Intellektuelle udviklingTarot

Hvad er divination ved brug af situationen?

Forskellige typer af divination hjælpe en person i visse situationer. Ved at bruge visse objekter kommunikerer med en overjordisk kræfter, der er med til at træffe en beslutning. Historien har mange måder at divination. De adskiller sig ikke kun i de anvendte midler, men også formålet. Så gætte situationen kan udføres ved hjælp af runer.

Dette er en god måde at føle dine kort og lære at fortolke dem. Runes er ideelle for eventuelle spørgsmål. De kan give et svar eller en løsning. Det er vigtigt at bruge dem korrekt. For at fortsætte gætte situationen, er det nødvendigt at abstrahere fra alle de problemer, slappe af og formulere dit spørgsmål tydeligt. Den nemmeste måde at finde svaret - bland i posen alle runerne og få en. I første omgang vil det være svært at forstå de svar, da der ikke er nogen klar beskrivelse af de runer. Men over tid, du nemt vil klare det. Med erfaring gætte på situationen kan udføres ved hjælp af flere fleece. Du bør forberede, formulere et spørgsmål og få tre runer. Læsning fra venstre mod højre justering. Den første tablet er en beskrivelse af situationen. For det andet - vi skal henvise dig til den rigtige beslutning. Den tredje rune beskriver situationen, der vil dukke op i fremtiden.

Du kan bruge Tarot divination på situationen. Dette er den nemmeste klassifikationer, som er velegnet til begyndere visionære. Så fra bunken ét kort er trukket ud. Det vil beskrive begivenhederne i dag. Tarot svært at dechifrere. Men med udviklingen af visse færdigheder vil du gøre uden problemer. Vær opmærksom på, hvordan Kortene blandes. Hvis du kaster to eller flere kort, betyder det, at det er bedre ikke at gætte nu. Hvis du ønsker at få en form for rådgivning, derefter bruge saldoen på tre kort. Modsætning fleecetøj, i denne form for divination er irrelevant sekvens fortolkning scenario adskilt indsamling af vigtige kort. Derfor er deres fortolkning er sværere end runerne.

For komplekse sager, kan du bruge gætte på situationen med hjælp af tilpasningen af Tarot "Celtic Cross". Det gør det muligt at løse et globalt problem, for eksempel, hvorfor du ikke kan finde kærligheden. Husk, at når du bruger fortryllelse, så bekymre overjordisk kræfter. Og ikke kalde dem for at løse fælles trivia. Kort er udlagt som vist i figuren.

Så de kort, som er placeret i midten, betyder problemet. Venstre - dens rod. Lige - den mulige løsning på situationen. Kort fra oven - din forståelse af problemet, fra bunden - den frygt og frygt for, at "fodre" situationen. Fire kort af punkt på den side af udsigterne for udviklingen af problemet, andre folks tanker om det, samt påvirkningen udefra. Dette er en god og en grundlæggende gætte på situationen.

Der er usædvanlige metoder til divination. For eksempel med brug af Book of Changes. Den indeholder en liste over 64 tegn, der indeholder tips til at løse forskellige problemer. Hexagrammer består af tre korte barer og det samme antal lang. Du behøver kun at tage tre mønter samt et stykke papir. Slap af, koncentrere sig, formulere dit spørgsmål. Kaster op en mønt. Der vil falde ørn, derefter tegne en fast linje, hvis haler - er intermitterende. Så seks gange. Fortolkningen af resultatet, se Book of Changes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.