliumpermanganat og fortyndet i fem-liters krukke med lunkent vand. Bemærk, at løsningen skal være pink med mærkbar gennemsigtighed. I intet tilfælde ikke overdrive det! Når ikke alle krystallerne er opløst. Det er fyldt med deres kontakt med den indre væg af maven. Derfor bedre at blande kaliumpermanganat første bank af mindre størrelse, og derefter hælde væsken i en anden bank eller panorere gennem osteklæde. Dette vil hjælpe dig med at undgå uopløst rest. Sørg for at hælde den ønskede vandmængde til den totale vægt af (5 liter). Vigtigt! Vi bør gå videre fra en alder af offeret! For eksempel at vaske ud maven barnet 9 måneder gammel, er det nødvendigt at anvende 800 ml opløsning, og det er nødvendigt at gå ud fra følgende beregning for et barn ældre end et år: 1 liter pr leveår. Voksen brug mellem fem og 10 liter dette medium. Vær opmærksom på at kaliumpermanganat er ikke meget behagelig lugt og især smag. Dette vil i høj grad fremskynde selvrensning af din mave! Alt. Opløsningen blev fremstillet. Lad os nu lære at fremkalde opkastning hjemme med hjælp af kaliumpermanganat.

fremkalde opkastning

Offeret til at drikke den tilberedte opløsning. Proceduren skal udføres i flere etaper. Hvis opkastning ikke er startet, skal du gøre følgende: Tryk på en ren finger på roden af tungen. Det er godt at provokere maven reaktionen. Effektiviteten af denne metode kan bedømmes, at hvis opkastning sker efter hver gang du giver offeret den fremstillede opløsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.