ModeTøj

ECCO sko: beskrivelse og anmeldelser

De fleste mennesker, når de køber sko, styres udelukkende ved udseende. Samtidig kan kvalitetsparametrene ikke engang overvejes. At have sko i lang tid og ikke skader sundheden, anbefaler eksperter at købe modeller af kendte mærker. Høj anerkendelse rundt om i verden tjente sko "ECCO".

Om producenten

ECCO er det verdensberømte danske fodtøjsmærke. Produkterne i dette mærke er præget af upåklagelig kvalitet og maksimal komfort. Fabrikanten kontrollerer omhyggeligt alle stadier af produktion af sko, så den svarer til de angivne parametre.

EKKO lægger meget vægt på udviklingen af nye modeller. Hvert par ser stilfuldt og udsøgt ud. Designere tænker gennem hver detalje, der starter fra formen af sålen og slutter med dekorative elementer.

ECCO produkter er meget populære over hele verden. Fodtøj af dette mærke er realiseret i 88 lande. Det globale netværk af brandede butikker består af mere end 3 tusinde butikker.

En stor succes blandt købere har virksomheden fået en ansvarlig tilgang til sin virksomhed. Medarbejdere i ECCO holder sig altid til filosofien om at skabe ikke bare stilfulde sko, men virkelig komfortable.

For at skabe fodtøj bruger ECCO kun højkvalitets læder af egen produktion. De bedste materialer kombineret med de nyeste teknologier giver dig mulighed for at skabe ekstraordinære produkter.

Virksomheden blev grundlagt i 1963 i Danmark. Til dato har ECCO fabrikker i Indonesien, Portugal, Slovakiet, Thailand og Kina.

Funktioner af fodtøj "EKKO"

ECCO produkter har et smukt udseende. Men samtidig er det lavet på en sådan måde, at fødderne ikke er skadede og er i en naturlig position. Under gangen bliver huden ikke presset eller gnides.

EKO sko komprimere ikke fingre. Det betyder, at den normale blodgennemstrømning bevares i benene, forhindrer fødernes deformitet.

Alle ECCO sko er lavet under hensyntagen til føddernes anatomiske egenskaber, deres bevægelser, når de går. Det er behageligt og bekvemt. Og vigtigst af alt - i skoene "EKKO" giver en fri landing. Benene bliver ikke trætte og fryser ikke.

Skoets design "ECCO" består af 4 dele:

  1. Top - den ydre overflade, dekoreret med tilbehør. Den øverste del definerer skos udseende og tjener som beskyttelse mod mekanisk skade.
  2. Indersål, der er placeret på toppen af solens fodspor. Indersålen giver en behagelig position af fødderne og udfører en dæmpningsfunktion. De absorberer fugt og støtter fodens form.
  3. Indsæt - et stykke sko, der er placeret under indersålen.
  4. Sålen er den nederste del af skoen.

Skandinavisk stil

Skaberne af mærke sko forsøgte at ære. Alle modeller udgør en universel stil, en simpel form og funktionalitet.

Udviklere af fodtøj "ECCO" holder sig til klassiske ideer. Alle modeller er relevante for forskellige arrangementer. Enhver, der ønsker at understrege deres unikke karakter kan gøre det ved at vælge "ECCO" (sko).

Sko, ECCO støvler er lavet i skandinavisk stil. Danmark, Sverige og Norge deler fælles værdier, der manifesterer sig i udseende af befolkningen i disse lande. I hvert aspekt af det moderne skandinaviske liv føles sindsro, frihed og lyst til naturen. Disse nationale træk er indeholdt i samlinger af fodtøj "ECCO".

Sko

Udvalget af ECCO sko er meget stort og er repræsenteret af separate samlinger af modeller til kvinder, mænd og børn. Særligt populære sko er "ECCO". Hele familien kan vælge komfortable modeller af mærke sko, der vil vare i mere end et år.

ECCO sko vil altid være prioriteret på grund af deres fordele. De er komfortable og lyse. Hvert år skaber skoens designere mere avancerede modeller.

Den største fordel ved EKO sko er elasticiteten og blødheden af sålen. Disse sko kan bæres hele dagen uden overarbejde fødderne. Derfor købes ECCO sko af forretningsfolk, der skal have et smukt udseende og samtidig føle sig godt tilpas.

Designet af ECCO sko er forskelligt. Alle modeller er designet under hensyntagen til modetrends og præferencer hos kunderne. De er velegnede til arbejde, rekreation, fester, romantiske møder, festlige arrangementer.

Sko er smukt kombineret med enhver form for tøj, der smukt gennemfører billedet. Selv de mest enkle tøj ser stilfuldt ud med fodtøj fra "EKKO".

