TravelingHoteller

Hotel "Andron" på "Lenin Square": adresse, anmeldelser, booking værelser

Hvis du planlægger at gå til Moskva som turist, så er du helt sikkert brug for til selv at vælge det rigtige hotel. Ideal - er et hotel beliggende i byens centrum, hyggelig og billig, med god transport tilgængelighed. Vi vil gerne fortælle dig om hotellet "Andron" på Ilyich pladsen. At dømme efter de anmeldelser af turister, dette komfortable hotel, som primært præget af høflige personale og opmærksomhed til hver gæst. Alle gæster understrege sin gode beliggenhed, fordi i gåafstand fra mange attraktioner, og de kan komme rundt til fods.

Et af de bedste hoteller

Hvis vi betragter den kapital som et turistcenter, hotellet "Andron" på "Square Ilyich" er virkelig meget belejligt. Det ligger 550 m fra stationen metro "Roman", og i otte minutter ved gåtur fra "Ilyich Square" station. Formue, hotellet er ganske enkel, men anmeldelser, dog er imponerende. I dag vil vi fortælle dig mere om det, så du ved med sikkerhed, om eller ikke at stoppe her. Anmeldelse som vi vil vende tilbage med jævne mellemrum, vil være for dig nyttige retningslinjer.

Den indvendige og udvendige af hotellet

Hotellet er beliggende i en tre-etagers bygning, smukke, lyse. Meget praktisk at forliget kan foretages døgnet rundt. "Lenin Square" - den metrostation, besøgt af et stort antal besøgende, der har brug for et sted at bo. Og herfra til hotellet kun få skridt. hotellets interiør er meget minimalistisk, med lyse farver, med lyse elementer. På trods af sværhedsgraden af en vis beskedenhed og dekoration, værelserne ikke producerer negative indtryk. Tværtimod, deres finish er af god smag og mangel på fordringsfuldhed. Gæsterne understrege, at for dem, der regner med det 5-stjernede hotel er ikke ligefrem passer, men i sin klasse er det en af de bedste. Værelserne - kun de nødvendige møbler, tv og hårtørrer, og en te sæt, dvs. alle betingelser til komfortabelt overnatter.

Adresse og kontaktoplysninger

Lad os tage et nærmere kig på, hvordan man finder den "Andron" - hotellet på en "Roman". Telefonnumre du kan skrive dig selv på forhånd, og på ankommer i Moskva bare ringe. I dette tilfælde, efter du ankommer overførslen, og du behøver ikke at søge efter et hotel ved dig selv. Du kan på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten ved at ringe 7 (495) 971-50-60. Administratoren vil tage din anmodning og udstede en reservation til dig. Dørene er åbne døgnet rundt og altid velkommen nye gæster. Der er en anden måde at kalde "Andron" hotel. Administrator Phone 8 (985) 216-05-78, for det vil altid rådføre dig og besvare eventuelle spørgsmål. Adresse: Sezhinsky Pereulok, 8, side 1. En taxa vil tage dig her fra ethvert punkt i byen, da denne adresse er kendt af alle erfarne chauffører ...

Kom der

Hotel "Andron" til "Lenin Square" har en meget gunstig placering. Afstand til Andrei Rublev Museum ligger kun 300 meter væk, og Museum for Moderne Kunst - 1,5 km. Hvis du er interesseret i det gamle arkitektur, så velkommen til den Pokrovsky kloster, som ligger kun 900 meter væk.

Dette er især praktisk hotel for dem, der rejser med jernbane. Hotel "Andron" til "Lenin Square" er placeret i 4 metrostop fra den belarussiske banegården. "Aeroexpress" Deraf de regelmæssige tog. De mest populære områder - til Sheremetyevo International Airport. Til Paveletsky togstationen er kun to metrostationer.

hotelreglerne

Hvert hotel har sine egne afregningsregler, her er de ganske behagelig og velegnet til de fleste turister. Hvis du mener, at "Lenin Square" - metrostationen er meget overfyldt, mange turister passerer gennem det, kan det antages, at hotellet er helt sikkert ikke forblive uden gæster. Check-in er muligt fra 14:00 og check-out - før 12:00. Morgenmad er ikke inkluderet i prisen, så jeg er nødt til at tænke på forhånd, hvor du vil spise. Dette er ikke et stort problem, fordi der i umiddelbar nærhed af hotellet er en række restauranter, hvor du ramt mangfoldigheden og udvalg af retter.

