Hjem og familieSlægtsforskning

Hvad hedder hendes søn kone?

Alle har slægtninge, men langt fra alle ved, at der forventes flere niveauer af slægtskab. Det er også interessant, at der foruden de kendte familierelaterede navne også er gamle navne, hvoraf nogle i det moderne liv har en anden betydning.

Affinity Steps

  • Det første faser af slægtskabet er forholdet mellem datteren og faren, sønnen og moderen, sønnen og faren, datteren og moderen.
  • Til anden etape af slægtskabet er forholdet mellem børnebørn og bedsteforældre.
  • Til den tredje grad af slægtskabsforhold er de samme som mellem børnebørn og bedstefar og bedsteforældre, og også forholdet mellem nevøer og tanter med onkler.
  • For den fjerde grad af slægtning fætre og brødre, er nevøer (nieces) og kusiner bedstefar og bedstemor egnet.
  • Til slægtskabets femte trin er forbindelsen mellem fætterens nevø (nevø) og kusine onkel (tante) ligestillet.
  • Til den sjette grad af slægtskab er relaterede bånd mellem andre fætre og søstre.

Statusser unge

Den moderne form for slægtskab er ofte begrænset kun af slægtskabet i det første og det andet trin, men vi glemmer simpelthen status for andre tætte og velkendte mennesker. For eksempel kan en og samme unge kvinde få fire forskellige statuser, afhængigt af hvem nøjagtigt denne status tillader: søn, datter, svigerdatter, svigerdatter. Og ikke alle ved, hvordan hendes søn kone bliver kaldt. Det ser ud til, at hvis samtalen er i telefon, vil din samtalepartner efter at have hørt sådanne forskellige navne tro at der er forskellige kvinder i den anden ende af ledningen, men i praksis er hun alene.

Hvem er svigerdatteren og svigerdatteren og også datter og søn? En søn anses for at være en svigersøn med hensyn til en svigerfader (den unge kvinde kalder sin mands far). Sonoka - dette er et gammelt navn, han plejede at sige sin sønns kone. Dette begreb har overlevet, måske kun i de familier, der ære gamle russiske traditioner. En datter i Rusland var hustru til sin søn, kun en svigerfar, det vil sige hendes mands far. I øjeblikket ændres traditioner, og svigerinde hedder svigermor og svigerfar, det vil sige begge mænd for sin mand. Svigerdatteren er sønns kone i forhold til sin mor.

Transformation af traditioner

Hvis du følger de gamle skikke, kan sønns kone blive kaldt sin mor og far på forskellige måder, faderen havde ret til at ringe til en ung svigerinde og ringe til sin mor en svigerinde. I computerteknologiens alder bliver kvinden, der har indgået et lovligt ægteskab med en mand, en svigerinde for alle sine mange familiemedlemmer. Både søstre og brødre af mænd har ret til at kalde en mands juridiske kone med dette navn. Det vil også have en sådan status for alle søsteres ægtemænd samt ægtefællernes brødre.

Datter-svigers stilling i en harmonisk familie

I familier, hvor de forsøger at opretholde et hjerteligt forhold, hvor ærbødighed, gensidig forståelse, oprigtig pleje, kærlighed og ægtefællens forældre regerer, forventes det ikke, at unge kvinder vil blive opdelt i deres egne døtre og dem, der gifte sig med deres sønner, det vil sige udefrakommende fra synspunktet Direkte forhold mellem piger.

Derfor lyder det i sådanne familier, ofte fra svigermorret, som "datter, datter" til sin søns kone. I familien for svigerdatteren eller svigerdatteren antages rollen som den sande keeper af familiens ildsted. Denne kvinde fødes ikke kun, uddanner et barn (børn), men skal også opretholde familieforbindelser med andre medlemmer af hendes familie. Det er svigerdatteren, der anses for at være forbindelsen i etableringen af forholdet mellem hendes slægtninge og hendes mands slægtninge. En svær opgave er betroet svigerdatteren, ikke alle unge kvinder klare det, men det er ikke for ingenting, at de siger, at konen er nakke og manden er hovedet. Hvis konen ønsker det, vil hun altid finde måder at etablere relationer mellem pårørende, skabe en ægte familiehjerte, dyrke familieforhold, uddanne deres børn i sådanne traditioner.

En mild velkommen - en harmonisk familie

Det er vigtigt, hvordan de nye familiemedlemmer accepterer de unges direkte slægtninge (selvfølgelig er det vigtigt, hvordan faderen til sønnenes kone og hans mor vil påvirke forholdet, men i Rusland accepteres svigersønnen i mands hus, så graden af indflydelse på forældrenes forhold er lidt mindre). Under dannelsen af en ung familie bør alle være taktfulde i forbindelse med en brors eller en søns kone, mens svigerinde skal forblive tålmodig, være velvillig, vis respekt for sin mands mor og far. Hvis svigermorderen "accepterer" svigerinde, drømmer om sin søn, er virkelig glad i ægteskabet, vil hun forsøge at dele sin erfaring med den nye slægtning, acceptere hende som sin egen datter. I den antikke Russ traditioner var overførslen af al viden, oplevelsen af husholdning, visdommen om kvindelig familie lykke hos sønens moder til sin svigerinde. En nyskabende kone skal forstå, at alt det råd, som hendes mands mor giver hende, er et ønske om at beskytte unge mod mange fejl i stedet for banal indblanding i deres personlige liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.