TravelingRetninger

Italiensk Palace: historie, beskrivelse. attraktioner Kronstadt

Mange turister ønsker at se den italienske palads i St. Petersborg. Men søgningen punkt af interesse i byen på Neva er ikke nødvendig. Efter slottet, som vil blive diskuteret i denne artikel er ikke i St. Petersborg og Kronstadt. Den storslåede bygning kaldes også haller Menshikov, fordi den blev bygget til "Most Serene Prince." Det skal bemærkes, at en nær ven af Peter den Store havde tre paladser. Først til huse i Sankt Petersborg, den anden - og tredje i Oranienbaum - Kronstadt.

Og det var det sidste palads dværge to første skønhed. Paradoksalt Menshikov så havde ikke tid at nyde alle denne luksus. Han blev arresteret og sendt i eksil, og godset gik ind i statskassen. Men hvorfor Kronstadt blev basen for opførelsen af slottet? Hvad var overbevisende i Kotlin Island, som var på det tidspunkt i halvtreds kilometer fra St. Petersburg? Dette vil du lære af denne artikel.

attraktioner Kronstadt

Det sted, hvor Peter den Store besluttede at lægge byen, fyldt med øer. På en af dem, Kotlin, kongen beordret til at bygge en fæstning. Det var for at beskytte indgangen til mundingen af Neva fra de svenske skibe. Denne citadel blev bygget i maj 1704. Det fik navnet "Kronshlot" - det kongelige slot. Men militær fort gradvist tilgroet boliger civile. Tyve år senere, var der allerede en shopping galleri, omkring hvilken selilos handlende. Så blev navnet ændret til Kronstadt - den kongelige by. Han var omgivet af forter, der nu dens vigtigste attraktioner: "Kejser Alexander I af", "Kronshlot", "Totleben" og "Obruchev".

Der på øen og en sommerhave. Fra Kronstadt kirker nævner skal være lavet af Vladimir og Kronstadt Naval Cathedral. Og, selvfølgelig, en betydelig attraktion i denne by på øen er Menshikov Palace. Adressen på denne struktur med en vanskelig historie er som følger: Makarovsky Street 3. dag Kronstadt er ophørt med at være en ø i snæver forstand: i 1984, har dæmningen tilsluttet hans lastbil motorvej til St. Petersborg. Men det historiske centrum er i regi af UNESCO, som en World Heritage site.

Hvorfor italiensk palads, så det hedder?

Man får det indtryk, at Alexander Menshikov tiltrukket til at bygge deres kamre arkitekter fra halvøen. Men denne misforståelse. Ansvarlig for arbejdet i de tyske arkitekter. byggeprojekt designet af I. F. Braunshteyn. Han rettede arbejde H. Schedel. For en prøve af tyskerne tog palazzo, som er så rig på Italy. Der er en opfattelse, at den rolle almindelige arbejdere i opførelsen af slottet var indfødte af halvøen, men denne version forekommer usandsynligt. Mest sandsynligt, Menshikov bare godt lide den stil af den italienske barok og tyske arkitekter har tilpasset sig de barske forhold i sine øer i Golfen.

Bygningen blev bygget med en tusind syv hundrede og tyve på den fireogtyvende år. Italiensk palads skiftes hyppigt ejere. Det huser skolen, der er kendt for at være meget skadeligt for bygninger af historisk og kulturel værdi. Især ændret udseendet af slottet genopbygning AN Akutina og E. H. Ahnert, som blev afholdt i midten af det nittende århundrede.

Historie: det attende århundrede

Ved udgangen af opførelsen af den italienske palads, Rusland og Sverige underskrevet en våbenhvile, og Menshikov faldt i unåde. Hans ejendom passerede ind i statskassen. I 1740'erne slottet kaldte sit eget hus på Hans Kejserlige Majestæt. Tyve år senere, College of Admiralitetet flyttet til den italienske palads. Kronstadt dengang havde en fast rute til St. Petersborg kun i den varme årstid med sejlbåde. Derfor gjorde det statslige organ ikke tage bygningen, selv om det blev opført i sin varetægt. Så bygningen af slottet blev overført til skolen af navigatører, ledet af Stepan Malygin. Fra 1771 til 1798 bygningen var ansvarlig for Naval College.

Omstruktureringen af det nittende århundrede

I 1815 blev det endelig etableret regelmæssig kommunikation mellem Kronstadt og St. Petersborg. Sejlbåde private førerhuse erstattet "passazhboty" specielt designet af Charles Byrd. Det var Ruslands første offentlige vandtransport. Kotlin ø er blevet mere tilgængelige. Og 1798-1872-th Navigational School of St. Petersborg flyttet til den italienske palads. Senere denne institution blev omdøbt Marine Teknisk og før Oktoberrevolutionen det blev kaldt Engineering.

Studerende bo i en historisk bygning i den sørgeligste måde indflydelse på dets sikkerhed. Og tid, og blæsende klima har ikke sparet bygningen. I fyrrerne af det nittende århundrede har det været startet en radikal omstrukturering af slottet. Arbejdet blev udført i overensstemmelse med planerne for arkitekterne Akutina og Stasov. I den vestlige mur af slottet blev brudt Cadet haven og on-site Courtyard - Admiralty. I slutningen af bygningen århundrede stærkt udvidet (Projekt L. Novikova).

Den lignede italiensk Palace (Kronstadt)?

Oprindeligt var det en tre-etagers bygning, krydret i den italienske barokstil. Dens facade er dekoreret med pilastre, basrelieffer, dekorative sten vaser. Tag kronet af en balustrade med skulpturer. På omtrent samme tid som den italienske palads, blev en dam gravet foran den vigtigste facade af bygningen. Arkitekt Giovanni Fontana pyntet det flere dusin springvand.

Denne dam, opkaldt efter den italienske palads, gik på købmænd havn. Hun tjente til overvintring af skibe. På bredden af to kraner arbejdet på at fjernede masten fra skibene, og i begyndelsen af navigationen sætte dem i deres sted. En købmand og havnen kom Skibe bringe fiskene fra Ladoga søen. For at handle på kysten blev bygget bygningen, der ligner strukturen af oldtiden. Det blev kaldt den bygning i den klassiske stil Fish rækker. I midten af det nittende århundrede italienske paladser at bygge videre på fjerde sal.

moderne bygning

Brand der opstod i 1926, ødelagde hvad man ikke forkælet studerende. Bygningen blev restaureret, men det er ikke meget ligesom på den originale bygning. Slottet har besøgt House of Den Røde Hær, Sailor Club, hovedkvarteret for den baltiske flåde. Så var der placeret et teater. Siden slutningen af 2011 en flåde museum som en gren blev overdraget til den italienske palads i Kronstadt. Virkemåde af kulturinstitutionerne er ganske enkel. Den er åben fra 8:15 til 17:15, med en times pause til frokost. På lørdag og søndag ikke virker bygningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.