FormationVidenskab

Denne fantastiske egyptiske trekant

Enhver, der har lyttet opmærksomt til læreren i skolen geometri, er meget fortrolig med, hvad der er en egyptisk trekant. Fra andre typer af lignende geometriske figurer med 90 grader er det en karakteristisk billedformat. Når en person først hører udtrykket "egyptiske trekant" kommer til at tænke billeder af majestætiske pyramider og faraoer. Og hvad siger historien?

Som det altid er tilfældet i forbindelse med navnet "egyptiske trekant" er der flere teorier. Ifølge en af dem, så velkendt sætning af Pythagoras de lys takket være figuren. I 535 f.Kr. Pythagoras, Thales følgende anbefalingerne til Egypten med det formål at fylde nogle af hullerne i viden om matematik og astronomi. Der han gjorde opmærksom på funktioner af den egyptiske landinspektører. De er meget usædvanlig måde opbygger en trekantet form med en ret vinkel, som parterne i hinanden 3-4-5 forholdet er indbyrdes forbundne. Denne matematiske serie gør det relativt let at strikke firkanter af alle tre sider af en enkelt regel. Det er, hvordan den berømte sætning. Og egyptiske trekant bare er selve figur af Pythagoras bumpe på en genial løsning. Ifølge andre historiske data, er tallet fik navnet grækerne: dengang, de ofte opholdt sig i Egypten, hvor de kunne være interesseret i arbejdet i landinspektører. Der er en mulighed for, at, som det ofte er tilfældet med videnskabelige opdagelser, har begge historier fundet sted på samme tid, så du kan ikke sige med sikkerhed, der først kom op med navnet "egyptiske trekant". Dens egenskaber er forbløffende og, selvfølgelig, er ikke begrænset til kun ét aspekt forholdet mellem siderne. Dens område og partier repræsenteret ved heltal. Takket være dette program til ham af den pythagoræiske læresætning giver et helt antal kvadrater af hypotenusen og ben: 9-16-25. Selvfølgelig kunne det være en tilfældighed. Men i dette tilfælde at forklare, at egypterne betragtes som "deres" hellige trekant? De troede på sit forhold til hele universet.

Når oplysninger om denne usædvanlige geometrisk figur blev offentliggjort, at verden begyndte at kigge efter andre lignende trekanter med heltal sider. Det var tydeligt, at de eksisterer. Men betydningen af problemet var ikke blot at udføre matematiske beregninger, og tjek den "hellige" ejendom. Egypterne, for al sin mærkværdighed, aldrig overvejet dum - forskerne kan stadig ikke forklare præcist, hvordan pyramiderne blev bygget. Og her, pludselig, tilskrives en almindelig figur til kontakt med naturen og universet. Og, ja, fandt den gamle babyloniske kileskrift giver vejledning om lignende trekanter med sider, der er på størrelse med hvilken beskrevet ved 15-cifret nummer. I øjeblikket egyptiske trekant, hvis vinkler er lig med 90 (lige linje), 53 og 37 grader, er på uventede steder. For eksempel, i studiet af adfærd af molekyler mest almindeligt vand, blev det konstateret, at ændringen af den samlede tilstand er ledsaget af en omlægning af den rumlige konfiguration af molekylerne, hvor man kan se den samme ... egyptiske trekant. Hvis vi husker, at et vandmolekyle består af tre atomer, så kan vi tale om betingede tre sider. Selvfølgelig er en komplet tilfældighed berømte nøgletal taler ikke, men det resulterende tal er meget, meget tæt på den ønskede. De anerkender ikke den egypterne på grund af hans "3-4-5" trekant symbolsk nøgle til naturfænomener og mysterier af universet? Efter alt, vand vides at være grundlaget for livet. Uden tvivl, er det for tidligt at sætte en stopper for studiet af de berømte egyptiske figurer. Videnskab aldrig springe til konklusioner, der søger at bevise deres antagelser. Og vi kan også kun vente og spekulerer i viden om de gamle egyptere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.