Hjem og familieSlægtsforskning

Find ud af, hvilken type du tilhører tante!

På trods af at min tante ikke kan have status som "jeg er den vigtigste person i familien efter hendes forældres, der har bedsteforældre (som er almindeligt i samfundet), er der mange tanter, som spiller en vigtig rolle i opdragelsen af sine nevøer. Nogle opmuntrende eftergivenhed, andre gør lidt ligesom børn. Uanset om du er dig selv biologisk tante, eller kender en sådan person i din familie? Så chancerne er gode, at de følgende beskrivelser vil hjælpe dig med at lære denne tante og hendes særheder.

Tante der tillader alle

Hvorfor kun bedsteforældrene har ret til at ødelægge børnebørn? Når børn kommer til at tilbringe deres fritid med min tante hun ikke se noget galt i det, at lade dem gøre alle de ting, der bare kommer til at tænke. Filmen er ikke særlig god rating? Så hvad nu hvis de er kun 10 år gammel? Is til morgenmad? Ok, det er et mejeriprodukt! Hvorfor ikke ønsker små engle, ville hun gøre alt for bare at opfylde alle deres ønsker og gøre glad.

Denne tante ville altid støtte hans nevøer og tror, at de gør bare fantastisk, uanset hvor forfærdeligt alt virkelig.

Hvis hun nogensinde kommer til at eje børn, hun erfarer, at gengældelse vil være hurtig og forfærdeligt. Men i det øjeblik disse børn bare elskede det, fordi de ikke kan vente til weekenden at tilbringe hvert øjeblik med sin elskede tante, der, selv om med sine særheder, men det er så tæt og rart at børn.

nedtur

Alt for smart og kedelig tante kan ikke være dårligt, men på samme tid, vil det være meget klog, interessant og endda nyttige i en eller anden måde. Hun - den tante, der er den roligste og bedste mand, som hendes niece (eller nevø) nogensinde havde mødt. På den ene side kan det lære børn at nyde litteratur og motiveret til at bruge deres lommepenge på bøger i stedet for slik. På den anden side, nu børnene tigge mor og far til at købe ham flere bøger, som koster en masse penge.

Når weekenden kommer til en tæt, behøver børnene ikke ønsker at gå hjem til sine forældre, som desværre ikke vil være i stand til at tale med dem på det samme sprog. Det er underforstået, at tante havde lært dem at tale, for eksempel på det sprog, elverne eller endda nogen eksotisk dialekt. Denne tante lidt selvtilfredse i denne henseende, er hun drømmer og håber, at der vil være lidt bedre for børn end hendes søster (eller bror).

Tante, der kan lide at drikke

Denne tante er ikke helt forstå, hvorfor hendes bror ikke vil, hun plejede ham små børn, og alle, fordi hun kan lide at drikke. Hun har venner, som kan til enhver tid at ledsage hende.

På en familiefest, hun kommer med en kolbe i hånden (i sandhed, for det er den bedste måde at sikkert gå igennem alle disse familiesammenkomster), og børnene ser på hende på samme tid med rædsel og beundring. Selv hvis børnene er for unge til at vide, hvordan man bedst kommer videre i en given situation, hvordan man vurderer folk, for dem er det stadig "Tante, der griner meget, og nogle gange falder."

Barnløse tante - "ekspert" i uddannelse

Mener, at der ikke er noget værre for en forælder end barnløse søskende, der viser dem, hvordan man korrekt opdrage børn! Denne tante er altid "udmærket" og "bedste" råd i bestanden (det er under graviditet søster læste en masse bøger om børneopdragelse), er det nogle gange forundret når, som svar på en "høflighed" gevinster modstand, og nogle gange endda og konfronteret med direkte fjendtlighed forældre. Hun føler, at der er nogle dårlige ting, at hendes bror (eller søster) virkelig ønsker at sige det, men af hensyn til familiens harmoni holder sin mund lukket.

