SkønhedHår

Gode shampoo. det rigtige valg

De fleste mennesker, hvad enten mænd eller kvinder mener, at den smukke og velplejet hår - er ikke kun karakteren af prisen, men også den rette pleje af dem. Her en vigtig rolle spilles rengøringsmidler til håret. Sådan vælger du et kvalitetsprodukt blandt mange muligheder?

Vælg en god shampoo - det er næsten det samme, som hvis du vælger selv en god medicin. Der er et par væsentlige karakteristika ved hvor man kan skelne et kvalitetsprodukt.

Lugt og farve

De bør være i harmoni med hinanden. Lad os sige, at du valgte den citrus shampoo, så skulle det være gul eller orange farve.

Bright - betyder ikke god

Alt for lyse farve indikerer produktet tilsættes farvestoffet og kosmetiske additiver, hvilket ikke altid er en gunstig virkning på kroppen. Med andre ord, bør du vælge en god shampoo med en delikat aroma og en mat farve. Der er et middel lugtfri, men de er for dem, der lider af allergi.

surhedsgrad

Ikke at overskride mærket 7. Det er bedre at købe en god shampoo fra 5 eller 6 til lag-indikator. Hvorfor dette nummer? Den hovedbund er surt medium pH - fra 4,1 til 5,5. Det er interessant at fans af sæbe til at vaske dit hoved - syreindholdet niveauet når 9! Efter sådan en "vask" på huden er spor af salte og grove hår, så det er vanskeligt at rede og vask.

kapacitet

Det betyder almindeligvis solgt i plast- eller glasbeholdere fra 75 ml til 350 ml. Der er tilfælde, der er limet sammen i plastrør. Hvis du fokuserer på værdien af produktet, skal det forstås, at en stor container af shampoo ikke kan være billige. Dette er en klar indikation af lav kvalitet varer.

vitaminer

Kendte pro-vitamin B5 nærer hår og fordøje dem. Der er også vitaminer B3, E og PP. De har også nærende for hår, men forventer ikke, at kedelige og livløse vegetation farve glans sundhed og silke glans på deres ansøgning.

ceramider

Meget nyttig rengøringsmiddel med ceramider - det er virkelig en god shampoo. Anmeldelser af mange entusiastiske købere, selvfølgelig, taler for et sådant middel. Ceramider er analoger af keratin, det samme protein, der gør op skalaerne i håret. De effektivt at beskytte de fine hår og give dem volumen, nice skinnende udseende.

medicinske egenskaber

Der er gode medicinske shampooer, som tilsættes i de flygtige, kulhydrater, vitaminer. Deres anvendelse vil ikke kun gavne chok af hår, men også hjælpe med at forhindre tidlig grånende.

professionelt værktøj

Der er også professionelle værktøjer til rengøring. Men selv de bedste professionelle shampoo, som tilbyder i butikken eller skønhedssalon, er ikke anderledes end de sædvanlige. Den eneste forskel er den høje kapacitet, hvilket betyder, pakket, stærk koncentration og, selvfølgelig, den høje pris.

Vær forsigtig, når du vælger produkter! Følg dit hår, så brug en god shampoo og nærende masker. Så din frisure vil være perfekt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.