Intellektuelle udviklingMystik

Typer af divination: kort, runer, kaffegrums, palmistry

Ønsket om at vide, hvad de kan forvente fra fremtiden, og hvad overrasker forbereder skæbne bekymret mand siden oldtiden. Hvad er de vigtigste former for divination? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Historien om forekomst

Jeg må sige, at gætte lagt stor vægt. Oftest de bæres ypperstepræsterne eller troldmænd. Arrangementet var fuld af fest og mystik, og ofte blev foretaget ofre. Folk ledte efter svar på deres spørgsmål, eller når de foretager vigtige beslutninger søgte at hverve råd fra højere magter.

Den mest udviklede af divination var i Egypten, Rom, Grækenland, Babylon og Assyrien. Hertil kommer, den store rolle, de spillede i livet i hele staten. Der var også en række bøger med divination, som var den mest udbredte i Rusland og i Vesten. En sådan litteratur var velkendt blandt folk og har en stor indflydelse på forskellige overtro. Princippet sandsigerens som er blevet beskrevet i litteraturen, er enkel - tage majs og kastede det på papirark, hvor antallet af responser blev afbildet.

I et sekulært samfund, divination var populære, og de er ofte holdt i specielle saloner. Det var slags sjov.

I moderne tid, folk også ofte bruger forskellige typer af divination.

Hvornår er det bedste bud

Det menes, at den mest nøjagtige resultater divination vil være aftenen før jul, med 24 til 25 december og fra januar 06 til 07. Selvfølgelig kan du gætte, når de vil. Men flere data vil være på denne ferie, så nøjagtigheden er lavere.

Der er også lovende dage for divination i juleferien og nytår, fra 25. december til 19. januar.

De mest populære former for divination

De var der meget. I princippet er det muligt at gætte på noget, men det mest almindelige er:

 1. Folk: divination på voks, kaffegrums, ild stave. En sådan spådomskunst baseret på de resulterende billeder, foreninger og afkode disse værdier.
 2. Abstrakt. Dette er en mere moderne former for divination, der forudsiger, hvad der vil ske i den nærmeste fremtid.
 3. Arab. Hjælp til at finde svaret på et klart spørgsmål og er baseret på den arabiske cabbalism.
 4. Gætte på Oracle, som er baseret på Mahjong - gamle kinesiske domino vildtarter.
 5. Short. De vil hjælpe med at finde ud af, hvad der vil ske i den nærmeste fremtid.
 6. Card. En meget populær form for divination, især almindelig ritual på tarotkort.
 7. På bøgerne. Det hjælper med at finde svar på de mest foruroligende spørgsmål. Dette er en af de letteste måder, der anvender en bred vifte af litterære værker, herunder Bibelen, den gamle kinesiske bog af ændringer, og andre.
 8. Runer. Denne spådom ved hjælp af de gamle magiske symboler til at hjælpe med at finde svar på eventuelle spørgsmål.
 9. På numre. Ved hjælp af en sådan divination er muligt at afgøre, tips om at vælge en partner, kender karakter og den del af mennesket, der kommer arrangementer.
 10. Ouija. Denne type af divination anvendes ofte i seancer og et særligt nævn med magiske symboler for det.
 11. Håndlæsning. Denne type af divination betragtes som den mest pålidelige.

Spådom ved hjælp tarotkort

Gætte på Tarot kort er kommet til os, da gamle egyptiske gange, når præsterne levede, ejet viden inden for alkymi, det okkulte og astrologi. I de dage, der var et tempel, der består af 22 værelser, hvis vægge de symbolske malerier blev vist der blev overført til tarotkort. Men da præsterne var bange for, hvad de vil afsløre hemmelighederne af uvidende, har alle vigtige viden er indgået i arcana af Tarot.

Disse kort blev opnået ved sigøjnere, og siden da, gætte på tarotkort blev udbredt blandt alle lag i befolkningen. I Europa kortene var i det 14. århundrede.

Tarot kort består af 78 Arcana, hvoraf 22 senior og 56 junior. De skildrer en række af den menneskelige tilstand, de positive og negative aspekter af den karakter, skæbne chance. Major Arcana vises livsformer, eller visse situationer.

