Intellektuelle udviklingMystik

Conspiracy af stiften for held og lykke, kærlighed, onde øjne og fordærv

Hvad er plottet? Mange mennesker har hørt, men ikke alle kender betydningen af ordet. På en anden måde kaldes det hviskende, amuletter, besværgelser, ritualer. Denne form for formel, udtrykt i ord, der har magiske kræfter. Afhængigt af hvordan og hvad er plottet, og dens effekt er manifesteret.

Lidt historie

Begrebet "sammensværgelse" blev en verbal brug i det tiende århundrede. Det er nævnt i konklusionen af fredsaftaler og krøniker. Også ordet nævnt i det femtende århundrede, men dengang det havde spredt bredt. Massevis begyndt at bruge det i det attende århundrede i retssagerne som kvaksalveri forfølges af staten.

I det nittende og tyvende århundrede blev det afsat til dette område en masse af værker, der kan læses i vore dage. Alt dette skete takket være organisationen "russiske Geographical Society", hvis medlemmer indsamlede materialer og opgørelser over russiske healere, deres magi og magiske handlinger.

typer af plots

Der er mange samlinger helliget til genren af magi. Der er en sammensværgelse af nogen menneskelig modgang, uanset hvor svært det kan være. Mærkeligt nok, selv nu, folk bruger disse ritualer, oprigtigt at tro, at ordene vil hjælpe dem. Varsler laver på forskellige emner, især populære er sammensværgelsen af pinden. Det bruges til at tiltrække økonomisk gevinst, snapper sin mand og endda skade lovovertrædere.

Gå direkte til den slags ritual:

 • bryllup sammensværgelse;
 • at elske;
 • at forbedre hukommelse;
 • groom;
 • succes og lykke;
 • had;
 • for pengene;
 • fra sygdomme, og så videre. d.

Alle disse grunde har forskellige ord og magiske kræfter. Services spåkoner klar til at hjælpe dig i sådan en personlig sag, der er en masse penge. Derfor er mange af husene på deres egen adfærd ceremonier, varsler, hjælpe med at løse eventuelle problemer.

uanset om plots er farlige?

Den menneskelige natur - det er et meget interessant emne, der skal undersøges i århundreder, men for en bestemt beslutning ingen nogensinde kommer. Folk står i dit liv med en masse spørgsmål, der skal analyseres, måder at finde en løsning, nogle gange de finansielle omkostninger. Men hvorfor gøre alt dette, når du har derhjemme en fed samling af charme til alle lejligheder? Åbn og læs den magi - alle de problemer, gå væk af sig selv! Det er præcis, hvad mange mennesker gør, og fagfolk inden for esoteriske metoder, der præsenteres er særligt glad for at bruge.

Ingen tror, at ethvert ord har sin vægt, handlingen. Husk: du skal tænke hundrede gange før du siger noget. Det udgør en stor fare i ordet sammensværgelse. De truer med at ødelægge livet for den, der udstøder dem og til hvem de er rettet.

Conspiracy af stiften for held og lykke

Sandsynligvis ikke en mand, der ikke vil have ham rundt med succes. Nogle mennesker for at opnå formålet, bruge specielle magi, for eksempel, en sammensværgelse på en stift. Mange af os har fanget mig selv tænker: hvorfor nogen får alt og noget til mig? Hvorfor lave noget arbejde så hårdt og har intet, andre sidder på komfuret og få alt at deres hjerte begærer? Meget uretfærdigt!

Bemærk, at staver held og lykke og overskud er i området af hvid magi, så har ikke nogen negativ energi. For at gøre dette, kan du gøre en særlig talisman til at holde en ceremoni. Du skal bruge sukker, salt, ris og underkop. Om natten på en tallerken, hæld alle ingredienserne i et dias, skal du indsætte stiften og sige: "Gorka tiltrække held og lykke til ham, og stiften ville give det til mig." Lad fadet i morgen og vil bære tøj, der bulavochku. Fortune vil vende til ansigt dig.

Jagten på den anden halvdel

Hver pige drømmer om et godt ægteskab, finde en prins på en hvid hest, en mand, der vil beskytte hende, at elske og blæse støvpartikler. Nogle gange er den perfekte gentleman, kan du søge hele mit liv, og ikke tættere på sit mål om et enkelt trin. For at undgå denne forvirring, der er en sammensværgelse på en pin for kærlighed.

