SkønhedHår

Trends efterår 2013: frisurer med krøller på den side fletninger, glat hår, arrangeret med hjælp af strygning

Da mode er i konstant forandring, følger det meget sværere end det ser ud ved første øjekast. Og det gælder ikke kun tøj og sko. Makeup og frisurer også gå ud af mode, og derefter at blive populære. Men hvis tøjet er mere kompliceret, fordi efter alle modetrends, garderobe og kan eksplodere på antallet af indkøbte tøj, makeup og frisure enkel: kigge i magasiner, der er på mode i denne sæson, og frem - at skabe. Som make-up - det er kun ud over den allerede genererede billede, er opmærksomme på hår og definere, at det er på mode i efteråret 2013: frisurer med krøller på den side fletninger eller helt lige og glat hår, arrangeret med hjælp af strygning. Hvis du ønsker at holde sig ajour med modetrends i frisurer, vil du helt sikkert være interesseret i vores artikel. Således begynder vi diskussionen.

Selv hvis nogle af håret og er på mode, men det er nødvendigt at tage hensyn til sine egne karakteristika, for eksempel, at formen af ansigtet eller hudfarve. Meget ofte kvinder vælger dem absolut ikke egnet frisure eller make-up, hvilket resulterer i et kig temmelig absurd og smagløst. For ikke at se sådan ud, bør du ikke kun lytte til din intuition, men også udvikle en smag. Ja, du hørte rigtigt, smagen kan være, og det er meget nødvendigt at udvikle. Men vi vil ikke glider væk fra det emne, det er bedre at tale om, hvad frisurer anses for at være relevant i denne sæson.

  • Frisurer med krøller på siden, naturligvis, betragtes som den mest fashionable og stilfulde dette efterår. Fordi disse frisurer kan øge hår volumen, er de mest velegnede til de piger, som naturen ikke har udstyret med tykt og fyldigt hår.
  • Slangekrøller. Her er der to muligheder: dit eget hår, som i sagens natur er krøllet eller krøller lavet med strygning eller curling. Den første mulighed er naturligvis, er bare perfekt, fordi ikke kun har du af natur har god hår, men behøver ikke at ødelægge dem, ved hjælp af hår jern. I dette tilfælde, kan du lave en lav hestehale eller Malvinka. Dette vil være nok, fordi håret er krøllet og så smuk.
  • Cascade. Bestemt, det er igen på mode, som i stigende grad findes på gaderne i de piger, der har netop sådan en frisure. Jeg må sige, at ligesom frisure med krøller i siden scenen ser ikke på alle. Hvis den første type er mere egnet til hår af medium tykkelse, her i form af kaskaden er ikke tilfældet. Pigen, der ønskede at gøre mig det må have rigtig tyk, langt hår. Det var dengang, at den kaskade vil se perfekt. Men den samme frisure med krøller på hans side, også kan ikke kaldes grim. Det er bare et spørgsmål om din egen smag.

Beslut hvilken slags frisurer er på mode dette efterår, at fokusere på de krøller, som den mest relevante og moderigtigt. Hvordan laver dem? Forskellige frisurer "Curls på siden" af sagen er elementært, fordi du har brug for at have ved hånden hår jern, krøllejern eller curlere simple. Ideen er at lave så mange små krøller, som derefter komme ind i halen. Næste er en lille fleece, hvor håret falder på hans side.

Da hår "krøller til siden" billeder, som kan ses i mange modeblade, er meget enkel, vil du ikke være svært at gøre det uden hjælp. Det vigtigste - at fastsætte resultatet af lak eller mousse. Dette vil holde krøllerne i lang tid og være med til at opnå den perfekte effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.