Nyheder og SamfundPolitik

Rothschild og Rockefeller køre verden? Er det virkelig? Hvem er de Rothschild og Rockefeller?

I dag er en masse snak om, at de Rothschild og Rockefeller regere verden. Det er skrevet en masse materiale, selv de film fra tid til anden blive fjernet. Forfatterne har positioneret sig som virkelige eksperter i denne sag. Og hvad er det offentlige, men at lytte til med åben mund? Mest sandsynligt, er det nødvendigt først at forstå. Dette spørgsmål vedrører alle. Især hvis det viser sig sandt. Lad os prøve at forstå emnet.

Hvordan at forholde sig til denne erklæring

Sikkert har du allerede læst en masse materiale om det faktum, at Rothschild og Rockefeller regere verden. Emne afvikles, forfatterne elsker det. Hver af dem har sin egen position. Udtalelser varierede fra total benægtelse at bevise sandheden i dette udsagn. Nogle afhente beviser for, at det er virkelig Rockefeller og Rothschild regere verden. Deres modstandere tror det absurde i en sådan idé. Det alle tvister fagfolk og dem, der er lukke sig selv med dem. Almindelige mennesker er det ønskeligt at udvikle deres holdning til dette spørgsmål. Det er nødvendigt at tænke på ikke at gå fra den uretfærdighed af verdensordenen. Du spørger dig selv, hvis du er klar, i Gud, til at tro, at de Rothschild og Rockefeller køre verden? Hvis ja, så slemt. Så du har ingen chance for at leve deres liv. Tænk over det, fordi hver gang der sker noget, vil du ikke bebrejde sig selv, og disse "herskere". De de-skylden, at "Vasya Pupkin" karriere selv gjorde eller ikke gifte sig på det. Det ser ud til, at den metode er grundlæggende forkert. Lad disse mærkelige Rothschild og Rockefeller regere verden, men vi er med dig, at fra dette? Nedokazuem priori kendsgerning. Efter alt, vil ingen af dem fortælle dig, hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Og alle undersøgelser er til en vis grad spekulation. Det er, hvordan man dem, og bør behandles som sortere ud af, hvem de er, Rothschild og Rockefeller.

Mangfoldige "herskere"

Lad os nu parse bevis på sandheden. Vi kaldte alle de kendte navne - Rothschild og Rockefeller - forsøger at overbevise dem om, at de er på toppen af pyramiden af magt. Dette refererer til sin finansielle komponent. Du ved, er denne idé blevet dybt rodfæstet i folks bevidsthed, er det ikke forårsager afvisning er ikke noget, som selv forsøg på kritisk refleksion. Vi er overbeviste om, at den stærke, der har penge. Han kan købe en lineal i et land, endsige den menige mand. Ideen, ved den måde, kontroversiel. Begivenheder i dag, alligevel, sådan at tilskynde folk til at tvivle om denne postulat. Men tilbage til emnet. For nogen tid siden, forsøgte man at finde "kilder til penge." Forskere førte beviser, at alle verdens finansielle regel kun et par navne. Det er klart, at listen blev ledet af Rothschild og Rockefeller. Men de søger ikke omtale i projektører. Vis verden helt forskellige mennesker, hævder, at de træffer beslutninger, der holder umådelige rigdomme, indflydelse politik, og så videre. Men offentlige personer vise sig at være meget afhængige. Penge og aktiver tilhører ikke dem personligt, og andre personer. Disse "hemmelige ejernes offentlige stormænd trak i trådene, hvilket gør gøre, som de har brug for det. Dette kaldes en "konspirationsteori". Dens betydning er som følger: menneskeheden er påvist ikke, hvad det egentlig er. Alle hændelser, ifølge teorien tilhængere, har en hemmelig betydning og lancering mekanisme. De er den evige fortsættelse af konfrontation, der førte de Rothschild og Rockefeller. Og Vladimir Putin, i øvrigt, har gentagne gange talt om det henkastet. Selvom jeg må hylde præsidenten, hans bemærkninger var ikke af alvorlig karakter.

Den Rothschild og Rockefeller historie

Sikkert du forstå, at for at skabe en sådan brummer rundt om i verden for ikke-eksisterende mennesker umulige. Snarere, brug af moderne teknologier såsom sandsynligt, men det ville ikke vare længe mærke. Snyd ville have været udsat for.

