SundhedMedicin

Solar plexus. Hvad ved vi om ham?

Klynge af en flerhed af neurale elementer placeret i bughulen, uden nervesystemet, blev kendt som solar plexus. Hvorfor sådan et navn? For det første kan "tangle" af celler sammenlignes med solen af det menneskelige legeme, der ligesom solens stråler udsendes energistrømme i alle vitale dele af kroppen. Når en person sover, mekanismen strømfordeling til aktivt "arbejde", distribuerer energi i de dele af kroppen, hvor der er mest brug for derved at korrigere ubalancen, som blev dannet i løbet af dagen. For det andet, hvis personen dårligt ramt dette område af kroppen, så mister han bevidstheden, med andre ord, før manden "svindende lys", og lys, henholdsvis og der er en solen. Det er nu en simpel sammenligning, men det giver mening.

Uden at gå i medicinsk eller esoterisk terminologi, kan vi sige en enkelt og forståeligt sprog for alle, følgende: solar plexus er tæt forbundet med det respiratoriske system, mellemgulvet, binyrer, milt, lever, mave, galdeblære. Du kan fortsætte, men selv uden dette er det klart, at det er et meget værdifuldt og vigtigt organ i den menneskelige krop, og når de føler smerte eller endda ubehag i dette område, skal du straks betale opmærksomhed, da det kan være et tegn på, at der er alvorlige problemer med sundhed.

Således i solar plexus af betydning at afslutte arbejdet i kroppen er der ingen tvivl om, derfor, ikke overraskende, og det faktum, at dette organ er særligt sårbare. Punch i solar plexus kan føre til meget alvorlige konsekvenser, såsom brud af membranen, som kan herniate, og uden kirurgisk indgreb er ikke nok. Hvis et slagtilfælde er ikke meget stærk, er det også lover ikke godt: sammentrækning af mellemgulvet uddriver luft fra lungerne, vises kramper, nedsat vejrtrækning og, som følge heraf den person mister bevidstheden. Du skal vide, hvad der sker med kroppen, når en person modtager et slag mod solar plexus. For at forstå, at kroppen er "slår alarm", er det muligt, hvis:

- offeret kan ikke tale;

- udtalt fornemmelse af stærke smerter i maven;

- kvalme og opkastning.

For at hjælpe den person, der har lidt af et slag i solar plexus, er det nødvendigt først og fremmest at sætte ham, bøjet lidt frem, og det er ønskeligt at yde støtte (dette bør kun ske efter en vis tid, når offeret allerede bevæger sig i staten). Det er nødvendigt at tale, for at berolige, at sige, at krampe snart vil passere, og du kan trække vejret normalt igen. Hvis forudsætningerne ses at tab af bevidsthed, straks sat til den ene side og frigøre luftvejene så meget som muligt. Selvfølgelig skal du straks ringe til "ambulance"!

Absolut kan ikke: touch, massage, gnide eller på anden måde forstyrre maven. Selvfølgelig, for at undgå fare, er det bedst at forhindre det og beskytte solar plexus af de forskellige typer af slagtilfælde. For at gøre dette, skal du vide, og endnu bedre - til at besidde mindst grundlæggende metoder til beskyttelse, nemlig: at være i stand til at flygte fra slag og om nødvendigt, for kontraangreb, men bedre - ikke én. Selv hvis dette sker på et niveau langt fra professionalisme, vil det forvirre angriberen, og give en chance til selv at tvinge et minimum.

Så nu ved vi, at solar plexus, hvis virkninger kan være meget farligt for den menneskelige krop, udfører en række forskellige funktioner. Det er bedre at undgå mekaniske traumer og chok i dette område, som krampagtige spasmer kan blokere personens vejrtrækning, med døden til følge. Selvfølgelig kan daglig motion styrker solar plexus og maveregionen, så det er i hvert fald lejlighedsvis udføre visse øvelser for at styrke denne muskel gruppe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.