Men du bare for et øjeblik forestille sig, hvor svært kan være undervisning af børn. Tante - er en voksen, og hendes niecer - bare lidt folk, er det ikke? Det er meget simpelt. Hvis det er tid til at gå på vågeblus, de går i seng. Hvis det er frokost tid, de har til at spise. Intet kompliceret om det (efter hendes mening). Hvis alle disse metoder på en gang ikke vil arbejde, vil det ikke bakke ned, og forsøge at lære dem at disciplinere som kæledyr!

irriterende tante

Det er irriterende tante i alle henseender, da ingen begivenhed ikke gå uden sin deltagelse, kan det dræbe din tale nogen. Hun altid forsøger at give væk alle deres råd, kan gå direkte til en skole, hvor hun studerede hendes nevø, at hovedet lige til kontoret af direktøren oplyse, at drengens dårlige opførsel, og det er kun på grund af det faktum, at hendes bror bare ikke betale opmærksomhed til sin søn.

Eller danseskole, hvor han holdt hendes niece, hun bare kunne starte en tvist med danselærer, fordi han ikke er helt klare show bestemte bevægelser.

sexet tante

Vi er nødt til at tænke to gange, før du giver dit barn i denne weekend tante. Hendes hjem er enkel færdselsåre, hun er permanent åbne døren for alle hendes gode venner, og ikke kun, at hun altid forsøger at se godt ud. Hun har et skab fuld af sorte kjoler, og de fleste af dem har en lille længde.

Hun er altid glad for at undervise sin niece anderledes letpåvirkelig feminine tricks, såsom hvordan man korrekt anvende makeup, men hun kan tage sig af sin niece, den lille pige, hvis blot bare fem år?

Tante der ofte bliver irritable

Hvis hendes forbilleder - nogle af damerne fra tegneserie Simpsons, kan hun nemt falde ind under denne kategori. Dette er en mand med helt kynisk syn på livet, såvel som i hendes hus på alle der ikke er plads til børns forlystelser, hun har ikke tid til sladder og intriger. Hvis hendes bror besøger hende og efterlader sine børn til hende i weekenden, så han skulle bringe med sig alt det legetøj, fordi børn ikke kan finde noget egnet til underholdning i hjemmet af sin elskede tante.

På den anden side, er velegnede tante til at komme med nogle citater og anekdoter. Tante elsker at tale hele vejen der. Familien elsker at høre hendes sjove historier. Det kan betragtes som den bedste tante i verden, men så længe det er en god stemning ikke bliver til irritabilitet.

Tante, der har absolut ikke tid til uddannelse nevøer

Denne type af tante, der bevidst ikke ønsker at starte deres egne børn. Hun er for travlt kvinde, for hendes arbejde i første omgang.

Ja, det er - en professionel, der arbejder i en mental tilstand, ikke at vide hvile. Men hun har tid til at besøge sociale netværkssider. Hvis familien ønsker at vide, hvad interessante ting, hun havde forberedt, hvad der er nyt i hendes liv, alle skal abonnere på sin "Twitter" eller Instagram, hun ikke har tid til at rode rundt med børnene og forkæle alle deres luner.

Men der er nogle positive øjeblikke. På grund af det faktum, at hendes kalender indeholder en fortegnelse over alle vigtige begivenheder, hun aldrig misser fødselsdage deres kære. Hertil kommer, som regel, det har en hjælper, som hjælper med at finde egnede gaver til enhver lejlighed. Intet bringer familien som gaver. Alle børnene i familien er usædvanlige og dyre vi lancerede og sige, at de har den bedste tante i verden!

Men vi elsker vores tanter, selv om de er kedelige og uinteressante eller for aktiv og irriterende. Med bedstemor kan være et godt tidspunkt, men den skøre tante give børn langt mere positive følelser. De vigtigste ting - at behandle børn med hele mit hjerte, fordi de små englebørn alle føler bedre voksne, behøver du ikke engang behøver ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.