Den Rothschild og Rockefeller (foto) til de en-dags sommerfugle ikke hører. Det er ganske virkelige mennesker. De er ikke skjult i slotte, bo og arbejde. Hver klan har sin egen hoved, var grundlæggerne. Således menes det, Mayer Amschel Rothschild grundlagde i 1744 sit eget imperium. Konspirationsteoretikere nu kalder det passende klan. Dette imperium var bank. Den er baseret i Europa. Og nu anses for at være kontinentet Rothschild len. De arbejder, som de siger, med finansielle instrumenter.

Rival klan menes at være grundlagt af John D. Rockefeller, den amerikansk-fødte (1839). Som du kan se, udfordreren for verdensherredømmet er meget yngre. Rockefellerne deres penge tjent i olien. Og stadig deres forfædres land anses for at være Amerika, og aktivitetsområde - olie aktiver. Det skal bemærkes, at opdelingen er meget relativ. Upåvirket af de klaner af økonomien sfærer simpelthen ikke eksisterer. Deres fangarme køre i alle potentielt lukrative område. Faktisk hvad udenforstående give pengene så? Rockefeller og Rothschild regere verden er ikke for nogen at dele. Og med de afvigere kan være alle mulige ubehagelige historier. Som et illustrativt eksempel, og alle forstår nu ledet af Bill Gates.

ung penge

Historien om Microsofts grundlægger betragtes som en af de mest spændende og interessant. Normal (næsten) kunne blive den rigeste mand på planeten! Dette er et positivt eksempel for alle dens beboere. Pure demokrati. Har du talent og energi - alt du får lov, får du til toppen. Men "gamle penge" dette blev ildeset. Som et resultat, Bill Gates havde at sige, at arvinger hans ejendom ville få kun krummer. Alle midler vil gå ind i en særlig fond oprettet for "gode for menneskeheden." Virkelig formålet med denne finansielle uddannelse, ingen kender. Og spørgende konspirationsteoretikere mener, at Rockefeller og Rothschild tilstand i Gates netop valgt. Vi har ikke brug for dem til konkurrenter i verden af ledelsen.

Et eksempel på dette er vist til forståelse af det niveau, hvor data er klaner. De er ikke interesseret i "små ting". De fører ikke så meget de begivenheder som ideer, deres udviklingstendenser. Det vil sige, for eksempel, krigen som sådan er de ikke interesserede, såvel som antallet af dræbte mennesker i det. De tænker på, hvordan man kan gentegne grænserne til "hugge" ressourcerne under dens indflydelse. Denne værdi, liv og skæbne - bytteobjekt i deres forståelse. Under alle omstændigheder, er det med en sådan position til at forklare deres adfærd konspirationsteoretikere.

Slagmarken - hele verden

Historiker og conspirologist Andrei Fursov i deres taler en masse opmærksomhed på modsatrettede klaner. Efter hans opfattelse er en væsentlig begivenhed på planeten, der har fundet sted i løbet af de sidste to århundreder, ikke uden indflydelse af kendte familier. Han tillægger dem organiseringen af verdenskrige og revolutioner, den gentegning af de europæiske grænser og udvikling af moderne teknologi. Sandsynligvis, meget intelligente mennesker, disse Rothschild og Rockefeller. familie historie, ifølge Fursov, siger, at de "herskere" er udarbejdet med flest bleer. De får en helt anden formation. Deres viden er større og dybere end den gennemsnitlige indbygger af planeten. Nogle endda sige, at de vidste nogle hemmeligheder, der tillader at påvirke et stort antal mennesker. Omfanget af deres interesser er også globalt. De brænder for planlægning og udførelse af planetariske begivenheder.

Som et eksempel, ofte føre Oktoberrevolutionen. Det menes, at det var organiseret klaner for at eliminere indflydelsen af Rusland i verden. Alt for stærke blev det. Generelt Rusland er adskillige århundreder for klaner ønskelig bytte. De ønsker adgang til ressourcer placeret på dens område. Selv om denne præmie hele tiden glider ud af deres hænder. Alligevel håber jeg, at de ikke forlader. Og mens engageret i andre problemer. Det er interessant, at deres aktivitet i den nuværende alder bliver mere "offentlig". Mange eksperter taler om, hvordan Rockefeller og Rothschild regere verden. Filmen forklare ting fra samme perspektiv, filmet og vist til offentligheden. Af den måde, er det billede, designet til at imponere den gennemsnitlige mand, der uden disse "herskere" verden kan bryde sammen.

