Kunst og underholdningFilm

Roller og skuespillere, "appelsinmarmelade"

Til "Naver" 2011-2013 producerede han manhwa, som fik enorm popularitet. Hun var så imponeret læsere, med det resultat, at der var en filmatisering - "appelsinmarmelade". I alt 12 episoder blev filmet, som var opdelt i tre hele sæsoner. Hver episode varer omkring 50 minutter. Broadcast af serien varede fra maj 2015 til juli samme år.

"Orange Marmalade" - Dorama, skuespillere, der spillede sin rolle effektivt og realistisk. Kun få mennesker klagede over, at karaktererne i manhwa og figurer fra serien lidt ens. Alt alle tilfredse.

Plottet i dramaet

Historien foregår i en verden, hvor mennesker og vampyrer er nødt til at leve med hinanden. Over tid har de blodsugere udviklet sig så som fødevarer foretrukket en mere trofast til væsken. Et samfund, hvor vampyrer levende, aggressivt tunet. De var konstant diskrimineret, ydmyget. Mange skjule deres sande natur, så for ikke at være en udstødt for livet. Det handler om det, og fortæller historien om "appelsinmarmelade". Skuespillere og roller beskrives lidt senere.

Plottet er centreret om Ma Ri Pak, der behov for at ligge over det mand. Hun bor alene, er det iboende isolation. Ma Ri Pak nødt til at drømme om at flytte til et andet område, hvor det ikke vil vide nogen, ville det hjælpe med at finde et stille liv. Men efter fremkomsten Jae Mina planer ændre sig dramatisk, og med det - og skæbne af pigen.

beskrivelse tegn

Populær fyr i skolen - Jae Min. Allerede som barn han hader vampyrer og alle, der er forbundet med dem. Dette kan forklares ved, at efter hans mor giftede denne art, er det hele tiden forhindret ham i at gøre, hvad der er behageligt. Sikker nok, efter at have besøgt hans skole, Ma Ri, han forelsker sig i hende. Men det samme fyr vente, når han erfarer, at hans elskede vampyr?! Dette kan forstås, hvis vi ser "appelsinmarmelade". Kast positivt om processen med at filme og monteringsmateriale.

Ma Ri Pak længe nok undgår folk. Måske ville hun ikke have forhindret vampyrisme at leve fuldt ud, men den nærhed og hemmelighedskræmmeri gjorde deres job som et barn. Kandidat fra gymnasiet, besluttede hun i, at uanset hvad, så med nye håb og beføjelser overføres til en anden skole, hvor ingen kendte hende.

Siden barndommen, hun ønsker at være en musiker. Efter overførslen af skolen faldt i et trekantsdrama. Forelsket i hende ikke bare Jae Min, men hendes trofaste ven barndom - Xi Hu. De interessante skæbner kan findes ved at se "appelsinmarmelade". Skuespillere er så smuk, at ikke engang mærke de små fejl i spillet.

Xi Hu - nevø til den mand, der giftede sig med sin mor Jae Min. Også en vampyr.

Og Joe Pa - populære pige i skolen. Hun kunne ikke lide det faktum, at Jae Min ligesom Ma Ri, så hun forsøger alle mulige måder at fornærme, ydmyge og vanære pigen overhovedet.

Yo Jin Gu / Jae Min

Guy blev født i Seoul den 13. august., 1997 Ifølge tegn i dyrekredsen - Leo. Desværre, vi ved om den fyr er ikke meget. Men jeg må sige, at han spiller godt nok. Dette bekræftes af de aktører, der arbejder med ham. "Orange Marmalade" hjalp ham åbne sit potentiale. Skærmene Jin Gu debuterede tilbage i 2005, hovedrollen i "triste film." De første stråler af herlighed kom til ham først efter tre år, da billedet blev udsendt "En Frozen Flower", hvor han spillede.

Alle, der iagttog arbejde drengen, bemærkede engang, at han ville blive berømt og respekteret skuespiller. I 2013 debuterede han på den store skærm. Hans første arbejde af denne art - thrilleren "Hvai". Rolle i filmen vandt ham priser.

Sol Kim Hyun / Pac Ma Ri

Hun blev født i hovedstaden i Sydkorea 3 Januar 1995. AOA er et medlem af gruppen, der engang fejret aktører, der arbejder med pigen. "Orange Marmalade" var et billede, en rolle, der blev udkæmpet ikke kun begyndere, men også afholdt Idol.

Debut af pigerne på scenen i slutningen af juli 2012. Forud for denne dato det flere gange allerede på skærmen. For eksempel viste det sig i FTIsland klip (Alvorligt). Fungerende karriere begyndte med mindre roller. i 2012, pigen spurgte også til at spille en karakter i dramaet "Min datter-ung." Efter at Sol-hyun begyndte at kalde på mange malerier.

I 2013 var hun heldig nok til at spille en karakter i dramaet "Mit frygtelige bror." Og det fik hovedrollen. To år senere, dukkede hun allerede i spillefilmen "Kannamsky blues." På hendes rolle audition fem personer stadig formået Sol Hyun at nå den næret ønske - at det er blevet valgt. Pige leger med Lee Min-ho, der på det tidspunkt blev en af de mest populære og eftertragtede skuespillere.

Før debut af Salt Hyun arbejdede som model. Jeg blev involveret i en skandale med forholdet. Hendes partner vendte Zico (blok B). Han ved, hvordan at spille klaver.

Lee Dzhon Hon / Han Xi Hu

Guy blev født i Busan 15. maj 1990. Nu er han bedre kendt som medlem af CNBlue. På grund af denne konstante hans ansættelse, og mangel på tid fejrede skuespillere. "Orange Marmalade" - Dorama, hvor han spillede en dyb rolle. Fyren elsker musik, så han lærte spillet på en helt forskellige instrumenter. Vi taler om to slags guitarer (plain og bas), klaver og harmonika.

I fire år, Dzhon Hon flyttede til Japan. Over tid, men han vendte tilbage til deres hjemland og derefter eksamen fra high school. Jeg mødtes med deres leder længe før åbningen, og før praktikken i virksomheden.

Skærmene først dukkede op i 2010 i filmen "Akustik".

Gil Eun Hae / Ra A Joe

Hun nylig startet karriere som skuespiller. Musik gør hun. Født den 5. december., 1988 Hendes filmografi er ikke alt for rige. Dukkede op i fem dramaer, ved den måde, "Orange Marmalade" blev indtil hendes sidste værk. Mange, der har set disse føljetoner, bemærke, at det klarer rollen som en tæve.

Det debuterede på skærme i 1999. Den vigtigste rolle, indtil hun var heldig nok til at få, men hun giver ikke op og gjort vores måde at den sekundære. Den første Dorama - "Skole 2013", filmen - "Det sjette mistænkte" Hun rost af mange berømte skuespillere. "Orange Marmalade" viste, at denne pige vil passere i placeringerne af de mest indflydelsesrige figurer i den sydkoreanske kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.