FinanserForsikring

Sygesikring organisation: ansvar, ansvarlighed

Forsikringen gælder i mange områder af menneskelivet. Ofte denne service har at udføre for sikkerheden for liv og helbred. En person behov sygesikring selskab, som vil være nødvendige for at udføre kontrakten. På forsikringsområdet tilfælde selskabet er forpligtet til at betale erstatning.

De funktioner, der udføres af den sygesikring organisation på grundlag af kontrakten, samt betaling for tjenester OMS. Disse aktiviteter er ikke betragtes som en standard forsikringsaftalen. Virksomhederne udfører kun en del af arbejdet forsikringsselskaber i OMS.

rettigheder

Selskaberne opererer på grundlag af lovgivningen. De satte også de rigtige forsikringer lægelige organisationer. Virksomheder, der arbejder for en kontant betaling for ydelser. Deres arbejde er udført på specifikke tariffer, som også er godkendt af loven.

Selskabet har ret til at appellere den konklusion fra den behandlende institution at vurdere vilkår, betingelser og servicekvalitet. De kan vælge en bestemt sektor institutioner, der skal udføre assistance. Forsikringsselskaber involveret i akkrediteringen af sådanne institutioner.

Sygesikring Selskabet har ret til etablering og regulering af et frivilligt bidrag beløb. De hævder deres egne satser for tjenesteydelser. En virksomhed kan sagsøge agenturer, hvis de bragte skader på den forsikrede.

pligter

Der er ikke kun rettigheder, men også ansvar sygesikring organisation. Medarbejderne udfører gratis bistand til sine kunder. Ved lov, skal de føre registre over udførte ydelser. De har pligt til rettidig kommunikation af QS og fond af oplysninger om den forsikrede og den bistand, der ydes.

Sygesikring virksomhed sender rapporter om deres arbejde. Midlerne er brugt kun for sit formål. Selskabets aktiviteter omfatter oprettelse og forbedring af et system af regler, som vil blive gennemført tjenester. På hans hjemmeside personale offentliggøre pålidelige oplysninger om tidsplanen for arbejdet, typer af ydelser og andre øjeblikke.

Virksomhed som forsikringsagent lægelige organisationer om at give kompensation til kunder på forekomsten af forsikrede begivenheder. Efter at give politikken er nødvendigt at informere personen om hans eller hendes rettigheder, ansvar og risici. Inden for 14 dage, bør det behandle klager, hvorefter en beslutning træffes.

Virksomheden giver kunder oplysninger om tidsplanen for arbejdet, typer af tjenester, tilgængelighed, kvalitet. Obligatorisk aktivitet sender grundlaget for rapporten traktat overholdelse. Ansatte i organisationen varetager interesserne for klienter i retssager.

Sundhed forsikring organisationer og institutioner overføre penge information til at ændre kundedata inden for 14 dage. Politikker give medarbejderne senest 5 dage efter behandlingen af ansøgningen. Firm beskytter rettighederne for de forsikrede. De vender tilbage midler til kunderne, hvis kontrakten indeholder bestemmelser herom. Selskabet indgår i transaktioner til gennemførelse af lægehjælp til borgerne på grundlag af LCA.

andre funktioner

Sundhed forsikringsselskab og udfører yderligere funktioner. Det giver en garanti for udsatte mennesker. Medarbejderne er involveret i at forbedre lægepraksis. De gennemførte finansielle støtte lægelige organisationer, der udførte nødhjælp til uforsikrede borgere. Obligatorisk operation er at kontrollere tilstedeværelsen af relevante lægemidler.

ansvar

Sygesikring virksomhed er økonomisk ansvarlig for den manglende opfyldelse af sine aktiviteter, som er fastsat i aftalen. Deres arbejde er styret af MLA fond. Hvis det er en overtrædelse, så resultaterne af revisionen, organisationen vil være forpligtet til at udføre straffen.

For forsikringsselskaberne ansvar omfatter afslag på registrering i MLA. Ansvar og giver for ikke-time overførselsindkomst. Bøder udstedes til embedsmænd.

At vælge et forsikringsselskab

Til ydelser udført rettidigt og kvalitativt vigtigt rigtige valg af sygesikring organisation. Dette spørgsmål skal behandles omhyggeligt, da det vil give beskyttelse. Først skal du vælge en virksomhed med et positivt omdømme. Du behøver at vide om:

 • udfører arbejdet;
 • kundefeedback;
 • tilstedeværelsen af "hot line";
 • mængden af kravene;
 • resultaterne af kvalitetsvurderinger;
 • tilgængeligheden af professionelle medarbejdere;
 • systemet med retsbeskyttelse.

