Af teknologiMobiltelefoner

Den mindste telefon i verden - et usædvanligt stykke legetøj eller fuldstændig kommunikation enhed?

I de senere år har tendensen til en stigning i størrelsen af mobiltelefoner er blevet mere og mere klart. Producenter gerne tage hinanden i løbet og forsøge at opfinde den mest delikate, store eller "cool" telefon i verden. Men nogle af dem gik den anden vej og besluttede at oprette den mindste telefon i verden. Hvad skete som et resultat - vi lære af denne artikel.

Hvorfor har vi brug for en lille telefon?

Når du ser en lille telefon, spørgsmålet straks opstår - hvorfor har vi brug for det? Hvorfor virksomheder stadig producere sådanne modeller? Ikke alle kan lide den stadigt stigende i størrelse telefoner. De er store nok allerede kommet til pladerne, og nogle af dem, for eksempel HTC One, Samsung Galaxy Note linje, og Sony Xperia Z1 kan kaldes planshetfonami. Mange ejere af sådanne anordninger ikke brugt, og den tiende del af deres kapacitet. Lidt samme telefon uden overflødig og unødvendig funktionalitet, kan helt opfylde sit primære formål - at være den mest bekvemme kommunikationsmidler.

Lille Japan

I 2013, en lille telefon, kaldet Willcom Phone Strap 2, præsenterede den japanske operatør Willcom. Det vejer kun 32 gram, har en skærmdiagonal på 1 tomme.

Den japanske producent er stolt over at meddele, at deres krumme-telefon kan sende beskeder til e-mail. Med hensyn til funktionalitet, dette er den mindste mobiltelefon ikke noget særligt, bortset fra den infrarøde port, kan ikke prale. Og i driftsform på en enkelt opladning kan den bruges beskedne to timer. Den japanske selv indrømmer, at det er - mest kompakte tilføjelse til fuld størrelse tablet eller smartphone. Med hensyn til bekvemmelighed, telefonen også rejst spørgsmål - hvordan ved hjælp af bittesmå knapper, kan du skrive tekst, f.eks SMS? Planlagt til udgivelse på markedet er ikke mere end 12 tusind Willcom Phone Strap 2, og enheden var kun købes i Japan.

Modu Phone - den mindste telefon 2009

Denne mini-jack udgivet en ganske lang tid, men på det tidspunkt, det forårsagede overraskelse og dens beskedne størrelse og funktionalitet. Vægt - 40 gram, en diagonal på 1,3 inches og farveskærm i tilstedeværelse af MP3-afspiller og Bluetooth gør denne telefon bedst blandt resten af de kompakte kommunikationsenheder. Men nu arbejdet - igen kun to timer, så meget med sådan en telefon væk fra en stikkontakt ikke tale. Og endnu en kendsgerning, som kan forårsage besvær med at håndtere denne miniature enhed - ingen knapper. Telefonen havde navigationstasterne, hvorigennem det var muligt at ringe til et nummer eller skrive en besked. Generelt enheden gør et meget godt indtryk, selvom udadtil mere som en MP3-afspiller, og telefonen var ligesom lidt.

Telefon-nøglering - muligvis en

I 2010 blev det udgivet en anden mindste mobiltelefon - swap Nova. Han er ikke kun lille, men også usædvanligt. Dens dimensioner er så små, at denne telefon kan bæres eller som en nøglering eller som et vedhæng. Med en vægt på 43 gram er det - den mindste telefon ud af touch-enheder, og dette faktum blev officielt registreret i Guinness Book of Records i 2012.

Selv om enheden har en størrelse på en nøglering, det er en komplet telefon med et godt sæt af funktioner. Touch skærmstørrelse på 1,76 inches, indbyggede højttalere og en mikrofon, en slot til microSD, FM-radio - alt, ligesom en stor telefonmodeller. En interessant detalje - takket være pull-out USB-adapter swap Nova kan tilsluttes en computer som et USB-drev. Styr din touch-skærm med sin lille størrelse er det praktisk taget umuligt, så med telefonen gik stylus.

Nu kan du finde det via internettet, på hjemmesiderne for mobile salg. Og der er stadig villige til at købe swap Nova, men snarere som en eksklusiv tilbehør.

Nokia - oplevelsen af at skabe et mini jack

Må ikke holde sig væk fra fristelsen til at oprette din mindste telefon i verden, og kendte mærkevarer virksomheder. Finnerne har foreslået to varianter af lille størrelse telefoner rettet mod forskellige brugergrupper. En af dem - et budget enhed Nokia 100. Vægt er virkelig små - 71 gram. Men den er udstyret med et lyst farvedisplay og har et godt sæt af applikationer.

Den anden er den mindste telefon "Nokia" - en smartphone Nokia 700. Selvfølgelig sammenlignet med enheden af Willcom denne enhed ser flot ud, men hvis du tager for eksempel smartphones fra andre producenter, er Nokia 700 på deres baggrund synes krummer.

Telefon - kort QUMO Korttelefon

Men med rette betragtes som den mindste telefon i verden kan QUMO Korttelefon. Størrelsen af et visitkort eller et kreditkort, kan det nemt passe ind i en pung eller damer pung. Nyt fra QUMO rettet mod et publikum af købere, der køber telefonen kun som et kommunikationsværktøj og ikke ønsker at betaler for meget for unødvendige funktioner til dem.

Telefonen er lavet af konventionel plast, men tilsyneladende ser meget attraktivt. Desuden er det fås i flere lyse farver. Beskedne størrelse, dog tillade ham at have en imponerende sæt funktioner. Denne lommeregner, alarm, telefonbog. Vægt 38 gram og tykkelse på 7 mm gør enheden den mest miniature kommunikationsindretning til dato. Billeder af den mindste telefon QUMO Korttelefon præsenteret nedenfor. Af den måde, kan den oplades fra en computer eller en bærbar computer, som er meget praktisk.

Tilgang det som et første telefon til et barn, kan du tage den med dig på ferie og ikke bekymre dig, at det kan få tabt eller falde i vandet. Koster mindre end 2 tusind rubler lader ikke bekymre sig om sit tab.

konklusion

Giver det mening fabrikanter fremstiller små telefonmodeller? Eksempel QUMO Korttelefon, der for nylig dukket op på markedet, viser, at sådanne produkter vil finde en køber, der er interesseret ikke i store screen-telefoner, og i sine funktioner til at være enkle og billige kommunikationsmidler uden unødvendige klokker og fløjter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.