ModeTøj

Hvordan til at kombinere farver i tøj - tradition og kreativitet.

At blande farver i et sæt forårsaget i andre er ikke en overraskelse, og glæde, bør overholde visse regler. På jagt efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan kombinere farver i tøj, skal du indsende en farvespektrum i en cirkel. Den indeholder alle de regnbuens farver, som er opdelt i varme og kølige nuancer. Udover disse er der neutrale farver - hvid, sort og grå. Den klassiske metode til at kombinere farver er baseret på en række principper. For det første er det nødvendigt at undgå tilstedeværelsen i et sæt mere end tre farver. For det andet er det bedre at vælge relaterede farver, der er tæt på hinanden på en cirkulær spektrum. For det tredje, for at undgå den monokrome, er det nødvendigt at kombinere farver, som ligger på hver sin side af farvespektret.

Som regel grundlag af en enkelt farve, og de to andre er valgfri. Hvis underlaget er for lyst, skal du ikke overbelaste billedet af giftige nuancer. I tilfælde af neutrale basis farve, kontrast, iørefaldende stedet genoplive kit. Kombinationen af varme og kølige farver er ikke forbudt, men overdreven kontrast i dette tilfælde ikke er velkommen. Neutrale farver kan tjene som grundlag for ethvert sæt, såvel som organisk kombineres med hinanden. Oprettelse af en monoton sæt kan levere en masse problemer, så hvordan man kan kombinere farver i tøj af samme farve, nogle gange - en umulig opgave. For eksempel, sorte farvenuancer har masse. Derfor, sort bluse, på baggrund af det kul skørt anden faktura kan vise en grønlig farve. Mike farve "Champagne" i alliance med de kog-hvide bukser ser sjusket. Farlige kombination af brune og sorte farver undgås endda fagfolk.

Hvordan til at kombinere farver i tøjet med et mønster? Det er simpelt: Hvis den øverste farve, bunden - fast, og omvendt. Kjole med dyr eller blomster print kræver kit fredelige sko, og Kit, lavet i én farve, det går over i alliance med ekstravagant fodtøj. Fashion tendenser tillade fuldstændig ulogisk ved første øjekast farver. For eksempel, bånd og blomster, eller blomstermønster og slange print. Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde følger blindt mode, så hvordan man kan kombinere farver i disse kits er omfattet af en mester i sit håndværk. Det er vigtigt at kende en harmonisk måde eller disharmoni skabt af kombinationen af tøj med farven på øjne, hår og hud. Således er den lyse blå farve kjole blonde mute udtryksfuldhed af hendes himmelske øjne. Den sorte farve er ikke egnet hvide-flået rødhåret dyr, og den grønne er i stand til at ødelægge teint brune hår, giver det en Jordet skygge.

Hvordan til at vælge en kjole og hvordan man kombinerer farver i tøj, der fokuserer på tsvetotip - en hel filosofi. Kvinder, der kender de "møtrikker og bolte" af det fashionable videnskab, et ry for elegante tricks i samfundet. Og rundt og ikke indser, at selv medfødte smagssans kræver løbende forbedringer og følg de skiftende tendenser i moderne mode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.