ModeTøj

Fra hvad de skal bære støvler med en hæl (foto)?

I dag, næsten hver butik kan du finde mere end et par jackboots forskellige farver og længder. Før du køber, er det vigtigt at beslutte, hvad der skal bære støvler med en hæl eller ej, da de støvler har en original og dristig måde. Det vigtigste er at lære at dygtigt kombinere dem med elementer af garderoben.

Lav en choise: hælen eller flad sål

Støvler med høje hæle synes at være mere end imponerende. De er slanke, visuelt gør benene længere. Men der er kvinder, der foretrækker en flad sål af den livsstil, bekvemmelighed eller personlige synspunkter. I dette tilfælde kan du købe støvler uden hæl. Fra hvad de skal bære? Fotografi, der viser en kombination af beklædningsgenstande og høje støvler på en flad sål, viser, at i en kvinde sko ser elegant mindst hæle. Glem ikke, at dette opnås gennem evnen til at vælge den stil af tøj, farver, og mere korrekt. et al.

Hovedreglen - ikke bære støvler med tøj, hvilket i høj grad åbner op dele af kroppen: bryst, ryg eller mave. Intet skal aflede opmærksomheden fra den krydrede accent på dine fødder.

grundlæggende regler

Meget prangende støvler, støvler med hæle. Fra hvad at bære sko så originalt? De er temmelig tætsiddende ben, så alt det tøj fra toppen skal være omfattende og ikke stramt. Eksperter rådgive at kombinere dem med forlænget jumper, kort pels af tykt klæde, der er bundet med et bælte, et skørt i form af bogstavet "A". Plus, vil kombinationen ser godt med:

 • lyse blazer;
 • tørklæde stor strikket;
 • indsnævret jeans;
 • tunika;
 • elegant cardigan.

At vælge hvad de skal bære støvler med høje hæle, kan du være opmærksom på de leggings. Det kan også kombineres med en årgang klæde, et skørt, forskellige pragt. Det vil være godt at se og en blyant nederdel og plisserede version. Den største hemmelighed - at skabe et enkelt billede, hvor støvlerne vil blive opfattet ikke kun støvler som strømper, så er der ingen afstand mellem toppen af skoen og bunden af skørtet eller kjole bør ikke være, ellers hele meningen med den kombination vil simpelthen forsvinde.

Du kan frit "lege" med farver og proportioner. På spørgsmålet om, hvad de skal bære sorte støvler med hæle, er svaret ganske enkelt: de smallere jeans i sort, svarende til leggings. Godt vil se hvide tunika med en sort jakke lavet af læder. Dette vil give den klarhed silhuet og tunika vil fokusere på kvindelighed. Sorte støvler aflange og kan kombineres med en hvid pels af skind, forbandt pæne bælte. Denne mulighed - er netop tilfældet, når to ting i tandem se meget mere spektakulære end individuelt.

Den rette kombination af tøj

For at se på alle 100% i høje støvler, du har brug for at følge nogle retningslinjer. Fra hvad de skal bære støvler med en hæl? Her er de bedste muligheder:

 • single-farvet tøj;
 • skinny jeans;
 • sorte strømpebukser;
 • nederdele er ikke under knæet.

Som for den faste, så den bedste løsning - en kort sort kjole. Du kan vælge andre farver, det vigtigste, at de støvler og det vigtigste element i tøj var de samme farver. Du kan efterlade et lille åbent område mellem skørtet og kanten af sin støvle - det vil tilføje intriger og nem seksualitet. En god lægges kontrasterende lyse taske eller tilbehør.

En af de enkleste og samtidig stilfulde kombinationer er støvler og stramme jeans. Den vigtigste ting at overveje - ikke at vælge en model af støvler med revers, siden overgangen skal være glat. Støvler til hverdagsbrug stil er bedre at købe rolige toner, såsom mælk eller karamel. Iført støvler med en nederdel-midi eller lige under knæet betragtes et tegn på god smag. Det ser aggressiv og er en af de bedste svar på spørgsmålet om, hvad de skal bære støvler med hæle. Foto viser de relevante farver til hverdagens stil. Denne kombination er især tilfældet i koldt vejr.

