TravelingRetninger

Ufa, racetrack "Akbuzat": foto, adresse, retninger

Hippodrome "Akbuzat" - er en af de vigtigste arkitektoniske attraktioner i Ufa og stolthed flertallet af borgerne. Samtidig, ser på sit ultra-moderne udseende, ikke mange er klar over, at historien om denne arena for hestevæddeløb har mere end 130 år.

Hippodrome "Akbuzat": historie

Det hele begyndte i 1883, da det blev besluttet at etablere sig i Ufa heste stalde til væddeløbsbane. Ved begyndelsen af det 20. århundrede Ufa arena for hestevæddeløb allerede betragtes som en af de bedste i landet, og i 1924 en ny bygning blev bygget til ham. I årenes løb blev Hippodromen anvendt til afprøvning af travheste og var kendt langt ud over republikken. Til ære for den 425-året for den frivillige tiltrædelse Rusland basjkirere i 1982 i Ufa bygget en ny arena og kaldte det "Akbuzat" - til ære for den bevingede hest af epos af Bashkir og Tatar folk. Dette stadion har ofte været mødested for rytterne af konkurrencen, herunder internationale, og 7 gange kåret til den bedste væddeløbsbane Sovjetunionen, og senere Rusland.

genopbygning

Hippodrome "Akbuzat" Ufa har været udsat for at færdiggøre genopbygningen i 2007, året. Projektet har udviklet et nyt billede af konstruktionen af det japanske selskab RAUM Arkitekter, og for dens gennemførelse blev overdraget til selskabet "Bashkortostanneftezavodstroy". Rekonstruktion af racerbanen var tidsindstillet til den 450. årsdagen for sammenføjning af Bashkortostan af det russiske imperium. Til ære for åbningen af den renoverede arena var der 16 nationale konkurrencer arrangeret af rytterne.

Beskrivelse af arenaen

Den rekonstruerede racerbane "Akbuzat" er blevet et universelt og mere rummelig. Nu er det muligt at udføre ikke kun travere løb, men stammeledere ridning racer og organisere konkurrencer for alle olympiske hestesport , og spektakulære spring. For første gang i verden praksis på racerbanen Ufa indføre en fælles afløbssystem over hele området af det ovale arena. Jogging og cocktail sporet, ridebanespringning og dressur felt lukket innovativ plastmateriale, fremstillet af det franske selskab Fornells. Desuden er arenaen banet al slags vejr grund af "Visteks".

Sport og uddannelse sektor

Ved tilrettelæggelse af konkurrencer og træning på væddeløbsbanen er der 2 felter. En af dem er beregnet til afholdelse af gymnasiet konkurrence ridning, og den anden - for at forlade pony. Der er også en hoppe og praksis arenaer og fire spor:

 • Den ydre spor (første, cocktail). Det er beregnet til at teste i flad racing ridning stamtavle heste. Dens længde - 1144 m, bredde - 16 m, venderadius - 106 m med kurver til 5 grader. Den ydre spor svarer til dens parametre alle de internationale krav til de forhold, som store spektakulære løb på højeste niveau kan udføres.
 • Den anden (kører). Dette nummer bruges til at teste avl travere. Længde - 1000 m, bredde - 18 meter, drej til 8 grader.
 • Den tredje (teknisk). Den er designet til at tillade indgangen af specialudstyr til kunstvanding og kongresser, samt Auto Track racing og racing dommerpanelet. Længde - 950 m.
 • Fjerde (uddannelse)

Dette spor er ikke benyttes under konkurrencen, og for sikkerheden for atleter og heste dækket med sand. Længde - 893 m.

