BilerBiler

Nissan Quest: specifikationer, anmeldelser

minivan segment har sin oprindelse i den amerikanske bilindustri, hvilket ikke er det første årti har en tendens til at være massiv og produktivitet. I nogle versioner af store biler i denne klasse er minder om lastbiler, hvilket bekræftes af den magt påfyldning. Men hvis de klassiske modeller fra Ford fokus på kombinationen af økonomiske problemer med transporten funktion, den europæiske forbruger er stadig udsat for brugen af magtfulde familie bil med en rummelig indretning. En af de første biler, som markerede begyndelsen på den moderne minivan, er blevet den japanske model Nissan Quest. Foto nedenfor viser den oprindelige bilens eksteriør med nogle alsidige funktioner.

Generel information om modellen

Trial kopi af modellen af samlebåndet i 1993, markerer den første generation. Udviklet maskine på Mercury Villager amerikansk platform, som ved den måde, er det blevet udarbejdet af designere Ford. Blandt forskellene mellem den første generation kan identificeres fladtrykte hætte, små hjul og rationelt anbragte optik. Med hensyn til rummelighed af bilen er helt i overensstemmelse med gennemsnittet for klassen. Yderligere ændringer påvirker hovedsageligt ydre kendetegn, mens ikke en version Nissan Quest III, hvis udvikling udelukkende beskæftiger sig med de japanske eksperter. Det vigtigste element i den tredje generation er blevet sin egen platform af Nissan FF-L. Den nyeste generation er i øjeblikket den fjerde udgave af en minivan udgivet i 2012 I det store og det medlem af familien har meget til fælles med den første model, selv om begrebet rummelig og ergonomisk bil overlevede.

tekniske egenskaber

På trods af de mange ændringer, der gennemføres af producenten for mere end 20-års levetid, bilen har alle de samme fordele af originalen. På mange måder dette bidrager til den smarte design af en minivan Nissan Quest, hvis tekniske karakteristika er som følger:

 • Længde - 5184 mm.
 • Højde - 1778 mm.
 • Bilens bredde - 1971 mm.
 • Track - 1709 mm.
 • Hjul platform - 315 cm.
 • Ground Clearance - 14,7 cm.
 • Kapacitet af tanken - 76 l.
 • Totalvægt - 2600 kg.
 • Tj.vægt - 1935 kg.
 • Volumenet af kraftenheden - 3,5 cm3.
 • Power - 243 l. a.

De første repræsentanter for SUV klassen, som begyndte at dukke op i slutningen af 1980'erne, har mange forskelle fra de moderne stationcars og minibusser. De fleste af pionererne inden for denne tendens overlevede ikke til i dag, og resten der med et nyt udseende og forbedret intern påfyldning. Nissan Quest minivan var ikke oprindeligt noget ekstravagant og stort set i den første generation opfylder kravene, som vil blive dannet kun i fremtiden, allerede i 2000'erne. Funktioner i dit køretøj med en moderne lidt anderledes end den klassiske version af parametrene - forskellen kan spores tilbage til de basale datastrukturer og påfyldning magt, og det ydre har lidt mindre forbedringer.

Positiv feedback på modellen

Det ser ud til, at en bil med sine rødder går til det segment af de utilitaristiske gård pickup trucks, er ikke ligefrem ergonomisk eller komfortable. Ikke desto mindre er det disse kvaliteter markere ejere model. Selv i forhold til andre minibusser fejrede nem betjening og glathed Nissan Quest. Feedback på trækkraft egenskaber og dynamiske kapaciteter, selvfølgelig, kan ikke sammenlignes med udførelsen af den amerikanske pickup truck, men de er tilstrækkelige til selvsikre og lange ture. Det, der især overraskede mange, da dette er et lavt brændstofforbrug. For eksempel i bytrafik, selv under hensyntagen til trafikpropper forbrug ikke overstiger 14 liter, og driften af en minivan på sporet kræver kun 10 liter. Det er værd at nævne om den elektroniske assistent. I løbet af talrige restyling og opdatere modellen har ændret sig til det bedre på en række kriterier, men i form af ergonomi i forgrunden systemet med automatiske døråbnere, mange sensorer og controller tryk i dækkene.

negative anmeldelser

Ønsket af udviklere første model for at komme væk fra tanken om økonomiske utilitaristisk Ford-biler i dag har resulteret i det modsatte problem. Når ikke dårlige tilbøjeligheder som god rummelighed og håndtering maskinen ikke er designet til at løse en praktisk funktion. Snarere, bilen er ikke særlig effektiv som en fuld familie minivan. Som bemærket af ejerne selv, Nissan Quest er den bedste løsning med hensyn til drift komfort, men det har ringe værdi i form af transport. I det mindste er der mange repræsentanter for den samme klasse, der er klare med funktioner meget bedre.

konkurrenters modeller

Af produktionen af den amerikanske bilindustri er værd at bemærke Dodge modeller og Chrysler. I det første tilfælde kan et levedygtigt alternativ til japanske biler blive en Grand Caravan, og i den anden linje i producentens interesse er Town & Country. Disse modeller er måske ikke så komfort og avanceret funktionalitet, men de helt sikkert overgå Nissan Quest i operationelle funktionalitet. Nu er det nødvendigt at vende tilbage til de japanske producenter. I dette tilfælde bør man være opmærksom bil Honda Odyssey. Han var ikke særlig populær, men kan være nyttig i nogle tilfælde. Model adskiller indre kapacitet, og hvori der er tilvejebragt et lastrum. transformation af muligheden for at tilføje til denne sine fordele. Men igen, og denne indstilling kan ikke sammenlignes med den version fra Nissan med hensyn til håndtering og komfort.

konklusion

Modellen har længe været betragtet som en af de bedste repræsentanter for SUV-segmentet på sit hjemmemarked. Men i Europa den japanske minivan er ikke meget mærkbar på grund af deres egen klasse bestseller, en stor del af dem er ganske værdig den tyske version. I dette tilfælde bilen Nissan Quest havde alle muligheder for at blive en af verdens førende inden for segmentet. Denne fremgangsmåde forhindrede ubalanceret i form af operationelle parametre. Modellen viser gode køreegenskaber, anden hytte komfort, bearbejdelighed og rig funktionalitet. Men for at fragt lastbiler udføre opgaver på denne maskine er ubelejligt og ineffektiv. Og det er denne evne og bør være fornem kvalitet moderne minivan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.