SundhedSyn

"Iridina" øjendråber: brugsanvisning, analoger, anmeldelser

Rødmede sclera øjne - ikke den mest behagelige begivenhed, kan årsagen til der være en mangel på søvn, træthed, overdreven belastning på organer vision. Uanset årsagerne til denne tilstand, det gør folk trætte, frustreret look og giver en masse ubehag.

Rødme af sclera kan se anderledes ud. I nogle tilfælde, det hvide i øjnene synlige udvidede blodkar og andre sclera bliver ensartet nuance af lyserød (i situationer, hvor de små kapillærer er involveret).

vaskulær dilatation sker ikke kun i den såkaldte hvide i øjet, men også på slimhinden århundrede - de ser også hævede og blodsprængte.

Denne ulempe kan ikke skjules ved hjælp af makeup. Derfor særlige oftalmologiske værktøjer er en velsignelse for ejere trætte røde øjne. Især er patienter, der ordineres stoffet "Iridina" - Drops til øjne, at have vasokonstriktor aktivitet.

struktur

Det aktive stof handler naphazolinhydrochlorid. Derfor ethvert præparat med en lignende sammensætning, herunder den velkendte "Naphthyzinum" - er en analog. "Iridina" - øjendråber, som er placeret som et kosmetisk, men i virkeligheden er en farmaceutisk formulering. Ved analoger også omfatte forberedelse "Polinadim" fra den russiske producent.

virkemåde

Rødme af øjne og øjenlåg på grund af udvidelse af fine blod kapillærer lokaliseret rigeligt i strukturen af øjeæblet. "Whitening" effekt, som gør præparat "Iridina" (øjendråber) er en konsekvens af den vasokonstriktive virkning af den aktive bestanddel.

Naphazolin, som er den aktive bestanddel af øjendråber "Iridina" refererer til klassen af a-adrenoceptoragonister. Forårsager excitation af alfa-adrenoceptor naphazolinhydrochlorid giver vasokonstriktorvirkning. Det er derfor, den rødme forsvinder med slimhinderne i øjnene.

Indikationer

 1. Rødme af slimhinden af øjeæblet.
 2. Irritation, hævelse af øjenlåg.
 3. Ubehag i form af brændende eller kløe øjne.
 4. Øget tåreproduktion, overdreven tåreflåd.
 5. Øget øje lysfølsomhed (såsom dagslys og kunstlys).

Før du begynder at bruge dette værktøj, er det tilrådeligt at rådføre sig med en øjenlæge for yderligere indikationer og anbefalinger om den optimale form for brug af stoffet "Iridina". Øjendråber anses for sikre, men deres forkert brug kan medføre bivirkninger. Dosis bør fremstilles individuelt.

Det stof "Iridina" (øjendråber): brugsanvisning

Dråber at fjerne rødme anbefales at bruge, før du anvender makeup på øjnene. Den konjunktivale hulrum i hvert øje indpodet 1-2 dråber midler (det er mere bekvemt at gøre det i rygleje).

Den kridtning effekt forekommer i et par minutter og varer i flere timer.

Vigtigt! Instillation er tilladt ikke mere end tre gange om dagen.

Hver 5-6 dage, er du nødt til at tage en pause, for at undgå tilvænning.

Uønskede sidereaktioner

Er det sikkert at bruge stoffet "Iridina"? Dråber til øjne (instruktion og feedback af læger bekræfte det) kan medføre bivirkninger:

 1. Kløe, svie, andet ubehag fra øjet mucosa umiddelbart efter inddrypning af dråberne.
 2. Udviklingen af tolerance (modstand) til stoffet i tilfælde af længerevarende regelmæssig brug.
 3. Ofte med hyppig langvarig brug er der den modsatte effekt: hævelse og rødme af bindehinde.
 4. Konstriktion af pupillen.
 5. Aktivt absorbere lokal påføring i blodbanen, naphazolinhydrochlorid stand til at inducere et systemisk udvidelse af blodtryk.
 6. Kvalme.
 7. Hovedpine.
 8. Takykardi.

Kontraindikationer til brugen af dråber "Iridina"

 1. Øget intraokulært tryk uanset ætiologi (glaukom og andre okulære).
 2. Hypertension (på grund af muligheden for systemiske bivirkninger såsom blodtryk). Det er uønskeligt at anvende præparater, der indeholder naphazolin, uanset oprindelsen af dette symptom.
 3. Diabetes mellitus.
 4. Hyperthyreose og tyreotoksikose.
 5. Kronisk vasomotorisk rhinitis (især hvis årsagen til sygdommen er den tidligere ansøgning af vasokonstriktive stoffer).
 6. Brugen af stoffer af patienten gruppe af monoaminoxidaseinhibitorer (begynde at bruge dråberne kan være tidligere ti dage efter afslutningen af modtagelse af disse præparater).
 7. Børns alder (medicin, som indeholder i sin sammensætning naphazolinhydrochlorid, er kontraindiceret hos patienter yngre end et år).
 8. Smitsomme og inflammatoriske processer lokaliseret i organerne af synet.
 9. Eventuelle tilfælde af individuel intolerance eller overfølsomhed over for de indgående komponenter af lægemidlet ind i patientens historie.
 10. Sygdomme i det cardiovaskulære system.
 11. Oplysninger om udskillelse naphazolinhydrochlorid i modermælk er ikke, så det anbefales kraftigt at afstå fra brugen af vasokonstriktorer under amning.
 12. Det stof bør ikke anvendes til at korrigere røde øjne på smitsomme og inflammatoriske sygdomme i øjet.

Forsigtig

 1. Vasokonstriktor øjendråber under ingen omstændigheder bør ikke erstattes med tilsvarende handling nasale præparater, som næsedråber kan indeholde yderligere bestanddele kan interferere med kroppens af strukturen. Endvidere er koncentrationen af aktiv bestanddel i nasale dekongestanter er generelt højere, hvilket kan forårsage uønskede virkninger, når der benyttes dråber som øjet.
 2. Brug af dråber under graviditeten er kun mulig i tilfælde af en nødsituation.
 3. Det skal erindres, at effekten af vasopressorer impermanent. På lang sigt systematisk brug udvikler tolerance over for midler effekt. For at undgå en sådan udvikling er mulig, tage pauser i anvendelsen af dråber hver par dage (en gang om ugen eller mere).
 4. For at undgå kontaminering af hætteglasindholdet eller infektion skal forhindre kontakt af spidsen af hætteglasset med slimhindeoverfladen af øjet under inddrypning.
 5. Man skal huske, "Iridina" henviser til enhver gruppe. Dråber for øjnene, er placeret som en kosmetisk sammensætning indeholde vasokonstriktive komponent. For at undgå udviklingen af bivirkninger fra den systematiske anvendelse af de værktøjer, bør undgås.
 6. I tilfælde af oftalmisk brug øjendråber sygdomme "Iridina" er kun mulig efter konsultation og godkendelse specialist øjenlæge. Lægen vil være i stand til at foretage passende terapeutiske regime.
 7. I tilfælde af behandling af uønskede bivirkninger eller andre usædvanlige symptomer bør stoppe brugen af øjendråber "Iridina". Anmeldelser tyder på, at bivirkninger forekommer sjældent, men denne situation kræver specialistrådgivning.

I intet tilfælde bør ikke selvmedicinering. Bemærk, at forkert brug af medicin kun kan gøre situationen værre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.