SundhedMedicin

Hvad er forskellig fra den endokrinolog gynækolog-endokrinolog: den vigtigste forskelle, omfang og grundlæggende funktioner

Enhver sygdom, ikke engang at have udtalte symptomer, kræver mere opmærksomhed fra fagfolk. Det er vigtigt at henvise til profilen læge, der ved præcis, hvad de skal gøre i en bestemt situation. Hvad er forskellig fra den endokrinolog gynækolog-endokrinolog? Dette skal kende hver kvinde, der har haft problemer med hormonal baggrund.

Hvad er det endokrine system?

Endokrine kirtler er et vigtigt system af kroppen, der er ansvarlig for udvælgelse af fysiologisk aktive stoffer - hormoner. Uden dem er det umuligt den normale funktion af organer og systemer. Hormoner er ansvarlige for deling af celler, fungerende lever, nyre, hjerte, kønsorganer, og så videre. D.

Alle endokrine kirtler er opdelt i endokrine og blandet. Det endokrine system består af skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkirtlerne, binyrer, hypofyse, pinealkirtlen. Blandet kirtler ikke kun producere hormoner. De har også en række andre funktioner. Denne gruppe omfatter bugspytkirtlen, æggestokke hos kvinder, testikler hos mænd, placenta hos kommende mødre. Som blandet eller rent endokrine kirtler påvirke en persons generelle sundhed. Bliver nødt til at se en specialist, hvis du vil mislykkes kun en lille del af systemet.

Hvem er en endokrinolog?

Hvilken slags specialist, han kender nogen, der mindst én gang i mit liv der har været problemer med skjoldbruskkirtlen. Faktisk arbejde er en endokrinolog i behandlingen af hormonale forstyrrelser i kroppen. Der kan opstå problemer ikke kun på grund af reduceret funktionalitet skjoldbruskkirtlen. Endokrinolog - en specialist, der vil diagnosticere endokrine forstyrrelser systemet vælger den korrekte behandling, er registreret. Som regel patologiske processer i dette område kræver langvarig behandling.

Endokrinolog - en specialist temmelig smal profil. Det betyder, at hvis der er nogen klager patienten henvises til en specialist med det samme. I første omgang nødt til at passere en række tests, besøge det lokale terapeut. Ifølge resultaterne vil patienten modtage en henvisning til en specialist. Det er muligt, at mere retfærdig sex bliver nødt til at tage fat til gynækolog-endokrinolog. Det er en læge, der beskæftiger sig udelukkende kvindelige patologier. Hvad gør en endokrinolog og gynækolog? På dette senere.

Det behandler gynækolog-endokrinolog?

Kvindelig læge, der har behandlet forskellige hormonale sygdomme - det er en gynækolog-endokrinolog. Alt arbejde eksperten er den indflydelse af hormoner på sundheden hos den mere retfærdig køn. Hvis kvinden vendte sig til en specialist, helt sikkert ske, eller at de patologiske processer i kroppen. Hvad adskiller gynækolog-endokrinolog fra den sædvanlige gynækolog? Det faktum, at en smal specialiserede undersøgelser hovedsageligt hormoner udskilles af kønskirtlerne kvinder, især ved æggestokkene.

Hvis de kvindelige organer i det reproduktive system fungerer normalt, månedlige æggestokke producerer "gule legeme", uden hvilken det er umuligt at gennemføre undfangelsen af barnet. Et interessant faktum er, at kvindens krop også produceres af mandlige kønshormoner. Deres overflod eller mangel kan også føre til sygdomme i det reproduktive system.

Det bliver klart ud fra forskellen mellem den endokrinolog gynækolog endokrinolog. Hvis den første specialist arbejder med alle patienter, den anden - kun med mere retfærdig køn.

Hvornår skal henvise til en specialist?

Mange sygdomme helbreder gynækolog-endokrinolog. Hvad er forskellen fra en gynækolog? Først og fremmest den kendsgerning, at specialisten udforsker patologiske processer forårsaget af svigt af hormonale sfære af kvindens krop. Er sikker på at blive dirigeret til endokrinolog pige, der når puberteten (15-16 år) er der ingen menstruation. Det er muligt, at årsagen var den overflod af mandlige kønshormoner, eller omvendt, den manglende produktion af kvindelige hormoner.