Hvis du er en lang tid på jagt efter en elsket, prøve følgende metode. For det første, købe syv identiske stifter. For det andet, sætte en af dem under gulvtæppet i det klare. Og så snart din partner krydser tærskelen, fjerne det, så tæt og sige: "Lad alle dine ord om mig. Ja, jeg er kun i dit sind. Ja, flette vores skæbne, og fagforeningen vokser stærkere hvert år. " Dette ritual skal holde alle ben. Når du er færdig med den sidste, læg dem i en pose og begrave det, hvor ingen vil træde på dem. Nu er din favorit vil altid være med dig. Conspiracy af stiften har en meget stærk effekt.

På tærsklen - rival

Du levede i mange år med sin mand i perfekt harmoni, ægteskabet syntes perfekt, men pludselig begyndte at mistanke om, at din betydelige andre er snyd på dig? Måske fik han sig en elskerinde? Hvorfor følelser er kølet ned?

Uanset hvor trist, men dette fænomen er meget almindeligt i vores verden. Følelser passere, folk får forslidt, finde trøst i armene på andre. Nogle gange vil du bare give slip på en elsket person, er meget vanskeligt for dig, så kom til ved hjælp af en sammensværgelse til bens på sin mand. Det hjælper dig med at genoprette en elsket og afkøle lidenskab for sin elskerinde.

For ritualet brug for en masse nåle, glasflaske, salt og vand. Opløs saltet i vandet, så det var meget salt. Halvdelen fylde tanken med stifter. Hæld alt vandet og grave i, så ingen så. Når processen er afsluttet, siger følgende ord: "Nålene dig andre generationer, køre væk onde fra mig. Hendes husbond på tærsklen til sin mands hus den indfødte skov, og den anden vil ikke give slip. " Efter at have foretaget denne rite din kammerat vil blive draget til dig hjem. Derudover kan du gøre det ikke kun, når hendes mand fundet en elskerinde, men for at komme videre for at beskytte det mod nysgerrige blikke.

Conspiracy af pinden. Beskyttelse mod det onde øje

Mennesker - er sociale væsener, vi kan ikke undvære kommunikation og kontakt med andre. Det sker, at du kommer hjem fra arbejde, og du føler dig så træt, brudt, men ikke særlig anstrengt. Alt går galt, virker det ikke, i familiens skænderier og uenighed. Hvad er det for noget? Husk, at du kan nogen at prale? Eller nogen har hørt din behagelig samtale på telefonen? Måske er årsagen det onde øje.

Manden havde ikke engang tænke på at skade dig, det var et uheld. Han er lige blevet jaloux, at du er alle velformede. Hvad skal man gøre i denne sag? Prøv at plotte på en stift fra det onde øje. Han er meget enkel. Du skal blot bære tilbehøret i et ikke synligt sted på tøjet. Denne regel er blevet udvidet selv blandt vores bedstemødre og oldemødre, men ikke alle ved, hvad der virkelig er behov en stift. Så er det nødvendigt at beskytte mod de dårlige og misundelige mennesker.

Nu giver vi et eksempel på den rituelle - det er en sammensværgelse pin fra det onde øje og fordærv. Indkøb vores amuletter værd at gøre på en fredag og ritualet selv - på tirsdag. Vi får brug for et lys fra kirken og en stift. Tænd et stearinlys. Hver gang jeg siger ordet, dryp voks i øret. Sig en bøn værd tre gange, er det rettet til din skytsengel, "Angel, min beskytter, givet skæbne, fra det onde øje at dække op og beskytte din hånd." Bær bulavochku altid med dig.

Perler til amulet af stifter

På hvilken en perle på din amulet afhænger effekt. Brug ikke den sorte farve, uanset hvor du begyndte at tale denne pin, vil det bære den mørke energi, der i høj grad kan skade dig, giver den modsatte effekt.

Perler bør have følgende farver:

 • grøn;
 • gul;
 • rød;
 • blå.

Grøn vil være en god ledsager til børn, gul vil beskytte hinanden, vil den røde holde stærk favorit person og blå vil beskytte forældre. En pin bliver din bedste ven og assistent, endnu vigtigere, havde det med sig selv ikke at skyde, kun om natten. Det behøver ikke nødvendigvis at skjule. Du kan bære en nål på et iøjnefaldende sted i hjertet, absolut øje ned. Bær et nyttigt tilbehør til dig selv og give til dine kære, så vil du altid være beskyttet af den talisman.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.