ComputereComputerspil

Stor Half Life. Passagen er interessant, men vil tage en masse problemer

Spillet Half-Life udviklere arbejdede omkring 7 år, og udgav sit berømte afkom i 1998. Allerede dengang var det en slags nyhed. Udviklere bogstaveligt tvunget alle spillere forelske sig i dette skydespil i genren science fiction, hvor spilleren føles forsker ved navn Gordon Freeman. Han går og forsøger at håndtere det faktum, at det kaster et jordbaseret rum ind i et rum af en parallel verden. Alle ved nu, at Gordon Freeman - helten i Half Life. Passage af spillet er tæt forbundet med denne person.

I Half-Life spil viser også fantastiske farver, perfekt bevaret og spores rendering alle detaljer. Dette er ikke overraskende. Det faktum, at spillet er blevet specielt udviklet af en fremragende motor, baseret på hvilken, ved den måde, de fleste af os stadig spiller i ikke mindre berømte Counter-Strike. Budgettet for Half-Life er mere end $ 40 million. I 1999 har spillet fortjent det ærede første plads blandt de spil i denne genre, og blev anerkendt som den bedste spil af årtiet.

historie

Spillet Handlingen foregår i en top-hemmeligt laboratorium, som er beliggende i centrum af bjerget, som ligger i staten New Mexico, hvor på grund af brud på en supercomputer forstyrre krystal i et af laboratorierne. På grund af forkert betjening, og der var en tragedie, hvor du, helten, kaster mellem to verdener. Og i den første og anden verdenskrig er der mutanter, og din opgave - at redde verden, ødelægge dem til højre og venstre. I bliver svært Half Life passage, der starter fra begyndelsen af spillet - hele tiden nødt til at hoppe, bøje, lift kasser.

Fortsættelse af kult spil

Budgettet for lidt mindre end halvtreds millioner dollars, et stort antal skibe, frustration, spontan tab af den oprindelige version af spillet. Ja, ja - det er gennemgået en fortsættelse af kult spil - spillet Half-Life 2. Denne version udkom i slutningen af 2006 og i begyndelsen af 2007 begyndte det at blive betragtet næsten en afgud af alle de spil. På trods af, at forfatterne til publikationer, og spillerne følte spillet Half-life 2 næsten en guddom, et gennembrud af årtier, det bedste spil af alle nationerne - den oprindelige revision kunne tælles på fingrene på den ene hånd. Der er ingen tvivl om, at spillet er virkelig futuristisk, men ikke alle hendes elskede.

Men en særlig overraskelse og interesse bemærket, at forfatterne af spillet specielt skrevet noveller, så de var i stand til at skabe spillet mere detaljeret tegne handlingen i en handling. Meget god fornemmelse, for eksempel, hvor de ansatte i selskabet diskuterer noget, som peger på at præsentere en gave til min fødselsdag til Dr. Breen. Generelt er de ansigtsudtryk i spillet kommer fra en kilde, der ikke har noget at gøre med computere og computerspil. Det er taget fra en bog skrevet af Dr. Ekman i midten af 70'erne i sidste århundrede, som har udviklet diagnostiske systemer til psykisk syge. I sin bog beskriver han i detaljer de ansigtsudtryk af mennesker i en given situation, og hvad det betød. Her sådan her det mærkværdige omkring Half Life. Passage af det vil være meget interessant og spændende.

Snyd og ledelse

Lidt ligesom hvis du går til tilbage gader, kontorer, gader og så videre - helt en klog beslutning at udviklere. Enig, det er svært at tage hovedet (som i øvrigt ikke var i den oprindelige version) i spillet. Management i spillet, og standarden er ganske praktisk. Jumping, gå, løbe, skydning, handling, og så videre. Half-Life passage er ganske enkel.

I begyndelsen af passagen af vores Half-Life vi er omgivet af godmodige mennesker: læger, videnskabsmænd, forskere, sikkerhedsvagter. Men som du fremskridt gennem missioner og dine fjender vises, og derefter er det vigtigste - ikke at miste ånderne og være i stand til at skelne venner fra fjender afspiller. Dette gør passagen af Half-Life 1 og Half-Life 2 er vanskeligere. Dette er den største mysterium af spillet - at lære at behandle folk bedre, ikke kun i kult spil, men i det virkelige liv.

efterskrift

I virkeligheden, i Half-Life 2 walkthrough er mere interessant, spændende og Intigam når du spiller i mørke, og selv hovedtelefoner. Jeg er ikke i tvivl om, at dette er en af grundene til, at spillet virkelig blev en kult.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.