TravelingRetninger

Seværdigheder i München, der fascinerer turister

En af de dyreste og rigeste byer i Europa er München. Det blev grundlagt i 1158 af hertugen af Bayern og Sachsen Henrik Løves. Her en overraskende kombination af moderne bygninger, gotiske arkitektoniske bygninger og smukke parker. Byen har en meget speciel atmosfære, der overvælder alle fanget i det vidunderlige land kaldet Tyskland. Seværdigheder i München som fascinerer turister, er en særlig måde at leve på. Her er alle borgere er forskellige ro, at hverken kan haste ind øjne. Men mere om det en anden gang. Og nu vil jeg fortælle dig, at det anbefales at se i denne by.

Fra uanset formål du ikke er ankommet i München, seværdighederne er det stadig værd at se. De kan opdeles i flere grupper - historiske, naturlige, øl, sport og kulturelle. Utvivlsomt, det mest interessante er de historiske seværdigheder, blandt dem - det majestætiske Nymphenburg Palace. Der er en guldgrube, og den bayerske konger og trænere museum, og porcelæn værksted. Ikke mindre attraktivt anses for at være den bopæl. Når denne bygning var sommerresidens for de bayerske konger. Bygningen ligger i den centrale del af byen. Det påvirker alle turister med sin indre pragt og rigdom dekoration. I forstæderne til byen er ikke mindre attraktiv Schleissheim-paladset.

Men det er ikke alle de interessante strukturer, der tilbyder for inspektion München. Attraktioner omfatter en liste og Blutenburg Slot. Denne facilitet fungerer som et vidne til hinanden dramatiske begivenheder, der har fundet sted som følge af lidenskabelig forbudte kærlighed. Bygningen blev bygget i det 13. århundrede. Det står i en malerisk beliggenhed omgivet af to søer og floder Vyurm. En anden grandiose konstruktion, tiltrækker turister, er klostret Andechs. Interessant religiøs bygning er den katolske kirke Frauenkirche ligger i byens centrum på Frauenplatts område. Den indeholder to 99-meter høje tårne. Selve bygningen blev bygget i barokstil.

Seværdigheder München er berømt for. Attraktioner kan suppleres med mange parker, hvoraf den mest populære er engelsk Park. Dette er den største kunstige park i Europa. Det strækker sig langs floden Isar. Da dette sted er tilsluttet og er en "mirakel", som en kunstig bølge, der gør det muligt at surfe hele året. Det er umuligt ikke at mindes byens zoologiske have.

Undisputed øl kapital er en storslået München. Seværdigheder i forbindelse med øl, selvfølgelig, er der i denne by, de helt sikkert brug for at se. Kendt verden over kongelig bayersk øl Royal Court går flere hundrede års historie tilbage. Bygningen, der udkom den er nu omkring 100 år siden. Det anbefales at besøge ølhave Hirschgarten biergarten. Her på samme tid til at prøve den øldåse kun 1000 besøgende.

Seværdigheder i München og dens omgivelser kan suppleres med interessante sportsfaciliteter. For større sportslige attraktioner omfatter Olympiske Park og Allianz Arena. Olympic Park er et kompleks af bygninger med en vedhæftet kunstig park. Parken består af kunstige søer og bakker, hvoraf den højeste er en observation dæk. Her tiltrække sig opmærksomhed fra den olympiske swimmingpool og olympiske arena. Disse strukturer er i form af telte. Ikke mindre attraktivt er opførelsen af Allianz Arena. Dette er en enorm fodboldstadion, bygget i 2006. Dens vægge er fremstillet af gennemsigtigt plast. Om natten den er belyst lys i forskellige farver.

Ud over disse steder, i München er der mange andre kulturelle seværdigheder såsom museer, gallerier, operahuset, biografer, teater marionetter. Blandt andre interessante bygninger bør vi nævne fisk springvand og springvandet på pladsen Shtahaus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.