BilerBiler

Sådan løsne krumtapremskiven på egen hånd

Arbejdet med at erstatte båndet timermekanisme af motoren , krumtapakslen tandhjul og knastaksel, motor foran olieforsegling og kørsel af generatoren kræve demontering krumtapremskiven. Dette element har både indenlandske biler og udenlandske biler. Faktisk, at de fleste bilister er spørgsmålet, skru remskiven af krumtapakslen? Eller at være mere præcis, fastspændingsbolten på flangen af krumtapakslen, og i hvilken retning at dreje nøglen. Lad os se.

krumtapakselskiven fejl

De vigtigste fejl er:

  • forringelse af elementet;
  • revner i selve remskiven;
  • clearance;
  • glider generatoren drivrem.

Også, foruden den arbejdsflade af remskiven slid, glidning kan også opstå som følge af slid drivremmen. Det ændrer hver 60 tusind kilometer.

I hvilken retning for at skrue krumtapremskiven

Dette spørgsmål stilles af mange bilister. For at forhindre tråd stripning eller, endnu værre, vride bolthovedet ikke gør ondt chaufføren til at forstå, hvilken retning til at skrue bolten af krumtapremskiven.

Da fastgørelseselementet på remskiven flange og højregevind sædvanlig, så er det skrues på samme måde som resten af køretøjets møtrikken (mod uret).

arbejder især

Ved første øjekast er der intet svært at blot fjerne bolten fastgør remskive til flangen af motorens krumtapaksel. Men det er ikke sandt. Bolt remskive krumtapaksel sjældent skrues af og altid tage en stærk smag. Derfor er der en risiko for at forstyrre den. Først skal vi komme til denne remskive. Til dette formål er bolten skrues beslaget til en spænding generator. Sidstnævnte er fastgjort til motorblokken.

Generatoren forskydes mod motoren, og fjernes fra drevet remskive. Det kan være den type-bånd eller gear. Nu, at komme til det ønskede punkt, og gå videre til yderligere handling.

Værktøjer til arbejde

I tilfælde af en mekanisk gearkasse, kan tapbolt krumtapaksel skrues ved hjælp af en topnøgle eller hoved. Bedre at tage en normal knop. Skralder, i de fleste tilfælde, kan ikke modstå en sådan belastning (selv om det er den stærkeste) og som følge af at falde fra hinanden. Det anbefales ikke under afviklingen af krumtapremskiven at bruge gaffelnøgle eller gas.

Det første værktøj kan gå i stykker, og den anden vil kun ødelægge kanten af bolten, og næste gang bliver det sværere at skrue. I tilfælde af alvorlige skader af ansigter nødt til at bore og pakke den i dele, ville det være ubehageligt for ejeren af bilen. Dette vil øge den tid til at udskifte elementet.

Sådan løsne krumtapremskiven VAZ

I indenlandske maskiner VAZ "Klassiske" som faktisk på andre biler, er et element fjernes på samme måde. Den eneste forskel er, at nogle gearkassen monteret på køretøjet, som producerer et sådant arbejde. I hvilken retning til at skrue bolten af krumtapremskiven? Bestemt mod uret.

For at forenkle opgaven, kan du ringe til assistent, som skal gøre det muligt direkte transmission (3 eller 4), og hold nede på bremsepedalen. Samtidig skrues remskiven bolt. Hvis bilen er baghjulstræk, kan du gøre uden en assistent. Bare sætte bilen på en manuel bremse og samme metode, fjerne bolten. Du kan gøre arbejdet på den del af hætten eller i bunden af graven. Den vigtigste ting, der var behageligt at arbejde. Mere kan jacking køretøjet og fjerne det forreste højre hjul.

Dette vil give en god direkte adgang til krumtapremskiven, der skruer hovedet med en udvidelse. Bolt mekanisme sjældent "egner sig til" øjeblikkeligt og permanent tage en stærk smag til den interne gevindhul af flangen af krumtapakslen. Derfor plukke det er altid meget vanskeligt. Hvis du ikke kan skrue remskiven bolten, kan det komme til undsætning et langt rør eller en knap. Elementet er sat på nøglen. Hold i kanten af føreren, indsamling, som de siger, al magt i næven, bør du prøve at fjerne det igen. Faktisk, jo længere håndtaget, jo lettere er det at arbejde.

For ejere af biler med automatgear

Sådan løsne krumtapremskiven på maskinen? Hvis du indstiller automatisk transmission, på baghjulstræk bil er udstillet transmission "Parkering". Håndbremse tændes og derefter skru aspekt såvel som på den mekaniske boks. Sværere hvis bilen forhjulet. I et sådant tilfælde ophold på elementet som en mekanik (med aktiveret transmission og pressede bremse) vil ikke fungere.

Der er en stor risiko for at beskadige transmissionen. I dette tilfælde skal du låse krumtappen, så den ikke kan dreje den anden vej. Montazhku indsættes mellem tænderne på svinghjulet gennem åbningen klokke gearkasse. Hun modstod, så hun kunne ikke hoppe og ikke ødelægge tænderne på svinghjulet. I nogle tilfælde, for at komme til svinghjulet, er det nødvendigt at skrue motoren starter. Dette vil kræve at se pit, elevatoren eller rack.

Den anden fremgangsmåde til demontering

Der er en anden smart måde, hvordan man løsne krumtapremskiven. Han er gjort på egen hånd uden tilstedeværelse af en assistent. Efter fjernelse generatoren drivrem, på bolten mekanismen sættes hoved eller skruenøgle, håndtag, der hviler på alle overflader.

Den hviler i kroppen eller andre dele af motorrummet er ikke nødvendig. Når løsne nøgle kunne beskadige enheden med gummirør, ridse eller endog skade kroppen. I fremtiden vil det blive klart, hvorfor. Det er bedst at hvile nøglen håndtag i jorden eller gulvet, placere den under træplade. Den vigtigste ting, der var hård og glat overflade. Hvis nøglen ikke får hele vejen, så ved at bevæge hovedet, eller rotation af krumtapakslen til at hvile det i den hårde overflade.

Nu, tænde for tændingen, skal du rulle gennem startmotoren. Tvinger ham mere end nok til at forstyrre remskiven bolt fastsættelse. De vigtigste ting - ikke overdrive det og korrekt at hvile nøgle, så det fast stod hans jorden og ikke vakle. Selv for små forskydninger, glider han fra bolthovedet og beskadige motorrummet. I intet tilfælde kan ikke starte motoren, og hvis det stadig er nødt til at gøre, så straks stoppe det.

For at udelukke motoren køre kan fjernes toplivopodvodyaschuyu slange til brændstofpumpen til karburatoren, når motoren er karbureret, eller slangen, der er inkluderet i det brændstof jernbane, hvis injektoren motoren.

konklusion

Nu ved du, hvordan man løsne krumtapremskiven på egen hånd. Bilejere har brug for at nærme sig dette job med stort ansvar. Antages den mindste fejl, kan du give yderligere reparationer, som vil blive fulgt op af store kontante udgifter. I tilfælde af svigt af bolthovedet krumtapakselskiven fastsættelse tråd forringes eller beskadige dele af motorrummet. Derfor korrekt at udføre de ovenstående anbefalinger vil arbejdet være hurtig og kvalitet uden forekomsten af uønskede situationer. På dette spørgsmål, hvordan man kan skrue krumtapremskiven bolt med hænderne, kan det betragtes som lukket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.