ModeTøj

Hvordan man vælger en kvinders sundress?

I det mindste må man være til stede i en sundress sommer garderobe af enhver pige. Det er meget komfortabel og helt universel ting. Stylister er enige , at en sådan lys kjole kan bæres både på stranden og på den røde løber, udseendet chic. Vi vil fortælle dig om, hvad man skal kigge efter, når de køber kvinders sundress.

klud

Kjole - sommer mode element. Overvej mulig varme, hvor du bliver nødt til at bære en kjole. Under betingelser med høj temperatur og brændende sol velegnet naturlige stoffer. Hør og bomuld bruges til syning sundresses i etniske stil, strenge modeller, der er egnet til jobbet, samt kjoler i bøndernes fag.

Den aftenkjole er hensigtsmæssigt at anvende sol kjoler lavet af silke og chiffon. Disse stoffer anses for at være elitær, derfor, er ikke billige. Køb af færdige produkt som udsøgte materialer kan skade budgettet. Men vi anbefaler ikke at du køber kvindelige sundress fra billige efterligninger af silke til den højtidelige lejlighed. Sjusk stof er ikke også komfortable at have på, og hurtigt mister deres form.

Farver og nuancer

Kvinders kjoler og sundresses i 2013 gjort alle mulige farver. Tendensen er en farveorgie og rige nuancer. Pink, rød, gul, grøn, blå, cyan, lilla - alle disse farver ser en vinder og er trendy denne sæson.

Vær opmærksom på sundresses, der kombinerer flere farver. I dag populær gradient eller en glidende overgang mellem nuancer af samme farve. Desuden vil enhver leg og levende billede af kombinationen gøre en stilfuld og original. Og, selvfølgelig, en favorit af sommersæsonen er hvid. Sne-hvide kjole tiltrækker altid opmærksomhed og ser elegant.

Sundress tæve med et print

En anden hit af sommeren - udskriften. Den mest populære mønster - blomster. Sommeren er synonymt med frodig, så designere ofte bære det i klud. Store blomster ser iørefaldende og lyse. Dette mønster passer til fed og selvbevidste piger. Men små margueritter eller roser skabe en særlig charme og lave en romantisk billede.

Tilføj et strejf af aggression hjælper dyreprint. I år igen populær leopard, zebra eller tiger på tøjet. Sådan sundress egnet til aften ud et lys.

Kvindelige kjole med geometrisk mønster - ny denne sommer. kortfattet strimmel og cellen ifølge kravene. Men den indviklede sammenvævning af trekanter, vil firkanter og cirkler på stoffet ikke forlade dig ubemærket.

Hvordan man vælger en sundress af typen af figuren?

i de fleste tilfælde er karakteriseret ved tallet "pære" for slaviske kvinder. Alt for tunge hofter og smalle skrånende skuldre, - det er de vigtigste elementer i denne kropstype. For at gøre figuren proportional prøve at flytte fokus på brystet. Eventuelle flæser, flæser, lyse billeder og indretning i busten området er velkomne. Men skørtet skal være så enkelt snit og fortrinsvis mørk i farven.

I den modsatte situation, når skuldrene er overlegen i forhold til hofte størrelse, er det bedre at købe en kvindelig kjole med voluminøse bund. Vær opmærksom på draperinger, plissering og flæser på skørtet. Winning vil se kjole med en enkel top og bund af den flerlagede stof flyvende.

Skjul mave hjælper overvurderet talje og korset. Tight bælte, forsøge at danne en talje. Fuld skørt tilføjer volumen lår. Men en åben halsudskæring vil forstærke skønheden i brystet. Disse anbefalinger er egnet til ejere af tallene "kasse" type.

Ekstra vægt vil hjælpe med at skjule små mønstre og mørke stoffer. Hvid sundress også kontraindiceret frodige skønhed. Men prøv at trimme modellen lige snit, med en overskuelig form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.