SundhedMental sundhed

Neurotiske lidelser: årsager, symptomer, behandling

Ifølge forskere, neurotiske lidelser er næsten den mest almindelige kroniske sygdom, en karakteristisk for vor tid, og er uløseligt forbundet med udvikling af teknologi og civilisation. I de senere år er en masse mennesker observeret neurotiske symptomer. Der er imidlertid stadig i oldtiden, omend i en lidt anden form, og ikke som symptomer på sygdommen.

Neurose er en fællesbetegnelse for forskellige funktionelle grupper af psykogene lidelser, som har en tendens til at være langsigtet kursus. Neuroser (neurotisk lidelse) karakteriseret ved tvangstanker eller hysteriske symptomer, forbigående fald i fysiske og mentale ydeevne. Begrebet "neurose" i Vedeno medicin skotske læge William Cullen i 1776.

Enhver, selv den mest stabile, i stand til i vanskelige situationer for at udøve visse neurotiske symptomer. Sådanne situationer som en undersøgelse, der er behov for ydeevne, før et publikum, deltagelse i enhver vigtig begivenhed, ofte ledsaget af sveden, stammen, antispasmodic smerter i tarmene, diarré, følelse af at ringe eller uklarhed. Men ingen tror denne neurose.

De vigtigste neurogene faktorer, spiller en væsentlig rolle i UHELD neurose er en konstant kapløb, en række negative følelser, langvarige psykiske oplevelser eller interne stridigheder, svigt i udførelsen af enhver opgave, det er nødvendigt at skjule vrede, virkningen af smitsomme og endokrine sygdomme, følelse af konkurrence, urbanisering, støj, skadelige kemiske og fysiske fænomener, de ændringer og krisen i familien, en svækkelse af interpersonelle kontakter.

Ifølge forskerne, neurotiske lidelser tegner sig for 25% af det samlede antal psykiske sygdomme. Må ikke sjældent observeret neurotiske lidelser hos børn, der som oftest opstår i skolealderen og i puberteten.

Almindelige symptomer på neurose er:

- en følelse af sløvhed, svaghed, selv om morgenen, træthed;

- humør ustabilitet, irritabilitet, og sensibilitet;

- forringelse af hukommelse og opmærksomhed, manglende evne til at koncentrere sig, hurtig udmattelse og distraktion, pessimistiske tanker, tab af synet og hørelse;

- en krænkelse af appetit, nedsat selvopholdelsesdrift instinkt, seksuelle forstyrrelser;

- svedeture, kvalme, uforklarlige opkastning, forstoppelse, diarré, blodtryk ustabilitet og hjerte.

Moderne klassificering skelner mellem tre hovedtyper af neuroser: hysterisk neurose, neurasteni og obsessiv-kompulsiv sygdom.

Hysteriske neurose er karakteriseret ved følgende symptomer: Athos - manglende evne til at tale højt, kommunikation ved hjælp af en inexpressive hvisken, lammelse, hysterisk blindhed, manglende evne til at holde på sine fødder, overvældende.

Den mest almindelige form for neurose er en neurose, som er karakteriseret ved en tilstand af forøget uro og irritabilitet, tilbøjelighed til konflikter, sammen med den asthenic syndrom, tendensen til at reevaluere vanskelighederne, følelse af svaghed og uarbejdsdygtighed. Desuden er denne betingelse ofte ledsaget af neurotiske søvnløshed, hjertebanken, nedsat appetit.

Mere alvorlig tilstand er en neurose, obsessiv-kompulsiv sygdom, som er karakteriseret ved voldsom erindring frygter fremkomsten af tanker, ønsker, handlinger, forestillinger. Der er også en tendens til, at patienter til at overholde forskellige, uafhængigt opfundet ritualer, angiveligt til formål at forhindre noget.

De fleste mennesker, der lider af denne lidelse som neurotisk lidelse aldrig søge lægehjælp, og symptomerne på en ændring i miljøet stærkt reduceret og / eller fade ud efter resten, og med støtte fra deres kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.