SundhedMental sundhed

Stupor - hvad er det? Disorder eller borderline?

I psykiatri, stupor kaldet bevægelse lidelse, hvor patienten falder i fuldstændig immobilitet, ledsaget af mutisme og den næsten fuldstændige fravær af den ekstreme svækkelse af reaktion på stimuli eksterne egenskaber. Dette fænomen er en af de få kan forårsage en masse angst i dem, der først mødte ham. Men for at forstå fænomenet, er det nødvendigt at bevæbne en vis viden.

For at besvare spørgsmålet "Stupor - hvad er det", skal du angive de vigtigste typer af denne betingelse, hvilket adskiller moderne psykiatri.

katatonisk stupor

Den mest almindelige type af sygdom karakteriseret ved følelsesløshed i patientens kropsholdning ubehageligt med bøjede ben. Det vil sige, at kroppens stilling er ikke helt menneske. Patienten er ikke længere i kontakt med andre, ikke er opmærksomme på, hvad der sker rundt, som om under hypnose, selv om situationen er en klar trussel mod livet. De mest slående eksempler karakteriserer katatonisk døs, og hvad det er, for eksempel de tilfælde, hvor patienten blev liggende i en unaturlig stilling i de lokaler, der er omfattet af branden, ikke viser nogen tegn på angst og reaktion på smerte. Falder i en døs og alle kan under stress.

Denne manifestation af katatonisk syndrom begynder som regel med tyggemusklerne, og senere ned i halshvirvelsøjlen, ekstremiteter og følelsesløshed ender. Sådan nerve parese kan være forårsaget af en stressende situation, såsom angst, chok, forskrækkelse.

Stupor med voksagtig fleksibilitet

Slags lidelse, hvor patienten fryser f.eks ubekvemme hævede ben, hånd eller begge hænder. Manden også reagerer ikke på hvad der sker omkring, reagerer på spørgsmål, ytrede den sædvanlige målte stemme. Men patienten er i stand til at kommunikere på en hvisken, og om natten for at komme op, flytte rundt i lokalet, der giver personlig pleje, spise og endda besvare spørgsmål. Det er i en bevidstløs tilstand, han kan trække sig tilbage fra staten stupor.

negativistic stupor

Ganske ofte den medicinske historie psykiatri indeholder ordet "negativistic stupor." Denne form for stupor er ejendommelig ved, at patienten har en aktiv modstand for alle forsøg på at ændre dens position. For at gøre ham forlade sengen meget hårdt, men hvis det ikke lykkes, er det stadig svært at sætte patienten tilbage. Ofte negativistic stupor ledsaget af en forværring af patientens ånd modsigelse og endda aggressiv adfærd.

Stupor muskel følelsesløshed

Som en generel regel, som svar på spørgsmålet "Stupor - hvad er det", Professionelle psykiatere uvægerligt sige følelsesløse patienter muskel. Den mest udtalte tilstand er klassificeret som stupor med muskel følelsesløshed. Når patienten tager det meste fosterstilling, hans muskler spændte og hans øjne - lukket. Placeringen af foster i dette tilfælde valgt tilfældigt, således at der skabes en slags følelsesløs beskyttelse. En sådan holdning er tæt forbundet med en følelse af sikkerhed og fred. Dette er iboende i mennesket på et genetisk niveau. De fleste af disse patienter nægtede at tage mad.

depressive stupor

Depressive stupor - hvad er det? En anden betingelse, som sygehistorie i psykiatri kender meget godt. Depressive stupor er konsekvensen af alvorlige endogene depression lidelser. Desuden er det kendetegnet ved følelsesløshed eller melankolsk forpint ansigtsudtryk af patienten. Men fortsætter han at passe sig selv, til at udføre alle de vitale funktioner og nogle gange endda gå til kontakten. Ofte følelsesløshed og aftagning erstattes af pludselige anfald af aktivitet og tidevandsenergi. Er det tilstrækkeligt at huske, hvordan at skildre sorg eller depression i film: helten sidder ved vinduet, ser på et enkelt punkt. Men han kan drikke te eller røg, der søger frelse og fred.

Apatisk stupor - hvad er det?

det er noget der ligner depression i deres symptomer. Dog kan en døs blive kaldt en af de mest milde former for uorden. Som regel ligger patienten i en statisk positur, spørgsmål og svar selv, men ensformigt, fåmælt, med en betydelig forsinkelse. appetit og søvn kvalitet betydeligt krænket.

Når du besøger venner eller familie syg røber ganske passende følelser, i stand til at svare på spørgsmål og lave dine egne fraser hurtigt og intelligent.

Stupor kan tilskrives de grænsestater, som forårsager alvorlig nervøs chok, der opstod som en defensiv reaktion på stimulus.

Behandling af sygdommen kan udføres både hjemme og på hospitalet. Men den væsentligste betingelse - det er en obligatorisk høring og overvågning af en psykiater eller psykoanalytiker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.