For forretningsrejsende

Der er ingen mødelokaler, så forretningsrejsende vil sandsynligvis være på udkig efter selv andre muligheder. Men hvis du kommer til Moskva for erhvervslivet, men vil gerne undgå unødvendige udgifter, så vil din tjeneste - online booking af hoteller, hvor du kan bestille din favorit nummer til et bestemt nummer. Hotellet tilbyder at leje en bærbar computer, printer og kopimaskine, så du kan udføre alle de nødvendige mængde arbejde selv på turen. Hvis der kommer på erhvervslivet, kan du bestille bord i cafeen "Daisy", hvor en kop kaffe, drøfte sagen. Stille og komfort vil give dig mulighed for at blive distraheret fra vigtige samtaler.

hotelydelser

Lad os starte med det faktum, at de hotelreservationer er nu tilgængelige via internettet. Ingen forskellig fra de andre, og "Andron". Gå til enhver hjemmeside dedikeret til turisme i Moskva, og du vil finde et tilbud om at blive her for natten eller for hele rejseperioden.

For rejsende, der ankommer i egen bil, er det muligt gratis offentlig parkering på stedet. I hele området har gratis Wi-Fi, som du kan bruge efter forgodtbefindende. "Andron" - hotelanmeldelser der fremhæver dens funktionalitet. Ikke noget overflødigt, kun det nødvendige tjenester pakke, men på samme tid og komfort. Her, for hvad turister kommer her.

Det tilbyder bagageopbevaring og strygefaciliteter, minibar. Desuden, hvis det kræves, kan du bestille en overførsel, samt tøjvask. Disse tjenester leveres mod et ekstra gebyr, men de er ganske overkommelige. Dette hotel er ligesom at besøge ungkarle, som hotellets personale fuldt ud kan overlade hendes garderobe. Dette gælder især, hvis du har planlagt en masse vigtige møder.

Værelser skrive "Standard"

"Andro" (hotel, Moskva) tilbyder en bred vifte af forskellige rum. Lad os starte med indstillingen budget. Et værelse er beregnet til én person (eventuelt aktierne, da der er en anden enkelt seng), omfatter to senge og et klædeskab. Det har alle de nødvendige apparater. I badeværelset, bruser, håndklæder og hårtørrer. Omkostninger - 1650 rubler per værelse per nat. Derudover kan du bestille morgenmad, som pris - 350 rubler.

Dobbelt "Standard" er kendetegnet ved tilstedeværelsen af en dobbeltseng, der er perfekt til par. Omkostninger - 1770 rubler per nat per værelse. Morgenmad vil koste dig 350 rubler. Interior design behersket, men lysere nuancer visuelt give plads volumen og understrege sin perfekte renhed, så der er nok komfortable.

Værelser skriver "Comfort"

Twin komfort Twin tilbyder komfortabel ophold for to eller flere personer. I første omgang er der to enkeltsenge, men du kan tilføje endnu, ekstra. Alle de nødvendige møbler vil gøre det muligt at bo komfortabelt, og et sæt af retter gør det muligt at drikke te og kaffe ret i dit værelse. Indvendige værelser strenge, rolige og ingen dikkedarer. Lette nuancer, renlighed og komfort - det er de vigtigste egenskaber ved rummet, at dømme efter anmeldelser af turister. Værelsespriser i denne klasse - 2200 rubler per dag per turist eller i 2380, da befolkningen i et par. Udgifterne til morgenmad er også 350 rubler. Den væsentligste forskel mellem disse tal - det er et stort område, hvis du elsker frihed og åbne rum, dette er den perfekte løsning til dig.

tredobbelt værelser

Hotellet har værelser designet i tre eller fire personer. De er udstyret med en dobbeltseng og en enkelt seng eller to enkeltsenge. En rejsende, ville dette rum koste i 3500, for to - 3640, til tre - 3780, og endelig til fire - 3920 rubler. Morgenmad kan stadig bestilles separat. Perfekt for familier med børn, som stedet er helt nok til de spil.

catering turister

"Daisy" For nylig, i den højre fløj af bygningen åbnede en café. Her kan du bestille en komplet nærende morgenmad og frisk kaffe, duften af som vil være i lang tid for at give dig mod. Men vil du have et fint udvalg af sådanne institutioner, vil det være muligt hver gang til frokost og middag i forskellige caféer. Bare en fem minutters gang væk er de nærmeste restauranter og snackbarer, at dømme efter anmeldelser af turister, deres eneste tæt mindst seks. Så du vil ikke have en chance for at bo sulten.

anmeldelser

Dette er ikke hotellet, som lovprise entusiastiske og enkle hotel, hvor du kan tilbringe en rolig nat eller et par dage. Alle turister understrege renlighed og komfort i værelserne. Håndklæder og sengetøj er altid frisk, badeværelset har toiletartikler og toiletpapir. Desuden er det altid meget stille. Der er ingen unge virksomheder, og du kan nemt nyde slappe af. Turister understrege, at caféen serverer en lækker morgenmad med en forfriskende kaffe, hvilket er en god start på dagen. Sammenfattende kan vi sige, at dette er den optimale kombination af pris og kvalitet. Enkel, billig og meget hyggeligt hotel er klar til at åbne dørene for dig en dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.