Spådom i stearinlysets skær

Spådom i stearinlysets skær - det er en af meget let og forholdsvis pålidelig måde. Det er vigtigt at vælge den rigtige stearinlys, tie stille og gæt alene.

Ved hjælp af stearinlys kan du finde svar på de spørgsmål: hvem der er trolovet, fremtiden, og så videre. Hvor pålidelige er Spådom i stearinlysets skær, det afhænger af dagen og tidspunkt for divination.

Når du vælger et lys skal være særlig opmærksom på sin farve. Anbefal til at vælge lyse farver, så mørk kunne have en negativ indvirkning på krybdyr.

Afhængig af farven varierer stearinlys og selve formålet med divination:

 • En hvid lys bruges til divination trolovede.
 • Pink - til lykke, kærlighed, venskab.
 • Bright gul og orange - på en lang rejse, succes.
 • Blå eller grøn - til de drømme og ønsker.
 • Rød - den tvivl i beslutningsprocessen og sundhed.
 • Mørk brun - til at løse hverdagens problemer.

I dette tilfælde bør stearinlys vælger ikke malet og farvet. Det kan købes som en voks eller paraffin stearinlys. Men den ideelle løsning betragtes kirke, især hvis de anvendes spåmand selv i løbet af formiddagen tjeneste.

Form skal vælges udsøgt, fint. Men hvis du ønsker at bruge et lys til nogle interessante figurer, derefter snoet det kan bruges til fremtidig anerkendelse.

Gætte på brændt papir

Det menes, at branden er indeholdt en særlig naturkraft, som er i stand til at åbne mange hemmeligheder. Det er vigtigt at korrekt formulere spørgsmål og fortolke svarene.

Gætte på brændt papir kan udføres på forskellige måder:

 1. Enkel indstilling. For det vil være nødvendigt et almindeligt stykke papir og tændstikker. Før divination nødt til at formulere et spørgsmål, koncentrere sig og skrive det ned på papir. Dernæst tager et stykke lodret oven på det og satte ild til at vente. Hvis papiret vil brænde indtil udgangen, vil ønsket gå i opfyldelse - hvis ikke bagslag.
 2. Spådom ved skygger. Du skal også bruge papir med tændstikker. Tag listen nedenfor, er du nødt til at holde oprejst og satte ild til toppen. Det er nødvendigt at se på væggen, hvor skyggen vil falde. I skyggen på væggen kan du se de forskellige figurer, som du har brug for at dechifrere.

Gætte på voks

Dette er et meget velkendt type. For det er taget fra stearinen, men kan også bruges paraffin.

Betydning voks gætte på vandet kan bestemmes ved den nedenfor beskrevne metode. Du kan indsætte et lys i en lysestage. Når stearinen flow og flare, er det nødvendigt at vippe over en beholder med vand og lader løbe voks. Vi udfører handlingen er ikke forbudt af flere gange. Ifølge den resulterende form kan forudsige dit held, lykke, overskud, produktivitet.

Betydning voks at gætte på vand bestemmes ved dråbestørrelsen, samt figurer er dannet ud fra dem.

Hvis du får en stor figur og melenkie slippe det til fortjeneste. Billede af druer betyder held og lykke, velstand, kærlighed og venskab. Se manden er venskab klokke - bly. Noget som en stjerne - forfremmelse eller akademisk succes. Billede stribe midler og fodgængerfelter. Blomster - til ægteskab.

gætteri

Gætte på en kop kaffe tyk for fremtiden - det er den ældste måde. For det vil være nødvendigt: lys kaffekop, hvid underkop og økologisk kaffe. Kaffe brygget som sædvanligt - er fyldt med vand og opvarmes til kogning.

Tilberedning af kaffe får lov til at køle et par minutter, og derefter drikke det, mens i bunden bør forblive omkring en spiseske af grunde.

Foran spå er vigtigt at formulere spørgsmålet. Den skal være klar og enkel. Drik drik behøver ikke at skynde sig. Endvidere er koppen taget med venstre hånd, lavet et par bevæger sig i urets retning. På de samme grunde skal nå kanterne af kopper jævnt på alle sider. Så hurtigt omvendt kop på en underkop på min egen. I dette arrangement bør det være tilbøjelig til at en del af de kaffegrums kunne dræne, og på den resulterende mønster på væggene i koppen kan fortolkes divination. Det er nok at bare et minut, og derefter, igen, du har brug for at vende koppen med sin venstre hånd og begynde at tyde.

