ModeTøj

Nederdel med lommer: hvad de skal bære? foto

Tøj - det er det, hun giver særlig opmærksomhed. Dette er hendes billede, hendes indre essens. Og den måde, hun klæder sig som præsenterer sig selv, der er et signal til verden om hende som en kvinde. Spring i slutningen. Snart sommeren, og damerne kan bære smukke kjoler og nederdele, og at behage verden omkring kvindelighed og skønhed.

Kvinden er omdannet når de sættes på en nederdel, selvom det er bare en nederdel med lommer. Hun selv gangart ændringer. Mænd føler, at det er en indre tilstand af kvinden. Hvis du foretage en undersøgelse blandt mænd, i hvad tøj de gerne vil se en kvinde, kan du helt sikkert sige, at svaret er: i nederdele og kjoler. Det er denne beklædningsgenstand fremhæver den sande udformning af kvindelighed.

Lidt historie

Det er ikke nødvendigt at kigge for langt ind i de historiske arkiver samler støv, når mænd og kvinder bar kjoler, nederdele, kilte, togas. Tag en stak modeblade i begyndelsen af det tyvende århundrede, og se, hvad nederdelen båret af fashionable kvinder i den tid, der er hvad der er ændret i mode af et århundrede, og det er nu relevant og acceptabel.

Her for eksempel, optrådte på fashionistas blyant nederdel med lommer og uden dem? Stammoder til hendes nederdel var fra fru Berg. Berg blev den første kvinde passagerfly. Fuld nederdel, som hun ankom til lufthavnen, så der ikke pustet af vinden på et fly, bandt et reb over anklen. Hvem ville have troet, at rebet vil spille en stor rolle i omdannelsen af kvinders garderobe. Så snart de parisiske modedesignere at se i aviserne fotografi af en kvinde i en nederdel, forbandt i bunden af rebet, de har den idé at lave en ny stil. Således begyndte den såkaldte liv Waddling nederdel.

Pencil Skirt

I 1910, vraltende nederdel betaget parisiske hjerter. Det var dog ikke meget behageligt at gå, var hakning gangart, men dette fashionable nederdel blev en del af kvinders garderobe, ikke kun i Europa, men også i Amerika.

Ændringer, som foretages i mode Verdenskrig. Nederdel længde steg fra gulvet til anklen. Dernæst har den mode ændret sig gennem årtier: Der var lyn og lav talje kjoler og nederdele med sidelommer, men nogle højdepunkter i alt dette var ikke. Kvinder, som altid ønskede noget nyt.

Denne nye præsenteret i 1940, Christian Dior. Han skabte den første blyant nederdel. Det forelskede alle kvinder, der er trætte af verdslige og militær tøj. Nederdel kiggede smukke bluser og trøjer bløde, understreger runde, kurvede hofter og en smal talje, understreger kvindelighed og seksualitet af kvinder. Hun var en del af et jakkesæt. Den første model af Playboy Marilyn Monroe på dens sider - i nederdele blyant ved Kristiana Diora. Her er en historie om en blyant nederdel.

Nederdel med påsatte lommer

En af de store og populære elementer i garderobe kvinder har altid haft skørtet. Med denne bestrider ingen. Det ser elegante kvinde i en nederdel, der udtrykte linjer klare og accent stil. For eksempel et skørt med påsatte lommer gør figur af en kvinde fantastisk transformation. Det vigtigste element i dekoration - lommer. Og på deres placering, hvordan de er syet, afhænger disse forandringer. Med hjælp påsatte lommer placeret på siderne af nederdel, er det muligt at øge låret. Denne nederdel - en god løsning i skabelsen af et kontor eller business påklædning.

Visuelt elongates figuren, skjuler den ekstra volumen, lang nederdel med påsatte lommer forneden. Denne stil, ligesom country musik. Denne ejendommelige gejst i at gøre billedet af lethed og lethed. På sport og denim nederdele ser store store påsatte lommer.

