Hjem og familieSlægtsforskning

Romanovs genealogiske træ: Tsaristens og det kejserlige Ruslands historie

Romanovs genealogiske træ begynder med Mikhail Fedorovich, den første af dynastiet, som blev tsaren. På tronen blev han plantet af boyars i 1613 og frem til 1917 styrede Rusland Romanov-dynastiet.

Efter Mikhail Fedorovich på tronen opstigede Alexei Mikhailovich, og derefter - hans tre sønner. I 1696 blev den unge Peter den Store konge, der ændrede Rusland radikalt og ændrede det til en af de store europæiske magter. Han var den sidste, der bar kongens titel. I 1721 antog han kejserens titel, og Rusland er siden blevet kendt som det russiske imperium.

Dernæst fortsætter Romanovs genealogiske træder kongen til Peter den Store Katarina I, der hersker i to år fra 1725 til 1727. Efter hendes død går tronen til barnebarnet af Peter den Store - Peter II. Han lykkedes til tronen i en alder af elleve og var den sidste efterkommer af Peter i hanlinjen. Han varede ikke længe, kun tre år, og desværre døde han i en alder af 14 år fra kopper.

Efter Peter II's død blev palæet af det russiske imperium under paladsets intriger overført til datteren af den stores ældre bror Anne Ioannovna. Hun regerer i ti år fra 1730 til 1740. Derefter blev John VI, som blev deponeret af datteren af Petrus den Store og Katarina, den første - Elizabeth Petrovna, regeret.

Kejserinde Elizabeth Petrovna giftede sig aldrig og blev barnløs for resten af hendes liv. Hun lavede søn af Anna Petrovna (Peter Petrus datter), Peter III, der blev proklameret kejser i 1761, men han blev ikke lang og blev deponeret i 1762. Han lavede arvingen til tronen. Efter familiens Romanovs familiefamilie fortsatte hans kone Catherine II, som gik ned i historien som Catherine the Great. Med hende opnåede det russiske imperium stor magt og blev et af de førende europæiske imperier. Under hendes regeringstid blev statens grænser udvidet betydeligt. Og det kan med rette blive kaldt et geni og en klog politiker.

Romanovs genealogiske træ efter katarina den store død fortsætter sin søn Pavel den første. Han regerede fra 1796 til 1801, blev dræbt i en sammensværgelse, og tronen blev taget af sin søn Alexander den Første. Under hans regering oplevede Rusland den store patriotiske krig af 1812.

I 1825 døde kejseren uden at forlade en arving. Kejseren proklamerede Nicholas I, bror til Alexander den Første. Hans tiltrædelse af tronen overskygges af decembristopstandet, og i slutningen af regimet i halvtredserne af XIX århundrede steg Krimkriget op.

Derefter fortsatte Romanovs genealogiske træ med Nikolai's søn, Alexander II. Han gik ned i historien som kejseren, afskaffet serfdom og udførte en række store reformer.

Efter Alexander III 's regler blev han efterfulgt af Nikolai II, den sidste russiske kejser fra Romanov-dynastiet. Under hans regeringstid blev Rusland trukket ind i Første Verdenskrig, en række folkelige uro slog igennem landet, og til sidst i 1917 fandt den februar borgerlige demokratiske revolution sted, hvor monarkiet i Rusland blev omstyrtet.

Således var alle de russiske kejsere Romanovs. Det genealogiske træ kan spores til denne dag, da dynastiernes efterkommere lever.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.