Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en papegøje blyant i etaper? Vi lærer!

Sådan at tegne en papegøje blyant i etaper? Det er simpelt. Du behøver ikke nogen særlige kvalifikationer. tegning proces kræver kun vedholdenhed og præcision udførelsen af de grundlæggende regler.

Du kan begynde at forsøge at gøre med de simpleste fugle, for eksempel, ofte lever i vores hjem. Nu beskriver vi i detaljer hvordan man tegner en undulat.

kreative proces

1. Først skal vi skematisk tegne torso og hovedet af en fugl. I midten af arket tegne en aflang oval, og de tre øverste gange mindre ovale - hoved. Hvis papegøjen til noget holder, er hovedet trukket lidt over kroppen til at forlænge halsen.

2. Nu repræsenterer vi en hals, der forbinder de to ovale konkave linjer. Glem ikke, at den lille papegøje bryst vypyachena fremad.

3. Mentalt tegne en lodret linie på den ovale top, hvis bund er jævnt langs linien billede et næb. Tegn kun den øverste del som bunden af disse papegøjer skjult i fjerdragten. Næsten ved bunden af næbbet tegne næsebor og ovenfor, over næbbet, vokshud - en lille del af det faste uden fjer. Færdiggørelse arbejde på hovedet, med fokus på linjer trukket mentalt tegne en fugl-øje - en lille sort cirkel.

4. Tegn en hale og vinger synlige. I bunden af et stort ovalt skildrer de længste halefjer konkave linjer, der er forbundet fra top til bund, de resterende fjer nærme. For vingen skal være mentalt tegne en vandret linie på kroppen, og lidt maling spidse ovale ovenover. Nu, fra midten af den side tegne en lille vingefjer. Lette strøg skitsere fjer på vingen.

5. Ved bunden af den ovale (kroppen) er nødvendigt at henlede benene og aborre på hvilken fuglen sidder. Husk, at en papegøje på en aborre kun kan ses af to fingre. Så glem ikke at tegne kløer.

6. Nu skal du slette alle ekstra linjer ovaler. Du kan give en lille skygge, bølgede linjer angiver farvelægning fugle.

Så vi var, hvordan man tegner en papegøje blyant etaper. Baseret på disse instruktioner, kan du drage nogen papegøje, blot at tilføje de nødvendige oplysninger.

Kesha

Med hensyn til animerede papegøjer, er der en anden implementering teknik. Overvej, hvordan man tegner en papegøje Kesha. Det er velkendt tegneseriefigur. For at oprette et sådant mønster at følge disse grundlæggende regler, samt en masse tålmodighed, hvis tingene ikke går til højre.

Hvordan man tegner en papegøje blyant etaper

1. Begynd med mønstret Keshi hoved. Det forestiller en firkant med afrundede hjørner. Så, i toppen danner en lille pandelok midten - næb, og på siderne - store afrundede firkanter - point.

2. Inde i firkanter trække øjet - to ovaler, malet over i sort, hvilket giver en lille plet af lys som et højdepunkt. Så, i bunden af hovedet skildre fluffy krave om halsen.

3. To konkave der er tilsluttet fra top til bund, tegne torsoen, det skildrer gjorden seler til bukser.

4. Tilsæt de rektangulære korte bukser med striber. Og så benene, temmelig lange. På ben fire fingre, en af dem vendte tilbage. Fødder mængde med buttede fingre.

5. Gå tilbage til hovedet. Ovenfor fuzzy pandelok tegne et rektangel - dette vil visir. Da dette er en åben hætte, bageste draw volumen frisure.

6. repræsenterer vingerne. Hjem - under kraven. Ved enderne af vingerne afrundede tænder skildrer fjerene. Cache klar.

konklusion

Prøv at lære børn, hvordan man tegner en papegøje blyant etaper. En sådan underholdning, de kan lide. Tegning af en papegøje, kan du dekorere det med lyse farver, som også repræsenterer en interessant øvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.