Rothschilderne, Rockefeller og Rusland

Vi spekulerer naturligvis hvordan klanerne forsøger at komme ind i vores land. Dette spørgsmål eksperter belyse hver med sin egen klokketårn. Mange kommer til den konklusion, at Ruslands herskere er en alliance med den ene eller den anden af de klaner. Så manøvrering mellem disse finansielle sværvægtere forsøger at lede landet til udvikling. En ting står klart: i øjeblikket, og de Rothschild og Rockefeller, og Putin forstår, at i vores område i dette århundrede vil der være en stor forandring. Det eneste, de ser dem forskelligt. Verdens herskere som sammenbruddet af Rusland i separate regioner, at de kan "tygge på". Af den måde, denne opdeling næsten skete i halvfemserne. Og i den føderale struktur i landet lagde "tidsindstillet bombe", som de siger. Moskva står til at give op på en slap, da start- centrifugal processer. Konspirationsteoretikere selv i loven om territorier prioriterede udvikling styre "fjende indflydelse" se. Ligesom, Fjernøsten ønsker at hugge det. Penge angiveligt Rothschild investere, og derefter taget væk i det. Det ser ud til, at disse ideer er de sædvanlige spekulationer designet til at kildre den gennemsnitlige mand. Men vi må ikke glemme, at Rusland er i den moderne verden, hovedprisen for klanerne.

ukrainsk krise

Det er klart, at borgerkrigen i landet straks blev anerkendt som en af de "slagmarken" klaner. De forklarer dette ved at sige, at Rothschild gør en indsats for at skabe et enkelt eurasiske plads. Konkurrenter de er ikke nødvendig. Det er klart, at Rockefellerne i projektet ikke tog. Rothschilderne forsøger at komme væk fra dollaren, som er ejet af konkurrenterne. Til dette formål, er de investerer i udvikling af Kina. Ifølge deres planer, bør verdens valuta blive RMB. Og tilslut kontinentet i et fælles økonomisk område Ny Silkevejen.

Rockefellerne har besluttet at drage fordel af gunstige geografiske placering i Ukraine. Sæt ild til det område er ikke at placere forbindelsen mellem Europa og Asien. Det er den måde at løse deres problem af Rothschild og Rockefeller. Rusland og Ukraine (2014) er blevet gidsler i deres konfrontation. Hvad er skræmmende - på grund af de penge folk ikke bare dræbe millioner tilpasset had til deres slægtninge og venner. Efter konflikten dette skabt kunstigt. Nationer, der er, i virkeligheden, en familie tvunget til at bekæmpe hinanden. Heldigvis er det underforstået ikke kun de berygtede "herskere i verden," Rothschild og Rockefeller (foto). Med den nuværende informationsfrihed for mange mennesker begyndte at forstå, hvad der foregik. Og den russiske ledelse er ikke blot imod dette ødelæggende plan, men også borgere i deres forklarer essensen af processerne. VV Putin gentagne gange understreget, at vi forsøger at kunstigt trukket i krig. Men Rusland er ikke nødvendig. Ja, og hvordan man kan kæmpe med de broderlige folk, selv "pribolevshy" nu. Nej, gå på om de "verdens herskere" kun med forsigtighed. De kan tages i gang satellitter og trække sig væk, så snart målet ikke længere er sammenfaldende. Mens Rockefellerne satte ild til Ukraine, kan Rothschild være vores allierede. De præsenterer krig er ugunstig, og er ikke nødvendig. Og så alle har deres egen vej. Allieret med stærke klaner kan ikke være - en anden ideologi. De anerkender ikke som en ligeværdig. Af den måde, ikke skjul Rothschild og Rockefeller, og Putin. 2015 skal være et vendepunkt i denne kamp. Kun det vigtigste, som altid, er ikke i det offentlige rum. Befolkningen i hvem der vandt, lærer snart.

Hvorfor har de brug for Rusland?