Hvilket er bedst undgås

Mange mennesker, når de køber oppustede støvler gøre åbenlyse fejl i kompatibilitet med garderobe elementer. Som et resultat, kan resultatet være katastrofalt. Så før du venture på sådan et modigt skridt, skal du beslutte, hvad der skal bære støvler med en hæl for at undgå dannelsen af en forkert mening om besidderen af ekstravagante sko. uacceptabelt:

 • For kort skirt / dress / shorts.
 • Tøj, åbner områder af kroppen.
 • "Romantic" del af garderoben (blonder, flæser, bred strikket sweater groft).

dårlig kombination

Korte nederdele eller mini-kjoler kan spille en negativ rolle, selv med hensyn til ejere af slanke ben. I kombination med jackboots sådan beklædning visuelt gøre tykkere ben, foruden der er en vis stivhed i sine bevægelser. Må ikke eksperimentere med toppe over maven, kjoler, der har en meget dyb halsudskæring. Høje støvler selv - et tegn på seksualitet, og kombinationen med de afslørende outfits til at gøre billedet af pigen vulgære og provokerende.

Mange designere er ikke tilrådes at bære støvler, strømper, hvis der ikke er tillid til fødderne perfekt: der er ingen klarhed former, er der en tendens til at tage på i vægt, og mere. Disse støvler så præcist kopiere silhuet, fordele og ulemper er vist fuldt ud. Plus, kan modellen i høj grad komprimere benene og forårsage alvorlig ubehag.

Fra hvad de skal bære støvler med flade såler

En interessant mulighed for hårde vintre - støvler uden hæl. Fra hvad de skal bære? Foto viser den perfekte kombination, så at bestemme er ganske enkel. Næsten med noget:

 1. Strikket kjole knæ eller lige over.
 2. Indsnævret stil bukser.
 3. Jeans i forskellige farver.
 4. Nederdele.

Det er vigtigt at vælge det tøj, der fokuserer på den stil af sko. For eksempel de klassiske ideelle kjole støvler med indsnævret næser. Hvis valgt jeans, vil det se godt under støvlerne aflange trøje. Det ser meget stilfuldt, og føle den mest komfortable.

nyttige tips

Fra hvad de skal bære støvler med en hæl, under hensyntagen til alle farverne i skoen og tilstedeværelsen af massen af nuancerne i relation til en kombination af elementer fra garderoben? Det er temmelig travialno - ikke overdrive det med oprigtighed. Alt andet kan ses i spejlet. En god kombination indebærer en relevant rolige tone sammenhæng teksturer, lette overgangen linjer.

Med hensyn til de fysiologiske egenskaber, er det ikke anbefales at bære støvler til kvinder er meget petite eller fyldig. Dette vil medføre en ubehagelig visuel effekt: væksten vil være endnu mindre, og fuld hofter vil være urentabelt at skille sig ud.

Støvler er perfekte til hverdagsbrug, hvis det er rolige modeller af sko i pastelfarver, eller effektivt supplement aftenen garderobe, hvis du køber sorte støvler af fløjl.

Oprettelse af et attraktivt billede

Romantisk kjole skal vælges således, at regionen dækker den øverste del af støvlen. Materiale fra skoen kan være enhver, men det er bedre at vælge, hvad angår relevans - fløjl eller fløjlsbukser. Hæl - absolut en stud, tykke muligheder forværre billedet, og en flad sål giver rutine.

Til den daglige trek til at arbejde støvler perfekt supplement til den lyse tunika. Dress-en sweater lavet af tyndt materiale som gode udseende. Du kan være opmærksom på taljen ved hjælp af et bælte eller rem elegant. Medium og tyk hæl for afslappet stil - perfekt. Plus, benene ikke træt efter en travl dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.