Af teknologiMobiltelefoner

Nokia 700: karakteristika, instruktioner, fotos og anmeldelser

Elegant udseende og en række farverige huse Nokia 700 klar antydning over, at modellen tilhører den kategori af mode gadgets, fængslet, primært på udseende. Enheden fungerer ved en mere avanceret styresystem Symbian Belle, som, selv om de ikke i stand til at konkurrere med Android og iOS, stadig virker meget bedre og mere effektiv end ældre versioner af brand platforme.

udseende

Dette aspekt er en af de vigtigste fordele, som kan prale telefon Nokia 700. Brugerne kan vælge mellem flere muligheder til farvning af kroppen, såsom turkis, hvid, sort, lilla og rød. Model konstruktion er gjort gode, men spores et lille hul. Enheden er behageligt at holde og nem at opbevare i små lommer.

På forsiden af enheden er skærmen på Nokia 700 (manual beskriver i detaljer hans), tre knapper, en højttaler til foredrag og advarselslamper. Det er værd at bemærke, at musik højttaler også er placeret på frontpanelet lige under knapperne. Så nu, selvom telefonen er på bordet eller en anden overflade, vil du aldrig gå glip af et vigtigt opkald eller en besked. Taler om de ulemper: Hvis højttaleren dækker med hånden, musikken er næsten uhørlig. Af den måde, mens der i den tætte lomme, Nokia 700 giver en dæmpet og uklar lyd.

På bagsiden af enheden er et kamera, en af to mikrofoner og en LED-blitz. Den venstre side er tom, mens til højre er den volumen rocker, knappen telefonens lås og kamera-knappen. Ovennævnte konnektorer tilpasses: slot headset 3,5 mm standard hul for virksomhedernes oplader og mikro-USB-stik. Den nedre del af indretningen var begrænset til den anden mikrofon. Dimensioner devaysa - 50x110x9.7 mm, Vægt -. '96

udstilling

Displayanordningen har en størrelse på 3,2 inches. Med sin skabelse, har udviklerne valgt en ClearBlack AMOLED, som ser langt mere at foretrække frem for en konventionel TFT-matrix anvendes i den tidligere model. Displayet er beskyttet af glas Gorilla Glass. Skærmopløsning 640x360 pixel - nok ved første øjekast, men i virkeligheden er billedet ser ganske præsentabel.

16780000 farver tillader skærmen at vise fremragende billedkvalitet: farverne er lyse og levende, det er også værd at bemærke gode betragtningsvinkler. Ud over den frodige palet af farver, øjet fanger utrolig dybde af sort farve, hvilket er særligt imponerende i applikationer med hvid kerne farve.

Multitouch arbejder ufuldkomment, men lidt har ulemper: kort og fotografier skaleres uden problemer.

tekniske egenskaber

Nokia 700 er installeret enkeltkerneprocessor, clocket ved 1300 MHz. Håndtering oplysninger er også ansvarlig 512 MB RAM. Til lagring af data til rådighed for brugeren 2 GB tilvejebringer derudover en konnektor til hukommelseskort, flash modtager microSD format på op til 32 GB. Som for interface, kan brugerne få adgang til Wi-Fi, Bluetooth 3.0, USB, og NFS.

Karakteristik ret beskedne, og nu er de ikke noget nyt, men med de problemer, de klarer ganske godt. Overgangen mellem menuer glatte, mener enheden temmelig hurtigt. Den gadget er i stand til at køre en masse alvorlige legetøj og applikationer, så dem, der planlægger at bruge denne model som en smartphone, er, hvad de skal gøre.

kamera

Kamera, der blev indført i en Nokia smartphone 700, samtidig imponerende og skuffende. Opløsning 5 megapixel producerer medium skud og LED-blitz klarer belysning faciliteter. Tilgængelige sæt af nødvendige funktioner, der vil hjælpe med at indstille optagelsestilstanden. Men i stedet for den sædvanlige autofokus er indstillet fuld fokus, som ikke er egnet til makrofotografering af høj kvalitet. Lyse farver, men ofte det billede set gennem linsen, flimrer, og farverne er forvrænget.

Videokamera Nokia 700, karakteristik, som er lidt bedre, skyder med en opløsning på 1280x720 pixels. Kvalitet klip ser bedre ud end billederne. Høj kvalitet videooptagelse skyldes også god behandling hastighed - 30 billeder / sek. Inkluderet blitz giver mulighed for optagelse i mørke områder eller sent om natten.

lyd

I højttaler til musikafspilning volumen har en anelse over gennemsnittet. I lommen på lyden kan høres i en støjende gade er svag, så jeg er nødt til at bruge den til at vibrere. Enheden fungerer godt som en beskeden mp3-afspiller, men en masse af det er ikke nødvendigt at vente fra den funktionelle mangfoldigheden og kvaliteten af afspilningen.

batteri

Nokia 700 indeholder et Li-ion batteri 1080 mAh batteri. I tilstanden enhed musikafspiller uden genopladning vil vare omkring 47 timer, i et telefonopkald tilstand -7 timer, og standby-tid kommer til niveauet for 465 timer.

konklusion

Påfyldningsindretning vendte svag, og forvirret af tvivlsom operativsystem. Men vi må ikke glemme, at smartphone blev lavet med en bias i retning af design: simple udseende, kompakt størrelse, en masse lyse stikkontakter mv - og i den forbindelse har enheden lykkedes så godt som muligt og at være meget elegant og attraktiv. Et væddemål på de tekniske egenskaber gør modellen meget anderledes plan. Kamera skuffende mangel på fuld autofokus, hvilket er grunden til at opnå en virkelig høj kvalitet billeder vil ikke fungere. Med Video klarede sig lidt bedre. Skærm forlod kun behagelige indtryk: farve-rige, saftige og attraktive. Der er en slående dybe sorte nuancer. Batteriet har en mellemstor uafhængige fungerende indikatorer. I almindelighed, som smartphone har betydelige ulemper og fordele. Da den vigtigste opgave klarede han, men alt andet afhænger af brugerens præferencer.

Kundevurdering

User kommentarer til denne enhed, som adskiller sig betydeligt. For eksempel, nogle mener kamera svageste del af gadget især på grund af manglende autofokus andre mener, at det er godt egnet til telefonen.

Design og lyse boliger Nokia 700 billeder, som du kan se i artiklen, kunne lide alt. Anmeldelser sige, at enheden er meget holdbare, komfortable og stilfuldt. Observeret lille modreaktion design.

Kritiseret stille højttaler, fordi der til tider uhørlig opkald. Med hensyn til brugen af musikafspiller med hovedtelefoner, de fleste anmeldelser er positive. Nogle endda sammenligne telefonen med fuld mp3-afspiller.

Bright skærm har optrådt på de fleste af publikum smag. Der har lyse farver og ClearBlack teknologi. Pålidelig Glas Gorilla Glass beskytter smartphone i tilfælde af et fald.

Hvis vi taler om Nokia 700 operativsystem, der er karakteristisk for sine tvetydige brugere: nogle mener, at det er fuldt ud i stand til at opfylde behovene hos smartphone ejere, andre betragter det som en fiasko af platform, hvilket er en ikke-konkurrencedygtig modstander til Android og iOS.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.