Publikationer og skrive artiklerPoesi

Hvem er digteren - forfatteren af sangen "Let der altid være Sunshine"?

Ethvert barn og voksen kender sangen om hendes mor, solen, og hvad vidunderlige følelser det vækker. Så meget glæde, varme og venlighed i hende. Ved du, hvem der er forfatteren? Nej? Lad os finde ud af, hvis sang bringer os og vores børn den glæde og positiv.

Hvem skrev vores sang?

Disse vidunderlige ord fra sangen, sunget af både voksne og børn, tilhører en unik person. Hans navn er Leo Oshanin. Det var ham, digteren - forfatteren af sangen "Let der altid være solskin!". Han - forfatteren af den sovjetiske æra, der for hans tjenester og arbejde blev tildelt Stalin-prisen, at Sovjetunionen var meget høj belønning. Lad os tage et kig på ham.

Kort biografi Lva Oshanina

Lev Ivanovich blev født i 1912, hans mor lærte børn musikskole, og hans far arbejdede i retten. Først boede familien i Ryazan regionen, men snart de flyttede til Moskva. Allerede i 8. klasse denne mand arbejdede på en fabrik, men har også tid til at afsætte tid til den litterære kreds "Temper." Det var der, at han skrev sin første bog med titlen "gulve". Hun talte om sine skoleår og erfaringer.

Over tid, jeg begyndte at blive offentliggjort i "Komsomolskaya Pravda". I 19 år Oshanin kommer ind i litterære institut opkaldt efter Gorky. Dog kan dette trin ikke betragtes som begyndelsen af sin karriere, fordi at finde et job, der ville være meget værdsat hans talent, han kunne ikke. Kendskab til Boris Pasternak førte ham til Writers' Union. Efter det, sluttede han sig til hæren, hvor han læste digte soldater, hæve deres venlige og holdånd. På dette tidspunkt, meget værdsat hans sang "I kampen om fædrelandet", som blev skrevet i 1939.

Gennem hele sit liv, skrev han værker af forskellige genrer, fra kærlighed poesi til børns digte og alvorlig krig. Såsom "Sunshine".

Denne talentfulde digter døde i 1996 og blev begravet på kirkegården Vagankovsky.

kreativitet Oshanina

Som allerede nævnt, digteren, forfatteren af sangen "Let der altid være solskin!" Skrev en meget forskellige temaer. Han er kendt som en sangskriver, fordi mange af hans digte sat i musik. At der er en militær sangen "Veje ..." eller børn - om den mærkelige pige i gården. Leo skrev Men Oshanin fungerer også, der er relateret til historien. Dette, for eksempel hans digt om Aleksandre Makedonskom, er af ekstraordinær underfundighed og kaldes eksakte historiske kendsgerninger.

Hans arbejde er meget mangefacetteret, men vi er mere interesseret i, hvordan du opretter sange, som vi taler.

god sang

Denne sang har en stor historie. det blev udført af Ostrovsky i 1962, i den berømte program "Good Morning". Den brede publikum kom, da hun sang Tamara Miansarova på festivalen, der blev afholdt i Helsinki.

Overraskende, digteren, forfatteren af sangen "Let der altid være solskin!", Skrev ord til hende, da han så en plakat kunstner Charuhina samme navn. Og det til gengæld skabt en plakat efter han hørte nøglen strofe af sangen fra den lille dreng, som paven forklarede betydningen af ordet "altid". Så, billedligt det kan siges, at digtene "Må der altid være solskin!" Forfatteren - den samme dreng.

Sangen, som du kan se, er kommet en lang vej at gå, før det begyndte at kende og synge. Ud fra dette bliver det endnu mere interessant, pænere og bedre. En digter, forfatter af sangen "Let der altid være solskin!" På denne forekommer os endnu mere talentfuld.

Hvorfor skal jeg synge?

Faktisk hvorfor børn skal synge denne sang godt? Sandsynligvis, fordi det udvikler en følelse af skønhed, det lærer at sætte pris på, hvad du har lige nu. Det ser ud til, at ordene børn, naiv, men de bærer en stor filosofisk betydning. Tekst "Må der altid være solskin!" Kan findes i børnebøger og sangbøger. Eller spørg dine forældre. Syng og nyd dit liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.