Af teknologiElektronik

Interaktive multimedie projektorer: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Teknologisk avancement underholdning udstyr ikke forbliver ubemærket af uddannelsesinstitutionerne. Fordele ved den nye teknologi, udvidelse af operationelle kapacitet, værdsætte og forretningsmæssige områder. En af den seneste udvikling, der har vakt interesse af denne art, er en interaktiv projektor. Denne enhed, som gør det muligt ikke blot at overføre billeder i høj kvalitet på skærmen under hensyntagen til de funktioner i værelset, men også give mulighed for at interagere med de "billeder" med publikum. På markedet for interaktiv multimedie-projektor blev det til rådighed for et par år siden, men de største producenter af digitalt udstyr hurtigt mestrer teknologi og i dag tilbyder innovativt udstyr i en bred vifte.

Hvad er det særlige ved interaktive projektorer?

En forudsætning for fremkomsten af interaktive modeller var, at der i den pædagogiske proces af computere. Så snart alle digitale luftfartsselskaber stærkere stærkere teknisk udstyr som skoler og gymnasier, samt en anmodning om øget mere moderne midler fremspringende visuelle materialer. Sammenlignet med traditionelle modeller af multimedie-projektor til skole giver dig mulighed for at interagere med billedet transmitteret via en computer. Dette sker gennem de elektroniske pen-pointer, fagter og rører hans hænder. Ganske populære og tilstanden af såkaldt white board, hvor læreren eller studievært bogstaveligt kan trække på det projicerede billede ved hjælp af forskellige værktøjer. Resten af de interaktive enheder har de samme funktioner som de standard projektorer. Dog skal det bemærkes, at kvalitetskravene til "billeder" i dette tilfælde er ikke så vigtig som underholdning kompleks.

De vigtigste karakteristika ved modellerne

Blandt de vigtigste parametre for evaluering af kvaliteten af multimedie projektorer, er det værd at bemærke den lysudbytte, opløsning og kontrast. Med hensyn til det første kendetegn, det i standard enheder er 2600 ANSI Lm. Dette er en god, selv høj værdi, da det for publikum med kunstigt lys er tilstrækkelig, og den lysstrøm 500 ANSI Lm. Opløsning matricer spænder fra aldrende SVGA-format til 4K super høj. Men i de fleste tilfælde, er multimedie projektorer leveres matricer, hvilket giver en opløsning på 1024 x 768. Det er også almindeligt format Full HD, men det skal bemærkes, at der er behov for at forbedre kvaliteten af uddannelse "billeder" ikke, som i forgrunden hele vejen ud informationsindholdet og metoden til gunstig præsentationsmateriale bredere publikum. I den forbindelse større betydning er kontrasten. I tilfælde af en interaktiv model er det 2000 x 1. Men den version med kontrast 500 x 1 er ikke nødvendigt at komme uden om, hvis du planlægger at betjene udstyret kun under kunstig belysning.

Anmeldelser af Eiki projektorer

Under dette mærke gik en af de første videoprojektorer med interaktive funktioner - versionen LC-XIP2000. I løbet af de seneste to år enheden har ændret sig væsentligt, men dens grundlæggende karakteristika fortsat betragtes af mange som en reference. Succesen af segmentet grundet brugerfeedback, og det første produkt af denne type. Især multimedie-projektor fra Eiki rost for at reducere størrelsen af baggrunden for at udvide funktionaliteten. For at betale for indførelsen af nye funktioner brugere havde lyd og billedkvalitet. Den omstændighed, at fremskrivninger og ikke ødelægge lyd i høj kvalitet forbruger, men i dette tilfælde ved hjælp af den indbyggede stereo 2W i kanalen. Dette er imidlertid nok til at sikre lydrummene til 200 m2. Billede fra formatet på 1024 x 768. Det er lidt af standarder for moderne udstyr, men at konkurrere med avancerede underholdning komplekser, og selskabet har ikke planer om at.

