ModeTøj

Matchende størrelser af kvinders tøj: Amerikanske, europæiske og russiske net

I vores tid købes tøj mere og oftere uden montering. For eksempel via internettet, telefonisk, efter kataloger. Desuden ønsker jeg så meget at bringe noget til min mor, min søster, min ven fra udlandet. Der er imidlertid et alvorligt problem: hvordan man bestemmer korrespondancen mellem størrelsen af kvinders tøj på en sådan måde, at sagen ikke skal udskiftes eller overføres?

Det er en ting - studiet, som vil tage hensyn til alle funktioner i din figur, og helt andet - markedet eller butikken. Hvor mange gange har du hørt fra sælgere, der virkelig vil sælge produktet så hurtigt som muligt : " Tag det bare på din figur, det er godt" og så videre. Hvordan skal man klart bestemme korrespondancen af størrelserne? Der er mange kvinder tøj på markedet. Hvordan ikke at blive fanget og ikke at kaste penge væk?

I lang tid i Rusland er der en systemfunktion, der ikke falder sammen med den amerikanske eller med den europæiske. Tøjets maskestørrelse i Rusland som hovedparameter anvender et halvkorsgreb. Så hvis du ved standarderne har 92 cm - så har du en 46 størrelse (92: 2). Men få mennesker har en standardfigur: den ene har smalle hofter, den anden har brede hofter. Det samme med væksten, med et halvgreb på hånden, med længden af ærmet eller bukserne. Derfor er det nødvendigt at kende overensstemmelsen mellem størrelsen af kvinders tøj til normerne i forskellige lande. For eksempel har kinesiske varer oftest bogstavbetegnelser. Og de europæiske størrelser falder ikke sammen med de amerikanske.

Først skal du tage målene ud. Du skal bruge data som en halv kiste, talje omkreds og hofter. Adskilt måle længden af ærmet og bukserne. Ca. korrespondance af størrelsen af kvinders tøj mellem russiske og internationale bogstaver er angivet i tabellen.

XS (ekstra lille) 40-42
S (lille) 44
M (medium) 46-48
L (stor) 50-52
XL (ekstra stor) 54
XXL 56

Men man bør tage højde for både materialets kvalitet og udskæringen og de enkelte træk i figuren. Mange producenter præsenterer deres tabletter, som angiver parametrene for størrelsen af kvinders tøj. Desværre, ikke altid sådanne data kan findes på webstedet eller på mærket. Med erfaring kan vi sige, at tyske producenter har tendens til at sy "med en margen". Blandt skrædderne er der endog en opfattelse, at hvis du tager af mønstre og skabeloner fra Tysklands modetidskrifter ("Diana", "Burda Moden"), skal du tage en mindre størrelse end vores. Det samme gælder for færdige ting. Korrespondancen mellem størrelsen af kvinders tøj efter russiske og europæiske standarder kan bestemmes ved at trække 6 fra "vores" halvbryst. Tysk eller fransk 40th - er den russiske 46th, og deres 42nd er lig med den indenlandske 48th.

Ellers er situationen med kjoler fra USA eller Storbritannien. Der er en anden korrespondance. Størrelsen af kvinders tøj, såvel som producenter, er der meget. Den nemmeste måde er at præsentere nettet på denne måde: russiske størrelser: 40, 42, 44 osv. Europæisk - vi tager 6. Amerikanske og engelske adskiller sig fra hinanden med 2, det vil sige i USA er 4. størrelse den samme som i Det Forenede Kongerige - den 6.. Men fra europæisk - henholdsvis 30 og 28. Følgelig vil den amerikanske 4. være engelsk 6., i Europa 34. og i Rusland 40. størrelse.

Derfor skal vi huske om disse forskelle ved at købe tøj fra kataloger på internettet eller bestille via bekendtskaber. Derudover er der i nogle lande separate foranstaltninger til jakker og frakker. Af stor betydning er mønstre og stil hos en eller anden producent. For eksempel er danske tøj meget ofte frie og rummelige. Derfor, hvis du vil bære en sweater eller kjole, der understreger figuren, skal du vælge en størrelse eller endda to mindre. Det er værd at være opmærksom på anmeldelser fra andre kunder. Som regel skriver de om, hvorvidt størrelsen de har på, falder sammen med det modtagne produkt, eller om det er nødvendigt at tage en mindre eller større.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.