Mænds sko

Normalt køber de fleste mænd sko til en officiel begivenhed. Moderne mode blev abstraheret fra den klassiske stil. Nu foretrækker mange mænd sportstøj i hverdagen. Virksomheden "ECCO" nægter helt ulejligheden og officieliteten af skoene. Fabrikanten forsøger at ændre holdningen til de klassiske mænds sko og bevise at skoene kan være behagelige.

Sko "EKKO" mænds elegance og komfort. Alle model linjer er universelle og elegante. Især for fans af sportssko producerer virksomheden oxfords og loffers. Disse modeller er ikke ringere end mærket sneakers med hensyn til komfortparametre.

Til toppen af skoene bruger producenten suede, nubuck, glat og laklæder af høj kvalitet. Skosålen "EKKO" er lavet af elastisk og slidstærk gummi. Hudbehandling udføres ved hjælp af speciel CFS-teknologi, som gør det muligt at imprægnere huden med vandafvisende midler. ECCO sko er tør under alle vejrforhold.

Også alle materialer er kendetegnet ved høj styrke og holdbarhed. Dele er forbundet med vulkanisering eller lim.

Sortimentet af sko til mænd er repræsenteret af modeller på slipset og med gummi sideindsatser. Udover klassiske par af sort og brun tilbyder designere sko med mere dristige nuancer: blå, lysegrå, mørk lilla. Der er modeller, der kombinerer flere farver. For eksempel i ECCO Contoured sko er sålen lavet i en rig turkis farve, og toppen er lavet af blåt læder.

Modeller til kvinder

Et stort udvalg af sko tilbyder ECCO til kvinder. Serie af damesko består af klassiske sko til festlige lejligheder og afslappede modeller, som er relevante for hverdagsbrug.

Alle sko "EKKO" kvinder er skabt i henhold til de nyeste trends i mode. I samlinger er der nyheder, der svarer til verdens tendenser. En kvinde af enhver alder og profession kan nemt hente sko, der vil lægge vægt på hendes smag og naturlige skønhed.

Alle ECCO sko kan betinges opdelt i flere serier:

  1. Klassisk serie, der består af elegante modeller på høje og mellemstore hæle. Før de fleste par er lukkede og kan dekoreres med dekorativt spænde, sten, hudflapper.
  2. Universal lineal. Dette omfatter sko på en lav platform, en lille bred hæl.

Sæl og hæle til damesko svarer til ortopædiske krav. Hverdagslidelse af ECCO sko påvirker ikke foders sundhed. Uanset hælens højde opretholdes normal blodcirkulation.

Fordel ved den kvindelige linjal af sko er deres korrekte form for sok. Uanset hvilket par kvinden vælger, vil fingrene holde en naturlig position, når de går. Dette hjælper med at forhindre bøjning af knogler og pitting.

Sko til børn

Sko er et must i børnenes garderobe. Både piger og drenge næsten fra det første år af livet er allerede bekendt med dette fodtøj.

Sko «ECCO» børn - den ideelle løsning til moderne forældre. Virksomheden producerer modeller til ture og helligdage.

Alle børnetøj "EKKO" blev udviklet af ortopædere og blev testet. Skindens indersål giver cirkulation af fugt og luft.

Toppen af børns sko er ret blød. Kanterne syes på en sådan måde, at de aktive bevægelser ikke beskadiger huden.

Sålen er blød og lys. I ECCO sko kan børnene løbe, spille og endda danse.

For nylig er antallet af skolebørn, der bærer sko fra mærket "ECCO", stigende. Piger kan vælge skoleuniform balletsko, dekoreret med frynser eller sten. For forår og efterår er der lukkede modeller af sko. Også børns modeller af sportsdesign udstedes.

Sko til de små

Specielt til børn, der lige er begyndt at gå, producerer ECCO små størrelser af sko. De er ideelle til at gå med en klapvogn.

Modeller til babyer er lavet af blødt læder af fin fremstilling. De har den korrekte anatomiske form. Sålen er lavet af polyurethan, som giver en blød og behagelig gang på en hård overflade.

Modellerne er fastgjort med velcro, som giver dig mulighed for at justere skoens passform til benets fylde.

Kundeanmeldelser

De fleste russiske købere værdsatte skoene "ECCO". Anmeldelser af produkterne af dette mærke er for det meste positive. Skoene er komfortable og smukke. Den er stærk og kan tjene ikke et år. Ifølge køberne hviler ECCO foders sko.

Nogle mænd og kvinder var utilfredse med kvaliteten af ECCO-produkter. I negative anmeldelser beskriver kunderne tilstedeværelsen af kunstige materialer i nogle modeller. De hævder, at skoene hurtigt skraler af. Det sker, at par sko er nok til en sæson.

Forældrene forladte forskellige kommentarer. Nogle var tilfredse med skoens kvalitet. Der er også negative kommentarer, der vedrører manglen på en supineer i børns modeller. Nogle mødre har bemærket, at skoene "ECCO" hurtigt ridser og skyder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.