SundhedMænds sundhed

Den forøgede sperm viskositet: årsager og behandling. Normal sperm viskositet

Nogle repræsentanter for de stærkere køn menes, at en betydelig del af sædvæsken og dens tæthed viser fremragende mandlig magt. Men i de fleste tilfælde er disse indikatorer er et tegn på alvorlige sygdomme. Afvigelser fra normen fører til den manglende mulighed for vellykket undfangelse.

Forberedelse til spermogramme

At bestemme viskositeten af sæd, der kræves sædanalyse. Undersøgelsen er vigtig for de fleste par, der har regelmæssig sex liv er, hvordan man kan beskytte sig mod graviditet er ikke brugt, og den undfangelse ikke forekommer i to år eller mere.

For pålideligt at bestemme viskositeten af sæd, er det nødvendigt at fremstille til afgivelse af biologisk materiale. Med henblik herpå anbefales det, at:

 • ingen adgang til sauna, dampbad, solarium, en uge før proceduren;
 • ikke at tage et varmt brusebad, et bad, ikke solbade i syv dage;
 • ikke har sex i tre til fem dage;
 • ikke at drikke stærk kaffe, te, alkoholholdige drikkevarer og narkotika i den periode af afholdenhed.

Overholdelse af reglerne vil give de mest nøjagtige resultater.

sæd

Sæd skal indsamles gennem onani i en dedikeret plads til dette i laboratoriet bygningen. Tilladelig levere sæd til analyse direkte fra huset, hvor det er produceret under den afbrudte samleje. Transporteres af medicinske kondom.

Det er vigtigt at huske på, at ejakulere bør være i laboratoriet inden for tre timer. I dette temperaturområde svarer til seksogtredive grader, ellers viskositeten af sæden vil blive bestemt korrekt. Det bør tage ansvar for sin transport, fordi på vejen spilde det biologiske materiale kan påvirke sædparametre betydeligt.

Bestemmelse af viskositeten af sæd

Dedikeret ejakulatet først stærkt forseglet, samt andre miljøer, der indeholder protein. Det videre gradvist flydende, normalt dette skulle ske i en time. I slutningen af tres minutter begynder studiet af det biologiske materiale. Den omrøres med en glasstav, og tråden hæves derefter til en vis højde. Den resulterende længde og bestemmer viskositeten af sæden. Fra dette tal afhænger af levedygtigheden af spermatozoer, deres mobilitet, evnen til at skabe nyt liv.

Hvis resultaterne ikke er tilfredsstillende, kan specialisten yderligere udføre udnævnelsen af analyser, ultralyd af pungen, rektal undersøgelse eller bakteriologisk såning af urinrøret.

normer af sæd

For indenlandske forskere accepteres som normen længden af glødetråden i en til fem millimeter. WHO har en anden orientering. For det anses optimal højde på op til tyve millimeter. Værdien er gennemsnittet af drenge rundt om i verden.

Den nedre grænse er ikke indstillet. Det bemærkes, at jo mindre længden af filamentet, jo bedre. Disse testresultater er gode. Men når man studerer viskositeten af sæd, prisen er ikke altid overholdes. Nogle gange tallene er for høje. I dette tilfælde er det tilrådeligt at tale om den høje viskositet. Det kan være:

 • høj, når tråden er større end tyve millimeter;
 • udtalt, når værdien i området fra en til to centimeter;
 • moderat hvis satsen - op til ti millimeter.

Øgede resultater i de fleste tilfælde angiver polizoospermii - en sygdom, hvor i en milliliter af ejaculate indeholder mere end 120 millioner sædceller. Disse indikatorer er ikke nøglen til en smuk mandlig fertilitet. Og alt sammen fordi den overvejende andel ville være blottet spermatozoer levedygtighed på grund af lav hastighed og den mulige tilstedeværelse af defekter. Det er værd at bemærke, at normen er indholdet af 20 millioner sædceller per milliliter af det biologiske materiale.

Årsagerne til den forøgede viskositet af sæd


Sund ejakulat skal være uklar, og ikke for flydende heterogene masse ligner slim. Nogle gange er der også en forøget viskositet af sæden, kan grundene til dette være forskellige. For eksempel:

 • tilstedeværelse af infektionssygdomme, seksuelt overførte;
 • udseende af inflammatoriske processer i urogenitale system;
 • overdreven indtagelse af alkoholholdige drikkevarer;
 • anabolske lægemidler;
 • ryge cigaretter;
 • overvægt i kosten af protein fødevarer - mineralske tilsætningsstoffer, gelatine, saltvandsfisk, æg;
 • reduktion af væskebalance;
 • lange fravær af køn;
 • mangel på vitaminer af gruppe B, vitaminmangel;
 • mangel på essentielle sporstoffer og mineraler;
 • overvægtige.