At tage en kop i hånden, bør du overveje at få et billede fra forskellige vinkler. Her hastværk er uhensigtsmæssig. De tydeligste symboler har en vigtig betydning for fortolkningen.

Det er nødvendigt at tage hensyn til den meget symboler arrangement. Se dem på kanten af koppen og til jorden. Noget, der er tættere på kanten - den nuværende og i fremtiden. Den tættere på kanten af koppen er et symbol, jo hurtigere vil der være en begivenhed. Noget, der er tættere på midten - den nærmeste fremtid. Og der er tættere på bunden eller i bunden - en fjern fremtid.

Håndtaget af koppen symboliserer krybdyr mand. Hvad ligger ved siden af det, der er i mit liv i øjeblikket.

Cartomancy

Fortunetelling på kort kendt til mennesker siden oldtiden. Her er en af de nemmeste måder.

Tag dækket af 36 kort, gør et ønske. Alle kort er lagt ud i fire lige store bunker. Den første bunke drejes og fjernes kortet til Ace. Da han dukkede op, gå til den næste stak, som er placeret med forsiden nedad på den foregående, og derefter fjerne kortet. Alt dette sker med alle de stakke. Få en ny dæk, som er lagt ud på tre stakke og igen fjernet til Ace. Så, to og en bunke. Hvis resultatet bliver fire kort med esset, vil ønske gå i opfyldelse.

divination runer

Mange mener, at den mest præcise spå - runerne. I sig selv den rune - magiske tegn eller alfabetisk, der tidligere havde skåret et træ, sten, våben, redskaber og andre genstande.

Den første linje, der blev fundet på det sprog, runerne, der går tilbage til det 3. århundrede f.Kr., men mange tegn på endnu mere gammel oprindelse.

Hver rune har sit eget navn. Magic runer ved hjælp mangesidigt. Desuden menes det, at hver karakter har en hellig oprindelse, og det tjener et særligt tegn, har magiske kræfter og er i stand til at forbinde den person med de højere magter. Runes sammen - en slags magisk system, der kan bruges til divination: kombinationen af symboler for at hjælpe med at forudsige den mulige situation.

Ways layout runer er et stort antal.

Gætte på armen linjer

Gætte på linjerne i en hånd (palmistry), kendt siden tidspunktet for Aristoteles. Og i 1448 i Tyskland dukkede den første bog med en beskrivelse af palmistry. Desuden havde hun engang undervist på universiteter. Du kan bruge den til at lære om fremtiden for menneskelige resultater, hans karakter, kvaliteter, skæbne. Karakteren af mennesket kan findes på grundlag af en simpel inspektion af hænder.

Den vigtigste Palmistry er fire linjer:

 • Heart - fortælle om den følelsesmæssige stabilitet af en person, romantikken.
 • Life - holdningen til folk rundt, kærlighed til livet og kærligheden.
 • Destiny - forekommer ikke på alle.
 • Head - om de mentale evner.

Linierne skal være glatte, uden defekter, frakturer. Jo mere tydeligt illustrerer den linje, jo mindre på det alle grenene, tårer, den gunstigere dens værdi. Det er også værd at tage hensyn til farven på linjerne selv. Hvis de er blege, betyder det dårligt helbred, rødlig tale om optimisme, aktivitet. Gul kan være et symptom på visse sygdomme, og optræder ofte i lukkede mennesker. mørke streger angiver alvorlige overbevisninger, arrogance. Også samme farve linje ofte findes i mennesker, der er tilbøjelige til hævn og bitterhed.

advarsel

Det menes, at ved at bruge nogen form for divination, kan en person pådrage negative konsekvenser. Afværge dette muligt, hvis resultaterne ikke tage til hjerte. Efter alt, sker det, at den forventede så afgjort i menneskets sind, at han ikke kunne hjælpe den søger at gennemføre. Og så denne forudsigelse går i opfyldelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.