Kunst og underholdningKunst

Painter Gyustav Moro: biografi, kreativitet

Hvad ved vi om kunstnerne i det 19. århundrede? De store navne er ofte hørt på alle, men der er dem, der er forblevet ukendt for verden. Hver af dem gjorde et bidrag til kunsten af hans malerier. Painter Gyustav Moro var en af dem, der blev en af de store malere, rettelig tager han sin plads der.

ungdom

Fransk symbolistiske blev født i Paris i det 19. århundrede. Han vidste straks, der ønsker at være, og så længe han studerede på Skolen for Fine Arts. Allerede fra barnsben manifesteret fokus i sine værker: Bibelen. Han skabte malerier på mystiske tråde, så det virker stadig fascinere og bære noget hemmeligt og mystisk.

Efter gymnasiet, Gyustav Moro beslutter sig for at tilmelde sig Akademiet. Takket være sin far, havde han mulighed for at bo i Louvre, da han havde brug for at, og arbejde der, inspireret af mesterværker af verdens genier. I 1848 har Moreau deltaget i konkurrencen Grand Prix. Begge forsøg var forgæves, og kunstneren forlod akademiet.

For at blive inspireret, de store kunstnere i det 19. århundrede kunne lide at rejse på jagt efter en muse. Moreau tog til Italien to gange. På dette tidspunkt var han i stand til at komme til alle de smukkeste hjørner af landet: Venedig, Firenze, Rom, Napoli. Ud over den ekstraordinære arkitektur af tiden, her studerede han renæssance og berømte forfattere i tiden.

Arbejde med staten

Bortset fra det faktum, at Gyustav Moro, hvis billeder har allerede haft succes, han arbejdede på sit mesterværk, han foretaget rækkefølgen af staten. Hans opgave var at skabe en enorm kopi af Carracci malerier. Creation havde set alt, og han gjorde en anden ordre på en kopi af billedet, men Moreau nægtede og sagde, at han ønskede at købe hans værker, ikke kolleger kopier. Efter en sådan erklæring Gustave bestilt oprette din egen lærred.

Den nye fase af kreativitet

En ny fase begyndte med køb af boliger. Min far var meget glad for sin søn, så i 1852, fik sin fornemme hus. Fra vinduerne kunne se Gare Saint-Lazare, brølede nærliggende flod Seinen. Moreau straks besluttet på en af etagerne for at skabe et personligt og kreativt sted at komme i gang. Mansion hjalp ham og inspireret. Gustave boede i et smukt miljø, udfører ordrer fra staten. Han blev efterhånden Hovedretter ind i kredse af berømte kunstnere.

I denne periode lærte han af graviditeten af sin kæreste, der boede i Rom. Painter besluttet at forlade ulykkelig. Med denne løsning, og blev enige om at hans mor, hun troede, at bryllup, og et lille barn vil ødelægge fremtidige karriere af den store maler. Denne tur til Italien blev forsinket i flere år. Her kommer forældrene, og Gustave, beslutter at ledsage kunstneren på sine rejser. I Italien blev han inspireret af Botticelli, Leonardo da Vinci, Crivelli og andre store kunstnere. Derfor bragte han hjem skitser og færdige lærreder gennemblødt italiensk smag.

Pludselig kærlighed og svimmel succes

Efter hjemkomsten til hovedstaden i Frankrig Moreau starter arbejde i hans palæ, går til at besøge venner. I en af disse aftener talte han til guvernante Alexandrine Duro. Pludselig lys kærlighed bliver til en utrolig lidenskab, men de følelser elskere skjule.

Hans fars død i 1862 rørte kunstneren, og i sin sorg, besluttede han at overgive sig til kunst og uddannelse. BTvoreniya Moreau er i efterspørgslen, og det er ved at blive populært i Paris og langt ud over. I slutningen af 60'erne blev Gustave leder af juryen af Grand Prix, der blev besejret to gange i sin ungdom. I midten af 70'erne fik kunstneren den højeste tildeling af Frankrig - Æreslegionen.

solnedgang kreativitet

I 1884 havde Gustave mistede sin mor. Denne tragiske hændelse gav ham ikke let at gøre, og han kunne ikke have seks måneder til at arbejde produktivt. Det er også i øjeblikket give til kende og alder. Gustave stigende grad afviger fra Paris, rejser til andre lande, ledsaget af favorit Alexandrine. Allerede i 1888 blev han medlem af Kunstakademiet, og 3 år senere blev udnævnt til professor ved Paris School of Art.

I begyndelsen af 1890'erne Alexandrine dør i fem år Gustave afslutter sit gigantiske værk "Jupiter og Semele", og beslutter sig for at organisere et museum i hans hus. Han døde i 1898, begravet på kirkegården i Montmartre, et eller andet sted i nærheden af sin elskede hvile Alexandrine Duro.

museum

Før sin død, Gyustav Moro, hvis biografi er rig og lyse, forladt byen en arv af deres arbejde og ejendom. Maleren har formået at holde en samling af hans malerier og skitser, også indsamlet værker af store malere, billedhuggere, sjældne møbler og andre genstande af det 19. århundrede.

House Museum Gustave Moreau nu er blevet meget populær destination i Paris. Selv maleren har undladt at omsætte deres ideer til virkelighed, Paris borgmesterkontoret tog sig af hans arv. By skabt et usædvanligt hus-museum, som nu er den mest komplette samling af malerier af franske kunstner.

Denne "maler af paradise" besat to etager. På jorden - alle vægge er behængt med værker af Moreau. For at hjælpe fremtidige kunstelskere Gustave gjorde beskrive malerierne i museets disse noter oversat også til engelsk. Endvidere blandt de færdige værker er udstillet på staffelier de, at kunstneren forlod ufærdige.

Den anden sal er fyldt med samling af malerier af andre kunstnere og skulpturer, antikke møbler - alt hvad der er i stand til at indsamle selv Gyustav Moro. I øjeblikket springe hus-museum omkostninger 6 euro for voksne, og børn under 18 år gratis adgang.

billeder

Blandt de malerier, som forlod en maler, er der kendte til alle og enhver. En af dem - "Jupiter og Semele", skrevet to år før hans død. På lærredet viser allegoriske figurer, der bærer en bestemt værdi: død, lidelse, nat, etc ...

Alle rum er fyldt med usædvanlige planter, med fantastisk arkitektoniske løsninger og skulpturelle statuer. Meget vigtigt er det faktum, at alt dette overflod af billeder og fantasier af kunstneren kommenterede, som publikum er svært at selvstændigt afgøre alle tegnene. Den selvsamme legende Semele på lærredet erhverver en slags mystik og mystik.

Analyse Art of Gustave, bliver det klart sin forpligtelse til at "behovet for storhed." Painter fremførte, at vi bør være opmærksomme på mestrene fra fortiden tid, der ikke lærer os kunsten at de fattige. Kunstnere fra fortiden har forsøgt at vise i deres malerier kun de rige, sjældne og storslåede, der var i deres besiddelse. Tøj, de portrætteret i deres værker, smykker, genstande - alle vedtagne og Moreau.

En anden populær maleri af Gustave betragtes som en "fænomen", som han skabte i 1876. Ligesom mange andre, det indeholder en religiøs tema, i dette tilfælde - Evangeliet. På lærredet er et spørgsmål om Salome, der dansede før Herodes til hovedet Ioanna Krestitelya. På denne tid foran Salome er leder af Johannes, hvilket skaber en fantastisk blændende lys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.