TravelingHoteller

Nostos Mare 4 * (Grækenland / Korfu): fotos, priser og anmeldelser

Blandt øerne i Middelhavet græske øer altid har været og vil fortsat være uden for konkurrence, men de ting er, at de er i øjnene af turister en stor interesse ikke kun fra det synspunkt en badeferie, men også en tur. Hver af det stykke jord, selv den mindste, er rig på mange historisk betydningsfulde monumenter af arkitektur, som i tusinder af år. Hver af dem involverer en form for gammel legende eller en tro. Alle kan finde en interesse til din smag. Det er derfor, den turiststrømmen til de græske øer ikke tørrer ud, og efter afslutningen af badesæsonen, som normalt varer fra april til oktober.

Korfu - Emerald Island, overliggende ved tre hav

Blandt alle de græske ø Korfu er den grønneste. Han er ikke så kendt for attraktioner som den smukke natur, der gør det midt i en respektabel ferie for de velhavende. Stort set alle hoteller, som er placeret på kysten af Korfu linje, divideret med antallet af badeområder (Benitses, Dasia, Komeno, Agios Georgios, Kondokalion, Gouvia, Acharavi) tilhører den "deluxe" kategori. Her ud over de enorme hotel bygninger, der er masser af mini-hoteller, der henvender sig til den højeste kategori, for eksempel Nostos Mare 4 * (Acharavi). Dette hotel er beliggende i den nordlige del af øen i feriebyen Acharavi. Han er meget populær blandt gæster fra Vesteuropa, samt russerne, der undgår steder, hvor der er deres landsmænd.

Aharavi

Acharavi er et fritidshjem for unge, selv om andre kategorier af turister her altid kan finde underholdning for sig selv. Det er beliggende i den nordlige del af øen Korfu mellem Kassiopi og Roda landsbyer og omkranset af vandet i Det Ioniske Hav. Den udvej turisme infrastruktur er bedre udviklet end andre strande. Han er ikke lukket for vinteren og driver hele året rundt. Her kan du finde smukke landskaber: overalt vokse vinmarker, mandel og oliventræer. Wonderful klima skal bezmyatzhnomu badeferie. I Acharavi masse gode hotelkomplekser, for eksempel Gelina Village 5 *, som omfatter Nostos Mare Hotel 4. Anmeldelser af turister som den første og den anden i den positive beslutning. Om natten, den udvej koger turbulent liv, er der masser af natten underholdning: klubber, diskoteker, barer og caféer. Semikilometrovom på stranden kan du finde en enorm mængde havvand-ski, banan båd, scooter, windsurfing, dykning, katamaran, etc.

Kom der

Hvis du har købt en tur til hotellet Nostos Mare 4 * (Korfu), og du spørger sig selv om, hvordan man kommer til det, den mest bekvemme måde - en direkte flyvning fra Moskva eller Sankt Petersborg. Den mindste prisen for en billet fra hovedstaden starter fra 12334 rubler (rundtur). Men de fleste af charterfly er kun gyldig i højsæsonen og under resten af øen kan nås via Athen eller Thessaloniki. Fra lufthavnen til hotellet Nostos Mare 4 * (Acharavi) - 35 km. Der kan du gå med taxi, bus, eller du kan leje en bil på forhånd og ved ankomsten til lufthavnen for at modtage nøglerne til medarbejderne lejer virksomheder. I øvrigt, det er den bedste løsning, fordi bilen er altid nyttigt for studiet af de mange attraktioner på øen. Den daglige leje er omkring 30 euro, afhængigt af køretøjets mærke. Men der er en måde at komme til hotellet Nostos Mare 4 * uden problemer og komfortabelt - bestille overførslen på turen registreringen. Så er du i venteværelset vil blive mødt af hotellet eller rejsearrangøren og har en bil eller varevogn til hotellet. Hvilke af disse muligheder for at vælge, du beslutter dig. I princippet de 35 kilometer - det er ikke sådan en lang vej at gøre dette problem.

