Sport og FitnessVægttab

Ønsker du at tabe? Der er flere effektive måder at

Overvægt - ubehagelige fænomen. Refleksion i spejlet kun frustrerende, enhver fysisk aktivitet forårsager åndenød og træthed, og nogle gange er det overskydende fedtvæv er en meget alvorlig sygdom. Overvåg deres vægt og nyttige for mennesker af normal bygning. Efter at have læst alt dette, du allerede ønsker at tabe sig? Et sådant ønske er prisværdigt, forsøger vi at finde ud af at nå dette mål.

De vigtigste ting - den rette motivation

Før du tabe sig, er du nødt til at forstå, hvorfor det er nødvendigt for dig. Enhver af os personligt kender mindst et par muntre tykke mænd aldrig tænke på at tabe sig. Disse mennesker har succes i deres erhverv, har ingen problemer i hans personlige liv. De er glade og positive, og vigtigst af alt, ser sund. Men hvis du ikke er en af dem, og tænkte "meget ønsker at tabe sig" er ofte piner dig, er det tid til at begynde at handle. God motivation kan være et ønske om at forbedre deres udseende. Tænk engang: at komme af de ekstra kilo, kan du bære noget tøj og blive beundret af andre. Hvis personlige front, er du plaget af svigt, tænke over det, tabe vægt, vil du nyde mere popularitet med det modsatte køn. Eller måske du ønsker at gøre nogle form for sport eller dans, og du kun forebygger overvægt? Folk, der allerede har helbredsproblemer, vægttab lover betydelig forbedring i sundhed. Er det muligt at komme op med den bedste motivation? Når du forstår, hvorfor du ønsker at tabe sig, nedskrive dette mål i en separat notesbog. Regelmæssigt minde dig selv for det, du udkæmper en krig mod overvægt.

Hvor kommer den ekstra vægt?

I de tidlige dage, så prøv at observere sig selv udefra. Hvor gjorde dette problem? Måske du begynder at spise, når deprimeret eller bange? Eller højt kalorieindhold mad er en belønning til dig for nogle ting gjort i løbet af dagen? Optag alle observationer. Prøv at forstå, at det er, ud over at tilfredsstille sult, hvilket giver dig mad og erstatte det med en anden belønning. Antag, at du har gennemført et vigtigt projekt på arbejdet og samlet for at fejre denne solid middag på restauranten. Hold dig til læne kød og salat, og de sparede penge gå i biografen eller teater. Et godt alternativ, ikke sandt? Hvis spiseadfærd er så indlysende er der ingen problemer, vurdere, hvor godt du distribuerer mad hele dagen. Har du ofte lægge op før de går i seng, hvor ofte du springer morgenmaden? Måske du bare spiser meget fed mad og konfekture, glemme alt om de frugter og grøntsager? Find fejlen i kosten og også optage dem.

Vi gør vægttab strategi

Du kan formulere dit ønske som: "Jeg ønsker at tabe sig hurtigt og effektivt", og du har ikke tid til at lave en plan og gennemføre analysen? Men stabile resultater, på bedste beskub farende fra den ene kost til en anden, der ikke kan opnås. For vægttab bør kontaktes med omtanke. Det er tid til at beslutte, hvordan du vil tabe. Du kan vælge nogle færdiglavede kost eller stoppe på principperne om en afbalanceret kost. Disse regler, vi alle kender fra barndommen: mindre sukker, salt, kødprodukter - fedtfattige, konserveringsmidler og halvfabrikata fabrikkens produktion - på et minimum. Men hvis alt er så simpelt, hvorfor der er så mange mennesker lider af overvægt? Der er nogle særlige tricks. De fleste højt kalorieindhold fødevarer bør indtages om morgenen. Helt opgive middagen er ikke nødvendig, men det er ønskeligt at gøre det nemt at vælge og let fordøjelig mad. På samme liste, ud over retten til mad, skal skrives andre foranstaltninger, som du er villig til at tage til vægttab.