For at bestemme den nøjagtige kilde til problemet, er det nødvendigt at bestå en detaljeret diagnostisk undersøgelse.

principper terapi

Øget sæd viskositet - det er ikke en sætning. Denne afvigelse kan fuldstændig helbredt. Terapien begynder med afvisning af brugen af anabolske steroider, alkohol, narkotika og rygning. De kan også finde følgende enkle regler:

 1. Forbedre miljøsituationen. Én person til at normalisere miljøet er umuligt. Men for at minimere mængden af skadelige faktorer er udmærket i stand.
 2. Minimering stress.
 3. Kontrol kropsvægt. De fleste sæd viskositet er karakteristisk for fede mennesker, som lagret fedt negativt påvirker aktiviteten af sædceller.
 4. Overholdelse af rytmen i seksuelle liv. Sex, bør parret være ikke alt for sjældent, men ikke ofte. Rate er tre til fem gange om ugen.

Hvis en mand ikke ønsker at blive ufrugtbar, er det vigtigt at følge ovenstående retningslinjer, selv om andre sundhedsproblemer ikke vil være.

forebyggende foranstaltninger

Til forsiden af repræsentanter for de stærkere køn ikke har rejst spørgsmålet om, hvordan man kan reducere viskositeten af sæd, du har brug for tid til at tænke forebyggelse. For at gøre dette, bør du ikke forsømme regelmæssige undersøgelser, især med fremkomsten af mistænkelige symptomer. Den urolog vil identificere problemet og hjælpe med at løse det.

Den seksuelle liv af den voksne mandlige vil være fuld. Udpræget hyppig sex vil gøre sæd flydende alt for sjældent - provokere viskozipatiyu og andre lidelser.

Da testiklerne er udenfor, skal de beskyttes ikke kun fra overophedning, men fra hypotermi. Det er også vigtigt at føre en sund livsstil, drikke masser af væske.

behandling

Hvis viskozipatiya er medfødte, kan parret har børn gennem kunstig befrugtning. I dette tilfælde er den mandlige ejakulatet behandlet i en særlig opløsning, hvilket gør sandsynligheden for graviditet højere.

Ved at identificere overtrædelser af blodcirkulationen i kønsorganer urolog ordineret af en bred vifte af behandlinger, der eliminerer problemet. Fx elektroforese, særlige bade, mudder behandling. Også relevant er brugen af "Viagra" og dens generiske eller terapeutisk fysisk træning.

Hvis sæt vener testikelkræft defekt elimineres ved hjælp af minimalt invasiv kirurgi. Dette normaliserer udførelsen af sædvæske gennem dannelsen af nye sunde sædceller.

Kirurgiske manipulationer undertiden nødvendigt og testikel traumer. Konsekvenserne kan påvirke viskositeten af sæd, bør behandlingen af denne grund ikke blive forsinket. Ellers til morfologiske og fysiologiske karakteristika af biologisk materiale være utilfredsstillende.

Forbedring af kvaliteten af sæd

Problemer med undfangelse kan forekomme i næsten enhver mand. Hvis uafhængige forsøg på at bringe konkrete resultater ikke tilrådeligt obratitya specialist. Han vil være i stand til at gennemføre hormonbehandling for at øge testosteron niveauer. Altid betragtes som en relevant temperatur. Ingen grund til at blive involveret i et varmt brusebad, sauna og bade.

Ekstremt vigtigt er ordentlig ernæring. Ration af mænd til at være naturlig, nyttig, varieret. Det er vigtigt at inkludere det i mælk, svampe, bønner, fisk, kød, nødder, frugter, skaldyr, lever, grønne, C-vitaminer, B, E, zink og så videre. Fra fedtet og junk food i det mindste for en tid, bliver nødt til at give. Det er bedre at bruge mere tid i solen for at D-vitamin kunne produceres i de nødvendige mængder. Folkemedicin råder til at bruge græskarkerner og gelée til ejakulere ikke bliver tykkere.

Således er den overdrevne viskositet sæd - er et alvorligt problem for en mand, der ønsker at være en far. Hvis graviditet ikke opstår en lang periode, er det nødvendigt at passere sædanalyse at opdage mulige abnormaliteter. Først efter etableringen af de sande grunde, du kan fjerne dem, og derved forbedre ydeevnen af sædvæsken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.