Intellektuelle udviklingMystik

Hvordan til at returnere en elsker: kærlighed magi på en mand. Rites og farerne forbundet med kærlighed magi

Han efterlod mig en kæreste, hvordan man får det? I dette spørgsmål er rejst af kvinder til at skille sig af med elskede. Nogle af dem vender til sort og hvid magi, hjælp mange elsker magi og prisushkami. Så uanset om det er effektivt og sikkert? Simple ritualer kærlighed stave elskede og magiske effekter af interventionen er præsenteret nedenfor.

Hvad er den magi og prisushka

Med sin indsats prisushka og stave ens, både ritual rettet mod forslag af offeret er ikke sine følelser, imponerende lidenskab. Spell på en mand er tiltrukket af en tidligere elsker. Privorozhenny stræber konstant efter at bo tæt på heksen, accepterer ikke kritikken af hendes adresse.

Prisushka har til formål at forårsage depression hos mænd, "Sukhothai". Man begynder at "tørre" for en kvinde, "prisushit" ham. Dette kommer til udtryk i form af smertefulde sygdom, tanker om den elskede, uforklarlige apati. Man føler sig fint kun i tilstedeværelse af kvinder, gennemførte ceremonien.

Jo mere farlig magi og prisushka?

Tænker hvordan charme en elsker af messen halvdel af menneskeheden ikke tager højde for virkningerne af magiske intervention. Gebyret for indførelsen af de følelser og andres vilje er altid høj. Uanset hvor harmløse og let eller var en magisk ritual, han stadig vil forårsage uoprettelige konsekvenser.

Privorozhennye mænd i deres forbindelser med heksen kvinden oprindeligt opføre sig som sædvanlig, men efter et stykke tid begynder at gøre ondt eller stærkt at drikke. Dette skyldes det faktum, at under vejledning af kærlighed magi overtrådt integriteten af den menneskelige aura. De energi "huller" kommer ind negativ energi, en ødelæggende indvirkning på alle livets områder af mænd.

Prisushka svarer til omkomme. Efter den rituelle vejledning "Sukhothai" er afsluttet, en mand begynder at miste sundhed, er hans sind ødelagt. Uforklarlige og uimodståelig trang til en kvinde er udmattende det tager magten. I "prisushennye" ægteskab lever ikke mere end 10 år, så dør en langvarig sygdom eller begå selvmord.

For kvinder, der anvender en kærlighed magi eller rituelle prisushki, det heller ikke forblive uden konsekvenser. Højere kræfter kan straffe heks fattigdom, infertilitet, uhelbredelige sygdomme. Hertil kommer, at for en gangs skyld resultater ritual vil betale børnene til at fortælle formuer og privorozhennogo.

Kvinder, der forsøger med hjælp fra magiske ritualer tage væk fra familien mand, skal man huske, at de vil blive taget for at betale meget mere end de damer, der bruger magi til at tiltrække sig opmærksomhed fra det frie herre. Dette skyldes det faktum, at de griber ind i allerede eksisterende menneskelige skæbne.

Hvordan til at returnere en elsker: ritualet at tiltrække hans opmærksomhed

Når gensidig sympati, men en midlertidig køling af relationer kan bruges på afbildninger af stigende solen. Behov for at vågne op før daggry, vaske eller tage et brusebad, så stå ansigt til vinduet og åbne det folder. Ser man på solen langsomt stiger, læse grunden: "Solen er klart for mig, himlen lyse overhead, hvorvidt en Guds tjener (navn) er kun mine. Mit ord er stærk, hård som sten, flint. " Den rite udføres dagligt i løbet af ugen. Ord gentages 5 gange. Efter sammensværgelsen bør drikke et glas rent vand og vask flere gange.

Prisushka i en afstand

Hvordan til at returnere sin elsker, hvis han er gift og vendte tilbage til sin familie? Du kan bruge prisushku på afstand. For at udføre ritualet, skal du foto elsker og damer, der ønsker at forhekse ham. Billeder skal være enkelt. Med hjælp af de røde tråd billeder, foldet ansigt hinanden, syet på hjørnerne. Så, på bagsiden af billedet skrives fødselsdato og fulde navne. Billeder fjernes til et sted, hvor ingen vil finde og se.

Stav på manden ved hjælp af blod

Prisushki og varsler, lavet med brug af blod anses for at være den mest effektive og stærke. For at udføre ritus anvendte månedlige blod. Det er føjet til den charmeret mad tilberedt med deres egne hænder for det potentielle offer. Blandet med alkohol forårsager blod fra en mand trang til alkohol på det tidspunkt, hvor han ikke er i stand til at opfylde sin kvinde forhekse.

Hvordan til at returnere en elsker ved en ceremoni i blodet? Bare tilslut menstruationsblod med rødvin eller kogt mad. Det er vigtigt at huske på, at en sådan trolddom kan slå alvorlige helbredsproblemer som offeret, og i det heks kvinde. Fjern prisushku eller stave i blodet er praktisk taget umuligt. For det vil tage hver erfarne tryllekunstner.

En enkel måde at tiltrække kærlighed

Hvordan til at returnere sin elsker i dit hjem, når tilliden til hans følelser? Helt sikre metoder er ikke her, men der er ritualer, hvis virkninger ikke bringer meget skade. Disse magiske ritualer til formål at bringe kærlighed i praksis fortryllelse. De vigtigste ting her - ubetinget tro på hver handling.

Hvordan til at returnere en elsker med "to kop" ritual? Du skal bruge et par høje par skåle af cylindrisk form og en silkebånd af hvid eller rød. En nuance - i kopperne skal være et dække.

På dagen for den tiltagende måne skal vaske og vaske dine hænder, så skriv på små stykker papir dit navn og navnet på hendes elsker, og fødselsdato. Ark sammenføjet, så bryde ind i små stykker, og bland dem med hinanden. Papiret blev delt i lige store portioner og sted i en skål, dæk med et låg.

På hver sin ende af bånd til at binde koppen og sagde: "Skæbne tilsluttet os, jeg hjalp dig min skæbne, jeg - din. Sådan skål tættere, og du vil komme til mig snart, fra skæbne ingen flugt. mine ord er stærke, så må det være. " Plottet gentages så længe koppen ikke vil være bundet med tape. Hver morgen i 31 dage skåle nødt til gradvist at bevæge sig op til hinanden, ekko sammensværgelse.

I sager om kærlighed, kvinder ikke altid appellere til logik og sund fornuft. Det er ikke nødvendigt at binde mennesket til sig selv og hævdede, at bange for at være alene. Husk, at hvis forholdet brød ned og den elskede er væk, det er bare ikke den samme person. Hvem er din skæbne, vil du hurtigt finde sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.