Hjem og familieSlægtsforskning

Egne børn: for en person, der ligner

Fra det øjeblik, så snart den får kendskab til en begivenhed undfangelsen, er livet for kommende forældre ændrer sig dramatisk. Intet under den usynlige øje mirakel af nyt liv kaldes den største mirakel, at ingen af forældrene ikke er involveret i planlægningen af sindet køn, eksterne data og åndelige kvaliteter fremtidens mand. Alligevel hver ny person er unik rekruttering af en anden og en tredje. Unik, selv om spørgsmålet om, til hvem et barn er ens, i mange varianter ( "den spyttende billedet af paven!" "Mor der og ikke lukker!") Vil være en lang tid til at forfølge nye forældre. Som om det påvirker, som vil tage sit liv.

Er det muligt at forudsige livet af barnet?

Astrologer siger, at - ja! Og nogle gange er de rigtige. Spørgsmålet er, har vi brug for nogen til at vide, hvad fremtiden for sit barn? Synes at holde stik stadig tror, der vil være, hvad vil være, og intet andet. Men at vide, hvem vil blive født, til hvem vil lide hvad arvelig træk og familie talentshow over tid - det er i hvert fald interessant. Og, vel vidende dette, kan du planlægge den pædagogiske proces. Faktisk er uddannelse er meget forskellig fra den koleriske sangvinsk uddannelse og æble fra æbletræerne er blevet kendt for at lukke ned, og hvis far søn er godmodig og rolig, er det meget sandsynligt, at sønnen vil vokse i samme flegmatisk.

Det er ikke nødvendigt at gætte, det er bedre at vide præcis

Hvordan ved du, hvem ville være som et barn: paven, ved sin mor eller tante to gange fjernet fra Ulan-Ude? Faktisk kendskab til skolens forløb biologi og grundlæggende elementer i genetik vil være nok til at forsøge at "beregne", noget menneske er som at blive født. Det eneste, ... Vær klar til at tage alle mulige uoverensstemmelser med humor virkelig prognose. Og mode er gået - bare at slæbe hans trofaste på en DNA-test, og derefter gik lige til den første kanal, der helt sikkert verden vide, at du har en misforståelse skete. Husk, at der er undtagelser fra enhver regel, og hvis det ikke er klart for enhver som en søn eller datter, kan du blot acceptere som et faktum, at du har en ekstraordinær barn blev født.

Generelt er der en teori om, at hans elskede datter er altid som fædre og sønner - til mødrene.

Bekræfter, om videnskaben om denne kendsgerning? Og det faktum er det?

Kun delvist. Drenge er ofte født som mumier. Hvorfor? Dette er forståeligt. Som vi husker fra biologi lektioner, født en pige kan prale af, at mor og far lånt to X-kromosomer, der på en eller anden måde giver det mulighed for, at barnet kan være som både mor og far. Derfor er en konkret svar på, der kan lide piger, selv i virkeligheden være vanskelig fødsel. Og virkelig forudsige det uden støtte fra anden viden generelt en utaknemmelig opgave.

Med drengene en lidt anden historie. Med stor sandsynlighed det kan hævdes, at hans søn ville se ud (eksternt) til moderen. Hvorfor? På grund af moderen, han låner X-kromosom, og paven - Y-kromosom. Og min mors X-kromosom, prise Skaberen, er programmeret til at svare for ydre kendetegn på den person. Derfor drengene ofte bliver født som mødre. Selv om det ikke er 100%, selvfølgelig.

For eksempel kan ansigtstræk være moderlig, og øjenfarve - hans far. Og forstå her, noget menneske er.

Jeg spekulerer på, hvad der vil være for øjnene af en ny mand?

Dette spørgsmål kan besvares næsten entydigt: jo mørkere øjenfarve af den forælder, jo større er sandsynligheden for, at en søn eller datter arver denne farve - den dominerende.

Men også her er der muligheder. For eksempel, far, har vi smukke brune øjne. Og mor - blåøjede blondine. I dette scenarie til et barn på ca. 75% chance være brun fars øjne. Hvorfor ikke 100%? Fordi gener i hver forælder af to. Og det er ikke det faktum, at både de faderlige gener ikke er tabt i hans race information fra blåøjede forfader. Kombination af gener - det er uforudsigeligt, kære mor og far!

Men hvis begge du - blond med grå eller blå øjne, er det næsten sikkert dine børn vil også være blåøjede eller grå-eyed. Sortere det ud, hvis man vil, som enhver mand.

En vækst på én gang?

Med det, vil enhver vækst blive født mand til at beslutte lidt lettere. Opererer i intervallet genetiske regler næsten uden undtagelse. Valgmulighederne er som følger:

  • Hvis begge forældre er høje, vil deres børn også være høj. godt formentlig endnu højere end den højeste af dem.
  • Hvis begge forældre er korte, næsten helt sikkert at barnet vokser ikke nogen af dem. Men den meget lave sandsynlighed for, at det vil være under den laveste af moderselskabet.
  • Hvis den ene forælder frem for den anden, at væksten af barnet, stopper som regel på niveau med gennemsnittet mellem mor og far.

Generelt kære mor og far, så det virkelig er vigtigt for en person, der ser ud?! Langt vigtigere, hvad enten glad fødsel. Og hvis programmet den højde, øjenfarve og tykkelse shag vi ikke kan, så nærer det forstår meningen med livet og kender værdien af hans gode kan formue. Hvis bare vi vil ikke spilde dine og hans styrker på tom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.