Nederdel med stiklommer

Nem, gratis cut nederdel med sidelommer i sømmene ser elegant. Ideen er enkel og original. Lommer er til stede og anvendes, hvis det er nødvendigt, at udføre sin funktion, men de kan ikke hænge ned, ikke stritter. De er ikke synlige. Af mortise lommer er lavet i underskæringen, skåret i i taljen eller åg skørt. Utrolig smuk ser denne sæson nederdel på gulvet rød med lommer i sidesømmene. Det ser flot ud med både universel rullekravesweater og bluser. Enhver kvinde, at kende din silhuet, forsøger at finde den bedste top mulighed.

Materialet til skørtet

det er nemt at finde præcis det, der er brug for nederdel syet blandt det enorme antal af stoffer. Hvis du vil have en frodig sommer mønster nederdel, er det bedre at bruge en bomuld eller hør. Begge materialer er behagelige at røre ved og behageligt at have på.

For at opnå en raffineret model af skørtet, velsiddende form, bør du være opmærksom på fløjlsbukser. Ved en galla tøj fløjl trop. Meget flot udseende af dette materiale nederdele til gulvet.

Nederdel-sun ser ud fra enhver form for silke, dette stof gør produktet en pæn, flyder. Uld, tidløs - stilfuld ting, ser godt ud i de demi-sæson nederdele. Denim - populære og dyre stof, en type af jeans til de elastin fibre og Lycra. Grund af denne "additiv" er velsiddende form skørt med lommer. Billeder er knyttet til artiklen.

Tekstiler ifølge mode nederdele

Valget af tekstiler skal overholde en stil nederdel. For eksempel for en blyant skørt passer til enhver stof i syning, som den ikke mister sin facon og form. Disse omfatter tweed, hør, fløjlsbukser, bomuld og denim. For "tulipan" model vil passe til alle former for viskose, silke og satin. De reagerer godt på drapering. Af strømmer chiffon, silke våd og tynd, næsten luft trøje syet nederdel solen.

Pencil skirt. Fra hvad de skal bære

Til nederdel, uanset stil, længde og materiale set attraktivt, er det nødvendigt at korrekt kombinere med andre ting og sko. I betragtning af den stil og stil blyant nederdele, overtøj, for at understrege taljen, skal tanket inde i skørtet. Bukser bære bluser, tunikaer og skjorter, hvor der er et bælte. Det vil sige, at opretholde den stil - understreger taljen.

Nederdel kan bæres ikke kun for de fester og på kontoret, men også en tur. Nederdel med lommer denim godt med komfortable og praktiske elementer af stil - afslappet. I dette tilfælde utænkelig kombinationen af stivhed effektivt nederdel og toppen pert enkelhed. Dette er en af de modeller af street fashion stil, som er ligesom de unge. Denne model er bedst egnet nederdel høje hæle, eller en virkning af lav vækst. Hælen kan være lav, men det skal være til stede. Det kan også være støvler eller sko.

Nederdel med lommer i sømmene. Fra hvad de skal bære

Nederdel med lommer i sidesømmene kan bæres til fester eller til at bære den klassiske stil garderobe, gå på arbejde på kontoret. Lige nederdel med lommer, streng stil skaber en smuk ensemble med klassiske bluse eller skjorte. Nederdel gratis skåret i gulvet, som nu er på mode, det giver en god kombination med rullekrave eller strikkede varer som en skjorte eller top.

Og, selvfølgelig, skal være en tilsvarende sko. Den strenge stil nederdel understrege de høje hæle. Langbenet fashionista kan med en nederdel til gulvet for at bære komfortable sko, som ballet lejligheder. Dette påvirker ikke dens vækst. I køligere årstider nederdel med lommer vil se godt ud med en jakke, cardigan, blazer. Af fodtøj valgt denne sæson, som har en hæl. Det kan være støvler, sko, lukkede sko.

Dejlig kvinde, uanset din kropstype, kan du altid hente denne stil nederdele, som vil pynte din figur. At nederdel give raffinement til dit billede. I dem vil du ikke et øjeblik glemme, hvem du er. I dem du lide mænd. Bær nederdele og kjoler - være feminin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.