Kunst og underholdningFilm

Dzhastin Kuper: Biografi og karriere

Vores dagens helt er Justin Cooper, der i barndommen var en Hollywood skuespiller. Ønsker du at vide, hvilke film han medvirkede? Hvor han blev født? Han arbejder nu? Svarene på disse og andre spørgsmål præsenteres i artiklen.

Biografi Familie og barndom

Dzhastin Kuper blev født den 17. november 1988 en af de største amerikanske byer - Los Angeles. De er fra en almindelig familie. Imidlertid har forældre altid drømt om at have deres søn blev berømt og velhavende mand.

Fra børnehave alder min mor tog Justin til forskellige auditions og skærm test. For første gang, vises vores helt på skærmen, når han var 5 år gammel. Cute dreng dukkede op i reklamer pizza. Han blev spottet andre producenter. Snart Justin begyndte at deltage i kampagnen af mobiltelefoner, køleskabe, antiallergilægemidler og så videre.

Kendskab til film

Snart Cooper Jr. blev tilbudt en lille rolle af en dreng Linus Plankina i sitcom "Full House". Justins forældre har givet samtykke til optagelsen. Unge skuespiller glimrende opfyldt sine opgaver. Hans andet job var rollen som serielle barn Ryan på ungdomsområdet projektet "Boy Meets World".

Efter nogen tid, forældrene til vores helt modtog et interessant tilbud fra skaberne af den længste amerikansk sæbeopera med titlen "General Hospital" (1963). Deres søn Justin måtte vænne sig til billedet af en dreng Lucas Cooper. I dette projekt var han 2 år, fik en første berømmelse. Men den virkelige succes ventede på ham at komme.

Fortsat karriere

Instrueret af Tom Shedyaka ledte efter drengen, som kom til at spille hovedrollen i hans film "Liar, Liar". Han "så på" snesevis af ansøgere. Og i sidste ende valgte jeg den smilende og omgængelig dreng. Hvordan vidste du det var Dzhastin Kuper. Han var i stand til at plausibelt spille Max Reed. Denne karakter i hans fødselsdag lavet et ønske: at hans far er ophørt med at lyve. Og det skete. Papa Max (Dzhim Kerri) begyndte at tale kun sandheden. På grund af dette, fandt han sig selv i absurde situationer. Komedie var en stor succes. Det ses af millioner af mennesker i forskellige lande. Dagen efter premieren på drengen vågnede berømt. Næsten 4 år Barnet var i kølvandet på denne popularitet.

Hvor ellers medvirkede Dzhastin Kuper? Skuespilleren, der forelskede sig i mange seere, blev helten af familien komedie "The Adventures of Ragtime" (1998). Hans karakter har vist sig sødt og rørende.

kom billedet "Dennis-bøddel-2" i 1998. Denne gang, Justin fik rollen som en drilagtig dreng, der elskede at gøre grin med sin nabo.

I 2001 blev retten publikum præsenteret to film med sin deltagelse - "Alle os" "Big House" og

Som hans skæbne

Med 13 år som mere og ikke filmet Dzhastin Kuper. Hans film er stadig at gennemgå det store antal mennesker (herunder Rusland).

Samt var skæbnen for den smilende dreng og talentfuld? Meget snart (22 November) Justin vender 28 år. Han har en kæreste, som fyr kommer til at starte en familie og hæve fremtidige børn.

Vores helt ikke blive professionel skuespiller. Efter gymnasiet, han indskrevet på universitetet. I flere år har Dzhastin Kuper produceret en af de amerikanske radiostationer. Guide roser og værdsætter det. Og han anser sig selv for at være ganske vellykket og glad person.

Som konklusion

Vi undersøgte i detaljer biografi Dzhastina Kupera. Han havde store chancer for at opbygge en strålende karriere i Hollywood. Men fyren valgte en anden vej. Og han er en succes i sit felt. Vi ønsker ham det finansielle trivsel og stor lykke i hans personlige liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.