Nostos Mare Hotel 4 * (Korfu / Acharavi) placering

Som allerede nævnt ovenfor, dette hotel er en del af hotelkomplekset Gelina Village 5 *, som ligger i nærheden af landsbyen Acharavi, 35 km fra den internationale lufthavn i Korfu dem. I. Kapodistrias. Hotel Nostos Mare 4 * omgivet af en pragtfuld park på 12 hektar. Det er rigtigt på den første linje af stranden, og stranden kan nås på blot et par minutter.

generel beskrivelse

Indtil april 2013 blev dette hotel kaldes forskelligt, nemlig Gelina Mare. Over hele perioden af eksistensen af mini-hotel Nostos Mare Hotel 4 *, eller som det nu kaldes, er et boutique-hotel, det var en del af en storslået fem-stjernet hotel Gelina Village. Den består af en hovedbygning og flere to-etagers maisonette. Forsiden af hotellet er en lille swimmingpool for voksne og et lille barn. Gæsterne kan nyde grundlæggende bekvemmeligheder, som ligger på det store område af komplekset Gelina Village, herunder et vandland.

Værelser

Hotellet Nostos Mare 4 * i alle 39 værelser i tre kategorier: studie, maisonette (køjeseng værelse) og standard syuty. Maisonettes er primært på den første linje og vinduerne ud mod havet. Alle værelser har balkon eller terrasse med havemøbler; tekøkken med komfur, køleskab, håndvask, porcelæn og te og kaffe; badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Hvert værelse har aircondition, telefon, satellit-tv, pengeskab gratis, og en mini-bar - ekstra gebyr. Prisen for en uge turné i Nostos Mare 4 * (Hotel) gennemsnit omkring 29.000 tusind. Rubler per person. Denne pris inkluderer måltider på systemet "all inclusive", overførsel fra lufthavn til hotel og omvendt, fra hotellet til lufthavnen, sygesikring, guidede ture, flyvning. Men for den græske visum nødt til særskilt betale omkring 70 euro. Som du kan se, at prisen er helt acceptabelt.

Værelses faciliteter

Timers room service sker på uret. Værelserne rengøres dagligt. Håndklæder og sengetøj skiftes hver anden dag. I Grækenland, renheden af holdningen er meget samvittighedsfulde. Og personalet forsøger at skinne rydde op turist-numre, uanset om spidsen.

mad

På trods af at hotellet fungerer på systemet "all inclusive", kan turister vælger den type mad HB (halvpension), som inkluderer morgenmad og aftensmad. Turister, der valgte den første mulighed i løbet af dagen har ret til at bruge baren, som ligger ved poolen, og tre gange om dagen fest i den store restaurant Nostos Mare 4 * hotel. Gæstevurderinger vedrørende effekt af en lille smule anderledes. Der er dem, hvor turisterne åbenlyst kritiseret kvaliteten af fødevarer og retter, og serviceniveau, og der er ganske positive kommentarer. Måske administrationen skal ændres fra tid til anden kokke og vedligeholdelsespersonale. Derudover kan turister altid købe mad fra købmand eller dagligvarebutik otovaritsya i landsbyen, at der her kun en 10-12 minutters gåtur.

Service på hotel

Hotellet Nostos Mare 4 * fritid følgende ydelser:

  • parkering;
  • tøjvask;
  • renseri;
  • førstehjælp stilling;
  • biludlejning;
  • Internettet og andre.

infrastruktur

Som allerede nævnt ovenfor, består af et mini-hotel kan bruge alle de tjenester, der er placeret på det område af Gelina Village 5 *. Så for at gæsterne her er fem swimmingpools (en foran et boutique-hotel, og 4 - i komplekset). Der er også et fitnesscenter, en spa, tyrkisk bad, massage, aerobic og vandaerobic, tennis, volleyball og basketball domstole, fodboldbane, bordtennis og ping-pong, målskydning, dart og billard. Undtagen den sidste, er alt andet inkluderet i prisen. Komplekset har også en mini marked, souvenirbutik, konferencesal med alt nødvendigt udstyr, valutaveksling etc. Men den største underholdning for både voksne og børn er, Hydropolis Waterpart (vandland). Af den måde, en overflod af vand aktiviteter - det er alt andet end attraktioner, rige Grækenland. Nostos Mare 4 * - meget lille hotel og dens lille område stort set ingen underholdning for turister. Men den korte afstand til Gelina Village-komplekset forvandler fritid til en rigtig fest.