Beskrivelse af bygningen

Hippodrome "Akbuzat" Ufa har et stort og meget komfortabel hjem platform, udstyret i henhold til alle internationale standarder. Bygningen i sig selv er et fire-niveau, og derudover er der pladser til tilskuere er placeret totalisatorspil, medicinsk kontor, jockey værelse med omklædningsrum og brusere, administration værelser, en behagelig lounge for VIP-gæster, buffeter, klublokaler, restauranter og dommere. Samtidig kan bygningen rumme op til 5.000 tilskuere. De fleste af dem, der køber billetter til løbene, kan se konkurrencerne fra bag glasset, t. E. I et behageligt miljø, selv hvis vejret er ikke befordrende for udendørs aktiviteter. Hvis der er et ønske om at se på de forestillinger i nærheden af løbebåndet, kan du gøre dette med et ophold på en af de 1.500 pladser i bleachers.

Hippodrome Museum

Som allerede nævnt, historien "Akbuzat" har mere end 130 år. For at give en idé om de resultater og sejre i de Bashkir hest opdrættere, bevidnet af sin arena, blev en lille museum åbnet på det område af komplekset. Der kan besøgende se "Wall of Records" med fotografier, herunder det unikke, det tolvte mest berømte heste i landet. Hertil kommer, at museet indeholder trofæer, i årenes løb vandt Bashkir ryttere. Generelt mange elskere af ridning i Rusland den første ting i forbindelse ordet "Ufa" - racerbane "Akbuzat".

Conference hall

Hippodrome "Akbuzat" har en moderne, rummelige mødelokale, beliggende på 3. sal. Dens areal er 281,9 kvadratmeter. m, og den kapacitet - op til 150 personer. Der er installeret:

 • multimedieprojektor ;
 • skærmen;
 • Wi-Fi;
 • køler;
 • 4, plasma-panelet;
 • 130 Bløde kontorstole;
 • Læder sæder 60;
 • Tabel 60;
 • klimaanlæg;
 • garderobe.

foranstaltninger

Udover sport racerbane "Akbuzat" foto er udstationeret nedenfor, er det ofte rammen om forskellige arrangementer. For eksempel forældre til skolebørn er der for at organisere en uforglemmelig graduering part for deres børn. Disse tjenester er:

 • hyggelig seng med panoramaudsigt;
 • Gå med en guide på racerbanen og bygningen "Akbuzat";
 • ridning (under tilsyn af en instruktør) og i træneren.

Hold en sådan begivenhed en sjov og meningsfuld måde at hjælpe animatorer klovn. Også, vil kandidater viser sæbebobler viser, arrangere en fotosession med heste og en master-class ridebanespringning og dressur. Det kan udføres og en usædvanlig børnefødselsdag eller anden ferie på det område af den væddeløbsbane.

Som for voksne, mødelokalet "Akbuzat" lejet, og det er vært vigtige begivenheder, herunder nationale og nationalt plan.

Blandt de ekstra ydelser - og organiseringen af en romantisk gåtur, som er meget populær med lokale bryllupsrejse og dem, der ønsker at gøre en overraskelse for dine kære på Valentinsdag. Hvis unge vælger, mens du går de kan være ledsaget af en fotograf, der laver flotte professionelle billeder til en mindeværdig album.

rideterapi

"Akbuzat" for nylig blev også et sted, hvor børn med problemer med fysiske eller psykiske helbred er "ekstraordinær" bistand. Det faktum, at der er praktiserende hippoterapi - særlige lektioner i horsemanship, hvor drengene aktiveres nerver og begynder at drive muskelgrupper, "sovende" til sædvanlig tid. Børn træner under vejledning af en erfaren instruktør med passende internationale certifikat.

Ufa Hippodrome "Akbuzat": adressen og placering på kort

Arena er placeret i nogen afstand fra centrum af Bashkir kapital. Dens adresse er: Str. Mendeleev og 217, Ufa, racerbane "Akbuzat". Fra banegården kan du få der ved hjælp rumfærgen N 251, en fra Ufa lufthavnen - med bus N og N 110c 247s eller bus N235. Til kommunikation med administrationen og billettering interesserede kan ringe 7 (347) 232-97-30.

Under sit ophold i Ufa, skal du sørge for at besøge racerbanen "Akbuzat". Selv hvis du ikke kan se løbene, racerbane bygning fortjener undersøgelse, da det er et af de fineste eksempler på moderne arkitektur i regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.