fysisk aktivitet

Tabe uden sport er usandsynligt, at lykkes. I teorien opnå vægttab gennem slankekure muligt. Men med sådan en slankende krop vil forblive løs, kan huden hænge. Dette resultat du forventer og sige til sig selv: "Jeg ønsker at tabe sig ret?" Desuden vil fysisk aktivitet betydeligt fremskynde processen. Den bedste mulighed - til at udføre simple øvelser og til at organisere træning 2-3 gange om ugen. Kan engagere sig i huset eller i fitnesscentret. I det andet tilfælde ikke nødvendigvis vælge aerobe motion eller træning på simulatorer. Suit og dans, svømning eller pilates. Det vigtigste er at bringe uddannelse til dig glæde og ikke træt. Prøv at bevæge sig mere og uden for klasseværelset. Gør det til en vane at gå op ad trappen, ud af den offentlige transport i et par stop til og fra arbejde og fortsætte deres vej til fods. Og i weekenden, kan du slippe kontrollen af private køretøjer til fordel for cykling.

hjælpemidler

At tage sig af den skønhed og elasticitet i huden, så glem ikke om de særlige kosmetik. Regelmæssigt efter brusebad put på kroppen nærende lotion eller creme. En sådan pleje vil ikke tage en masse tid, men resultatet af det vil være synlige med det samme. En eller to gange om ugen kan gøre peeling. Denne procedure stimulerer fornyelse af huden ved at fjerne alle de døde partikler. Hvis du ønsker at tabe sig, sikkert allerede kortlagt problemområderne. For de fleste kvinder, er dette den låret og maven. Så hvorfor ikke lave en wrap? Proceduren er meget enkel: du er nødt til at sætte på ren hud specielt formuleret wrap på toppen af filmen og et varmt håndklæde eller et bredt tørklæde. Ca. en time pass med en komprimere, at fortrinsvis hele tiden ligge. Derefter fjerne tapen og vask aktivt virkende afhjælpe. Kropsindpakninger til vægttab ofte gør med ler, tang, honning og sennep pulver.

faste dage

Varmt emne i mange fora om skønhed: "Jeg ønsker at tabe sig, er ordentlig kost hjælper ikke." Faktisk, hvis du nogensinde ikke spise for meget og spiser kun fedtfattige produkter af naturlig oprindelse, vægt vil gradvist falde. En god måde at fremskynde processen - periodisk arrangere en faste dage. Skal starte med mad regime ændringer på natten. Over tid, kan du øge denne gang, i samråd med en læge, op til tre dage. Muligt i løbet af en sådan kost er slet ikke, og kun drikke vand eller spise nogen lavt kalorieindhold produkt. Perfekt for fastende dage sure æbler, yoghurt, fedtfattig hytteost eller yoghurt.

Vægttabet tips

Det anbefales at starte dagen med et glas rent vand. Det skulle således ikke være for kold, præference for en behagelig flydende stuetemperatur. Hvis du vælger mineralvand, bør det ikke kulsyre. Hvis du er bekymret for mængden af mad spist, kan du drikke et glas væske før hvert måltid. Men umiddelbart efter et måltid for at drikke er ikke ønskeligt. Det er bedre at vente mindst en halv time og derefter drikke te eller kaffe. Glem ikke at drikke masser af rent vand. Flydende supper og et udvalg af drikkevarer tæller ikke. Hvis du ønsker at tabe sig, så prøv at undgå fordøjelsesproblemer. Hjælpe med at forhindre anvendelsen af en tilstrækkelig mængde af vegetabilske fødevarer, der indeholder rå fibre og mejeriprodukter.

Hvis du mister vægt stadig ikke virker ...

Kunne det være, at en person følger samtlige anbefalinger, der modtages fra en ernæringsekspert og motionerer regelmæssigt, og vægten er ikke reduceret? Jeg er sikker på mange menes at have været en overtrædelse af regimet og nogle indrømmelser til at tabe vægt i forhold til sig selv. Men dette er ikke altid tilfældet. Denne situation kan faktisk være tilfældet. Grunden oftest alvorlige metaboliske lidelser eller hormonelle forstyrrelser. Faktisk skal til undersøgelse og til at rådføre sig med en ekspert ernæringsekspert står forud for starten af ethvert forløb vægttab. Selvom der ikke er noget fedme problem, og normal-vægt patient siger: "Jeg ønsker at tabe sig uden slankekure med 2-4 kg." Men hvis du beslutter at tabe sig på egen hånd, men det virker ikke, er det tid til at se en læge. Hvis der ikke er noget resultat eller en negativ effekt kan ikke forsøge at yderligere at reducere vægten af deres egne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.