Nogle forskere hævder, at kapitalismen - systemet udvider sig. Det kan kun eksistere, når der er "nogen til at spise." I tider med bipolære verdens klaner forenet med henblik på at vinde landets Warszawapagten. Det vil sige, at fordele deres ressourcer. Men nu er hele verden har levet på kapitalistiske principper. Det blev konstateret, at systemet ikke kan eksistere stabilt. Hun har ingen steder at udvide, det er opslugt al den plads. Ahead - døden. Klaner tænker på, hvordan at ændre verden, til at fortsætte med at køre videre. Efter alt, var deres magt baseret på fjendskab forskellige ideologier. De "vandt", ødelægger den socialistiske verden. Og hvad man skal gøre næste - ikke kender. Det viser sig, at de vigtigste kapitalister allerede ejer alt. Empire nået grænsen. Rob ingen. Og indeholder milliarder af arbejdstagere som uden grund. At de kan give "herskere"? Åh, ikke noget. De har brug for, som de siger, "den gyldne milliard". Det er de mennesker, der vil blive engageret i intellektuel kreativitet. Resten af dem - ballast, affald, gratister. Men det er ikke nok. Ser man på vores lille "bold", at have ved hånden den nyeste forskning inden for klima videnskab, verden "herrer" menes, at den eneste stabile område i det næste århundrede vil være den europæiske del af Rusland. De har brug for dette område. Især da det er meget rigt på naturlige rigdomme og ressourcer. Men for hende, kæmper Rothschild og Rockefeller, og Putin. Hazin Mihail, økonom, siger, at alle midler vil blive brugt til at vinde. Krig er død. Efter alt, vinderen får det vigtigste - fremtiden!

Er der nogen vindere i denne kamp?

Den krig i århundreder, kan ikke andet end have nogle foreløbige resultater. Det menes, at Rockefeller, har Rothschild vundet to verdenskrige. Og det er sandt, fordi de var i det område, der er forbeholdt sidstnævnte. Der var enorme tab i økonomien og befolkningen. Men USA, "rede" af Rockefeller, har nydt godt af verdenskrigene. Nu, ifølge konspirationsteoretikere, er det tid til at få dækket de Rothschild. Fra det af deres modstandere og satte ild til konflikterne i det eurasiske plads. Deres vigtigste opgave - ikke at konsolidere fred på kontinentet, ikke at lade Rothschild komme væk fra dollaren afhængighed.

Heldigvis mens konflikter behændigt beskåret. Ja, folk dør, de ødelagde byen. Men omfanget af katastrofen er absolut utilstrækkelig til Rothschild. Spar deres dollar imperium kan kun være en global krig, er det trukket ind i munden på sin frygtelige, alle europæiske lande, og endnu bedre, og Asien, også. I denne konfrontation, Rothschild er allierede Rusland og Kina. Det skal bemærkes, at hvis konflikten i 2014 blev antændt omkring vores land, siden begyndelsen af 2015 har de provokeret næsten hele planeten. Således i Kinas grænser begyndte at skyde i Myanmar. Og dette er et forsøg på at destabilisere den økonomiske rival USA. Så groft, i henhold til de konspirationsteoretikere, finde ud af forholdet Rockefeller og Rothschild.

En dokumentarfilm om verdens herskere

Sikkert videoer om klanerne og deres indflydelse på globale processer har set alt. Der synes interessant for hvad de er fjernet. "PR" hvorfor familien, der regerer verden, pludselig? Efter alt, kun få mennesker tror, at denne film kan fjernes uden deres samtykke, "uafhængige" journalister. Hvis du tror på verdensherredømmet, så de kan simpelthen ikke være. Det vil sige, de er rent hypotetisk, selvfølgelig, eksisterer. Men hvem vil give dem penge og teknologi til deres arbejde anerkendt over hele verden? Det viser sig, at familien besluttede det var tid til at vise den "flok", som styrer det. Hvorfor sker dette? Hvorfor har de Rothschild og Rockefeller besluttet at trække sig ud af skyggerne? Ikke for rekruttering af tilhængere. For at gøre dette, er der andre metoder. For at forstå formålet med en sådan vending, begivenhederne er meget vigtigt. Det kan betyde opposition adgang til et andet niveau eller, tværtimod, udseendet i det store spil en helt anden kraft. Sidste sådan en enkel måde at forsøge at "fusionere", det vil sige, den virkning at fratage de to "verdens herskere". Er kun ved første øjekast synes det usandsynligt. Faktum er, at i virkeligheden, Rothschild og Rockefeller er symboler på de sidste årtusinde. Men livet står ikke stille, som man kunne have ønsket at medlemmer af klanen. Selv den "guldkalven" mister sin magt over for nye ideer og teknologier. Det er sandsynligt, at de klaner i kampens hede overvåget rival, nu snuppe banner sejr af deres sagging hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.