Anmeldelser af Casio projektorer

Pludselig segment af interaktive projektorer udvidet og værdig udvikling af XJ-UT310WN fra Casio. Denne model er god, ikke kun ved den kendsgerning, at brugen af nye teknologier, men også empowerment, baseret Eiki ingeniører. Især brugere viser en gunstig stigning i lysstyrke egenskaber på op til 3100 ANSI Lm, siger 3D-video support, samt ultrakort projektion afstand. Også bemærkelsesværdigt er det, at Casio LED multimedie projektorer har en høj levetid - op til 20 tusind timer .. Og det i en situation med lavt strømforbrug. Igen ifølge ejerne, den normale drift af projektoren kræver 205 watt. Generelt har Casio virksomhedens udviklere optimeret begrebet interaktiv projektion, organisk kombinere det med underholdning funktioner modeller.

Anmeldelser af Epson projektorer

Jeg kunne ikke komme forbi den nye mode og virksomheden Epson, der er en af lederne i det segment af videoprojektorer. Producenten er ikke kun gentaget, men også funktionelt forbedre eksisterende udvikling. For eksempel, ejere af model EB-595Wi note usability sensorisk funktion, hvor du kan interagere med det viste materiale ved hjælp af hånd og fagter. Af den måde, bør udviklerne bruge musen, som erstatter fingeren manipulation hvis det er nødvendigt. Sådanne løsninger bruges af andre selskaber, men Epson multimedie-projektor giver forbedret nøjagtighed, når interagere med de mindste elementer i billedet. Desuden har brugere rapporteret og brugervenlighed af enheden i form af fysisk misbrug. Letvægts (5 kg) og beskedne dimensioner gør det muligt at installere udstyret i næsten ethvert miljø.

Anmeldelser af Sony projektorer

Sony har arbejdet direkte med uddannelsesinstitutioner, give dem interaktivt udstyr. I små klasser lærerne bruger ofte model VPL-SW536C, der er kendetegnet ved ultralav projektion afstand. Samtidig denne enhed er værdsat for sin evne til at overføre til "board" information via trådløse kanaler - det vil sige, kan eleven transmittere materialer gennem en smartphone eller tablet. I store auditorier anbefales det, at du bruger Sony multimedie-projektor i ændringen af VPL-FH500. I dette tilfælde vil der ud over generel funktionalitet og brugeren får en høj opløsning. Sony tager også hensyn til producenten og andre nuancer af driften af et sådant udstyr i den pædagogiske proces. Udviklere er forsynet med projektorer intelligent system, der optimerer strømforbruget. Som et resultat, det reducerer omkostningerne til implementering og vedligeholdelse af maskiner.

Hvordan at vælge den bedste løsning?

Til at begynde at bestemme de mål, der skal opfyldes af projektoren. For eksempel, hvem og hvordan vil bruge enheden, og sende dem billedet. De mest omfattende interaktive funktioner har Epson modeller, der forbedrer anvendeligheden af samspillet med de "hvide bord". Hvis forgrunden de grundlæggende karakteristika for det udstyr, herunder parametrene "image" i form af lysstyrke og kontrast, bør du være opmærksom på Casio mærke af multimedie projektorer. Resten af modellen linje tillade hver fabrikant at vælge udstyr til at behandle eventuelle problemer.

Hvor meget er en interaktiv projektor?

Moderne projektorer er dyre, især i betragtning af indførelsen af de nyeste teknologier. Men, mærkeligt nok, interaktiv teknologi segment ikke afvige meget ublu pris. Den oprindelige niveau er repræsenteret ved modeller, der kan købes for 40-50 tusind. Gnid. Typisk er denne enhed til små auditorier med grundlæggende muligheder. Middelklassen kan findes funktionelle multimedie-projektor, hvis pris vil være 70-80 tusind. Rub. Denne model, der er designet til et stort publikum og udstyret med moderne faciliteter for kommunikation.

konklusion

På dette stadium i udviklingen af interaktivt projektorer segment for tidligt at tale om tendenser og mønstre i markedet. Producenter, selvfølgelig, har tendens til at udvikle originale koncepter inden for levering af teknologiske muligheder for produktion, men de fleste af disse forsøg er minder om tilstanden kreativ søgning. Dette er logisk, fordi de multimedie projektorer med interaktiv dukkede kun et par år siden fungerer selv i dag fortsætter med at udvikle sig. Næsten hver model flytter grænserne for brugerinteraktion med "billede", tilføjelse af nye muligheder. Sammen med denne stigning, og de grundlæggende karakteristika for det udstyr, forbedret billedkvalitet, og så videre. D. En separat område skiller sig ud og ønsket af udviklere til at minimere strømforbruget for projektorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.