TravelingRetninger

Wenceslas Square - hjertet af Prag

Verden er fuld af attraktive og interessante byer. En af dem er den by i Prag. Det kombinerer traditioner tre kulturer - tjekkisk, jødisk og tysk. De blev videregivet fra generation til generation i århundreder, er tæt forbundne. Moderne tjekkiske hovedstad har formået at bevare sin middelalderlige charme, som tiltrækker millioner af turister fra hele verden. Det er en unik centrum af Prag Wenceslas Square. Den repræsenterer Boulevard, hvis længde er 750 meter, og er et yndet sted for mødet.

Dette område er dekoreret med rytterstatuen af St. Wenceslas, som anses for skytshelgen for Tjekkiet. Det var takket være ham, at pladsen var i det XIX århundrede sit navn. Nær statue af elskende, de udpeger hinanden farvel i den tro, at de vil hjælpe St. Wenceslas.

Wenzelspladsen ligger i et af de ældste områder af byen. Denne del af kapitalen kaldet nyt sted, selvom det er mere end seks århundreder. Ifølge legenden, kejser Karl IV efter at have set den middelalderlige Prag, blev fascineret af denne by. Han besluttede at bygge nær det samme og kalder det en ny placering. Konstruktionen af denne del af kapitalen blev lanceret i 1348. Ud over den nærliggende by er det blevet så velstående som det gamle sted, kejseren af de nye beboere i byen befriet fra skatter i 12 år.

Wenceslas Square i Prag oplevede mange historiske begivenheder. Så i 1948 arbejderklassen frimodigt opfordrede til alle konstruktion af kommunismen, og i 1989 en helt anden menneskemængde multimillion arbejdere krævede, at kommunisterne trak fra magten. Tjekkerne og nu massivt samles på pladsen, men nu er sådanne sammenkomster er fredelige. De kan være forårsaget for eksempel sejr nationale hockey hold.

Moderne Wenzelspladsen stadig holder den romantiske ånd middelalderen, og på samme tid at holde op med den hastige moderne liv. Det er kendetegnende for tjekkisk kultur og som enhver turist. Her er der mange arkitektoniske strukturer for elskere af kulturturisme, og et stort antal butikker for shoppere, modehuse, gode restauranter og hoteller.

I et ord, er hele Prag afspejles her. Wenzelspladsen overfører fuldt al sin pragt. Du kan besøge Nationalmuseet, bygget i det XIX århundrede. Denne facilitet er et glimrende eksempel på neo-renæssance. Ikke mindre interessant at besøge huset af arkitekt Ville. Denne bygning undrer turister med sin unikke kalkmalerier, som ligger på facaden af bygningen.

Bare Wenzelspladsen er fuld af interessante steder. Det anbefales at besøge og en fremragende hus Coruna. På samme område er placeret, og det gamle hotel, som er mere end 120 år. Dens arkitektur afspejler tradition for Tjekkiet. Det er også den mest populære restaurant Titanic. Bygningen tiltrækker ikke kun turister, men også lokale beboere, der ikke ophører med at beundre dens skønhed.

Efter område, interessant at gå selv sent på aftenen er altid overfyldt og støjende. Selvom området nu får lov til at biltrafikken, bystyret vedtog et udkast, hvorefter i den nærmeste fremtid vil det tilhøre kun for fodgængere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.