Intellektuelle udviklingMystik

Enochian - en gave af englene

Vidste du, at engle har deres egen særlige magi sprog? I hvert fald er der overvejet Edward Kelly, som levede næsten fem for hundrede år siden i England. Proklamerer sig selv en rigtig psykisk, hævdede han, at han kan trække på det sprog, engle, med hvem kommunikerer gennem en speciel krystalkugle. Sandt nok, blev det ikke forsynet med nogen indtil nu, at eventuelle vægtige argumenter og beviser betragtes guddommelig Enochian sprog.

Udflugt til fortiden

Sammen med sin ven og kollega på de magiske og alkymistiske praktikere John Di Kelli var på udkig efter kontakt med udenjordisk intelligens og angiveligt lært at kommunikere med engle, der har betroet ham deres sprog. Alfabet danner Enochian består af 21 bogstaver, som hver har sin egen specielle navn.

I modsætning til terrestrisk oprindelse sprog, dialekter breve engleblid forenet af navnene i tre grupper, der hver består af syv bogstaver. Generelle fonetik i navnet på brevet, og kan ikke spores, undtagen i to tilfælde. Der var, og den dag i dag er der forskellige synspunkter på Enochian. Nogle gentog udsigt over den gamle bekendtgørelse af Golden Dawn, som er den ældste og mest første sprog på Jorden, på det talte Eva og Adam med Gud.

Angiveligt den ældste religion kendt og anvendt dette alfabet for registrering af væggene i deres templer, og den engel, der gav Kelly Enochian, blev tvunget til at diktere ord i omvendt rækkefølge, så at de kræfter skjult i disse lyde ikke forstyrres unødigt. Sammen med alfabetet middelalderlig alkymist blev kendt som elementært brædder, der indeholder hemmeligheder menneskelig viden og hemmeligheder natur og skabelse. Disse bestyrelser, samt til eventuelle krypterede data, kræves en adgangskode for at få adgang til nøglen, og han blev også udstedt med 19 forespørgsler. Selv i virkeligheden, dekodere er kun 18 af dem, har den sidste tast er opnået ved at kontakte 30 Aethyrs.

Efter at have mestret alle de foreslåede viden kunne arrangere verden en rigtig ragnarok, men enten blev ikke fundet indtil ganske smart og stærk, "eksperter", eller det system, hvor noget er fejlbehæftet, men trods antallet af folk villige til at indgå tegn på Enoch og de guddommelige mysterier, og at en dag der for at rette op, vores verden og eksisterer stadig.

Hvem og hvorfor?

Enochian har sit eget særpræg i udtalen af lyde, noget til fælles, og det kan ses i det arabiske sprog, og hebraisk. Men mange magikere, magiske praktikere Angelic hævder, at i dette tilfælde er det vigtigt, ikke så meget en perfekt ret til at lave lyde, hvordan man kan være i stand til at koncentrere sin indre energimarked i overensstemmelse med deres hensigter.

Rejser det logiske spørgsmål: hvorfor englene havde brug for at give denne viden i hænderne på de mennesker? Ifølge optegnelser og dagbøger Dee, er det tydeligt angivet på udførelsen af vilje Enok, patriarken af Det Gamle Testamente kirke, der havde en samtale med Gud. Da formålet med den skjulte (men ikke for meget, bare Dee var i stand til at forstå det) - start på de turbulente processer af ødelæggelse og forandring i verden, hvilket ville føre til Apocalypse. Blandt udtalelser fra vores samtidige den mest populære - Enochian er en universel kommunikationsmiddel for alle væsener i universet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.