Betyder dette hotel er egnet til familier med børn

Selvfølgelig, forældre, der ønsker at købe en pakkerejse til dette hotel, spekulerer på, om deres børn er interesseret. De skal glæde sig, fordi børnene i den græske holdning er meget varm. For dem, de områder i de to hoteller har legepladser, en mini-zoo, børns diskotek i restauranten for dem er der en speciel børnemenu, som omfatter korn, mejeriprodukter, milde og usaltede retter og så videre. D. Hvis du bor sammen med barnet, for hans administration er forpligtet til at give en barneseng og restauranten - en særlig høj stol til en komfortabel plads ved bordet. For de små på et tidspunkt, hvor forældrene har det sjovt i et diskotek eller venstre for en anden tur, kan du invitere kvalificeret barnepige. Af den måde, i dette hotel er der rabatter for børn op til 15 år. For familier, hvor unge vokser op, det er en stor besparelse. I mange andre skiki hoteller er for børn op til 12 år.

strand

Hotellet har sin egen sandstrand, som ligger kun 25 meter væk fra ham. Her alt - paraplyer, liggestole, håndklæder og madrasser - tilbyder rejsende gratis. Men for vandaktiviteter bliver nødt til at betale hver for sig.

udflugter

Udgifterne til turen omfatter normalt flere udflugter til de vigtigste attraktioner på øen. Normalt, gæster i de to hoteller - Nostos Mare og Gelina Village - arrangerer fælles udflugter. Ofte inden udgangen af turen turisterne bringe i en bjerglandsby, hvor tematiske græske nætter med folkesange og danse, samt godbidder fra de lokale retter og drikkevarer holdes specielt til dem. Disse shows er lang tid forbliver i hukommelsen af turister. Men de kan lave udflugter på egen hånd, leje en bil til dette formål. Af den måde, på grund af den lille størrelse på Korfu kan du køre rundt på en enkelt dag. Ikke desto mindre er det bedre hver gang at gå til en af de mange attraktioner og omhyggeligt, som om savoring, at inspicere det. Hertil kommer, når køretøjet er tilgængelig, kan du finde en afsides lille bugt med en helt asocial strande, hvor du kan tilbringe uforglemmelige øjeblikke med dine kære (UPS), eller blandt hele familien.

Nostos Mare Hotel 4: anmeldelser og evaluering

Gæsterne på Korfu er altid glade for sine strande, vidunderlige landskaber, berusende luft, fyldt med aroma af eksotiske blomster og planter, så små defekter i enheden forbehold kan ikke påvirke godmodige anmeldelser om resten af denne vidunderlige ø. Men i de fora om hotellet Nostos Mare kan findes både positiv og negativ evaluering. Men vi må ikke glemme, at disse bemærkninger er subjektive, især når det kommer til forholdet til personalet.

konklusion

Hvis du har købt en tur til hotellet Nostos Mare, er det bedst at stille ind på en kvalitet og fornøjelig ferie og sikkert flyve til smaragd strande i Det Ioniske Hav. Selv om værelse dekoration er ikke rig, vil du ikke blive skuffet. For det første behøver du ikke at bruge lang tid i rummet, og for det andet, det vigtigste på hotellet - det er ren, og om det kan du ikke i tvivl. Da dette er i orden. Hertil kommer, er den største fordel af alle de græske hoteller er dobozhelatelnost og gæstfrihed af personalet. Alle hotellets personale forsøger at behage gæsterne og til at opfylde alle deres anmodninger, især når det kommer til unge feriegæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.