Alle sådanne oplysninger kan findes på den officielle hjemmeside for virksomheden. Du skal sikre, at det er pålideligt. Det er vigtigt at blive fortrolig med virksomhedens arbejde, og for at lære noget nyttigt fra folket. Dette og andre oplysninger er meget nyttigt at vælge den rigtige virksomhed.

moderne forsikring

Til dato, er anvendelsesområdet for forsikring aktivt at udvikle i Rusland. Endvidere har den tre former:

 • Stat: betalt med midler fra budgettet;
 • Forsikring: er skabt af ophobning af bidrag fra virksomheder og SP-bidrag;
 • privat: rådighed for et gebyr.

Enhver har ret til at modtage kvalitet medicinske tjenester. Denne regel gør det muligt at modtage den nødvendige bistand i tide.

CHI

Obligatorisk sygeforsikring indgår i de statslige sociale programmer. I det, kan borgerne få gavn af lægemidlet og lægehjælp.

Landet har en grundlæggende og territoriale programmer. De fastslå, hvad slags hjælp, og hvor er de mennesker, der bor i et bestemt område. Først blev vedtaget af Ministeriet for Sundhed, og den anden - de statslige myndigheder.

regler arbejde

Virksomheder forgifte hver måned 3,6% af FOS i OMS 3,4% kommer ind i territoriale CHI fond, og 0,2 - føderal. For ikke-arbejdere bidrag betales af staten. Hver afdeling betragtes som en uafhængig organisation, der regulerer systemets stabilitet.

De akkumulerede midler bruges til at betale for lægehjælp. Forsikringsselskaber beskytte rettighederne for kunder, overvåge frister, mængder og kvalitet af pleje til rådighed. Programmet kan deltage som russiske borgere og udlændinge. Kun for den sidste liste over tilgængelige tjenester er mindre.

Territorial CHI-program

Dokumentet indeholder en liste over gratis tjenester udføres. Nødvendigvis forudsat:

 • nødsituation, ambulant, hospitalsindlæggelse;
 • planlagte indlæggelse;
 • behandling;
 • akut lægehjælp;
 • levering af lægemidler på fordelagtige vilkår;
 • dyre former for pleje.

betalte tjenester

Selvom medicin anses for at være gratis, men der er typer af tjenesteydelser, for hvilke patienter skal betale. På grundlag af materialet udføres:

 • undersøgelse om borgernes vilje;
 • anonym diagnostisk og forebyggende foranstaltninger;
 • anonym diagnose og forebyggelse;
 • behandlinger derhjemme;
 • vaccinationer for borgere anmodning;
 • behandling i kurbade;
 • skønhed;
 • tandproteser;
 • uddannelse sygepleje.

MHI politik

Ved registrering af dokumentet har ret til alle borgere i Rusland, herunder udlændinge, der midlertidigt bor i landet. politisk indsats tid vil være lig med den periode af opholdet i landet. dokument udstedes, når borgerne i Rusland. Den forsikrede kan vælge den organisation, der vil gennemføre tjenester.

Ved lov, i Rusland efter ændringen i pasoplysninger eller flytter til et nyt sted, skal du bestå og få en ny politik. Hvis et dokument er blevet tabt, så er det nødvendigt at underrette forsikringsselskabet inden for kort tid. Efter at iværksætte proceduren for registrering af det nye dokument.

LCA

Frivillig sygesikring giver mulighed for at modtage yderligere tjenester i tillæg til MLA. Programmet kan drage fordel af enkeltpersoner, virksomheder, organisationer. En person har ret til at modtage dyre tjenester.

DMS er reguleret af kontrakten. Ifølge det, virksomheden accepterer at betale for de ydelser, som er anført i den. Dokumentet skal angive, at den forsikrede gør bidrag på et bestemt tidspunkt.

I sygesikring, der er nogle problemer i driften af systemet. Dette skyldes, at finansiering nedskæringer. Den nuværende sats på 3,6% kan ikke give sundhedspleje dækning selv arbejder befolkning. Anvendelsesområde vil blive udviklet med de nødvendige midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.