Ubehagelig lugt udsendes under menstruation, øget smerte i æggestokkene, det fuldstændige fravær af menstruation, i mangel af graviditeten - det hele er en anledning til at se en læge, der har været på forskning i hormoner.

Gynækolog-endokrinolog adskiller sig fra gynækolog? De store forskelle er i form af den første konsultation. Hvis gynækolog er det vigtigt at blive inspiceret, skal endokrinolog finde ud af oplysninger om den sygdom, som patienten og pårørende. Høring kan vare fra 20 minutter til en time.

Analyser - et nødvendigt skridt i diagnosen

patient undersøgelse gør det muligt at pre-diagnose, men nøjagtigt at bestemme formen specialist hjælp analyser af sygdom. Gynækolog, endokrinolog og gynækolog - hvad er forskellen? Den første er, at den første læge vurderer tilstanden af en blodprøve, og den anden - på en udstrygning. For at bestemme den reproduktive kvinders status styre analysen, prolaktin, testosteron, estradiol. Det sker ofte, at en kvinde er præsentere flere patologiske processer forbundet med det endokrine system. Det er derfor nødvendigt at undersøge yderligere skjoldbruskkirtlen, passerer studiet af blodsukkeret.

Af stor betydning er differentialdiagnose. Hvis kroppen har en hormonel problem, ville en ekstra kvinde nødt til at tale med en terapeut, endokrinolog, gynækolog.

Hvilke diagnostiske metoder kan stadig bruges?

For at stille en diagnose, laboratorieprøver er ikke altid nok. Hvad er forskellig fra den endokrinolog gynækolog-endokrinolog? Med hensyn til diagnose er næsten ingenting. Begge disse læger arbejder tæt sammen med specialister på andre områder. Dette gør det muligt at bestemme diagnosen tidligt stadie sygdommen. Nødvendigvis udføres ultralyd af bækkenorganerne, diagnose af hormonniveauer, undersøgelse af ændringer i skjoldbruskkirtlen. Tidlig behandling giver omfattende diagnose. Hvis lægen bestemmer sygdom af en blodprøve, bør han ikke have tillid til.


En kvinde, der i lang tid, kan ikke forestille sig et barn, er det nødvendigt at foretage en fuldstændig undersøgelse af kroppen. Det vil sige, bliver nødt til ikke kun at besøge gynækolog-endokrinolog, men også en kardiolog, urolog, øjenlæge, og så videre. D. Ofte latent infektion udløser hormonel fiasko. Som et resultat, lider det reproduktive system.

Hvilket behandler sygdomme i gynækolog-endokrinolog?

Enhver overtrædelse af den kvindelige krop relateret til hormoner, behandler gynækolog-endokrinolog. Hvad er forskellen fra en gynækolog? Det faktum, at behandlingen skal udføres i lang tid. Ofte er nødt til at foretage justeringer af behandlingen, at vælge produkter med den mindste skade på kroppen. Faktum er, at i de fleste tilfælde kræver hormonelle stoffer, der kan forårsage udviklingen af bivirkninger (overdreven hårvækst, overvægt, akne).

Gynækolog-endokrinolog behandler følgende patologiske processer:

  • sent eller tidlig pubertet;
  • umuligheden af undfangelse i forbindelse med endometriose;
  • uterin blødning ikke forbundet med menstruation;
  • uregelmæssig menstruation;
  • tidlig overgangsalder.

Der er en række af sygdomme forbundet med hormonelle kvinder. Hvis nogen abnormitet bør søge en konsultation med en specialist.

resultat

Hvad er forskellig fra den endokrinolog gynækolog-endokrinolog? I virkeligheden er disse eksperter er den samme aktivitet. Men gynækolog-endokrinolog arbejder kun med kvinder, der studerer hormoner i det reproduktive system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.