Nyheder og SamfundKultur

Unik Museum for underholdende videnskab "Eksperimentanium"

Hvis du tror, at "videnskab" og "sjov" - to ord, absolut ingen måde er forbundet med hinanden, så er du groft fejl. Desuden er der i Moskva er der et museum, der kan vise dig dybden af din illusion. Og mærkeligt nok, kan du nemt kontrollere dette postulat på deres egne erfaringer, når du forsøger at gøre sine egne for at skabe en sky af tamme lyn, og ikke engang komme ind i det sorte hul, at være i nærheden af det. Og alt dette magiske vil vise dig underholdende science museum "Eksperimentanium". Som navnet antyder, et museum helt viet til videnskabelige eksperimenter. Og derfor er det ikke overraskende, at regel nummer 1 her lyder: "! Rør mig alt hvad du ser"

Og hvad er interessant videnskab?

"Eksperimentanium" Museet er en hel verden af videnskabelig sjov for alle aldre. Mens børnene kommer til ubeskrivelig glæde for de lokale "mirakler", voksne får også mulighed for at vække ham selv sit indre barn, re-opdage de love, som verden lever. For eksempel er der et bord og stol, hvis dimensioner er dobbelt den sædvanlige møbler til os. De giver besøgende mulighed for at se møblerne den måde, det syntes dem i en alder af tre.

Derudover kan de besøgende eksperimentere og lege med mere end hundrede displays og gåder. Museum for underholdende videnskab "Eksperimentanium" vil vise dig en bred vifte af optiske illusioner og visuelle test, særlige gadgets, der vil vise, hvordan den menneskelige krop fungerer. Så kan du se, hvordan det menneskelige øje opfatter lys og farver, og danner et billede på nethinden.

Både børn og voksne kan have det sjovt i opbygningen af en buet bro uden en eneste søm, hvilket skaber variation af farvning af en menneskekrop projektion, afhængigt af temperaturen orgel egenskaber og forsynet med kun nogle få mønter, kan du oprette en model af universet, og observere bevægelsen af planeter, og endda skabe et sort hul og se, hvordan det trækker i alt, hvad der nærmer det. Museum for de eksperimentelle videnskaber "Eksperimentanium" selv har en særlig enhed til transport af tunge byrder, der kan løfte dig op i luften.

Historie "Eksperimentanium"

Blandt andet, her er de tilgængelige forklaringer, selv de børn i alle de videnskabelige fakta og fænomener. Derfor, hvis du vil have dit barns interesse for naturvidenskab og til at uddybe sin viden på et bestemt område, vil du blive vist strengt besøg til Museum of underholdende videnskab "Eksperimentanium". Moskva, ved den måde, er ikke den eneste by i verden, hvor der er lignende institutioner. Den første og enestående i sin art af Science Museum åbnede i 1982 i USA. Nu, dette er ikke nogen overraskelse. Så mit museum "Eksperimentanium" er, i Krasnoyarsk, Rostov ved Don, Minsk, Kiev, Odessa og mange andre byer og lande.

Hvem og hvorfor gå til museet?

Museum for underholdende videnskab "Eksperimentanium" viser lidt Howcast der lige er begyndt at udforske verden og overvældet forældrene med deres endeløse spørgsmål, teenagere, der er kede at sidde på skolens aktiviteter, unge, der søger inspiration og kreativitet, og voksne, tørstige efter nye oplevelser og drømme for et øjeblik at vende tilbage til barndom.

Museum for underholdende videnskab "Eksperimentanium": priser

På trods af den rige eksponering og offeromkostninger for at besøge museet er tilgængelig for alle interesserede. For eksempel er børn under 3 år indrømmede fri, børns billet (under 16 år) vil koste dig 350 (hverdage) eller 450 (weekend) rubler, voksne 450 (hverdage) eller 550 (weekend) rubler. Hertil kommer en særlig rabatordning og bonusser, for eksempel en familie billet til 1500 rubler. Til sammenligning, en billet til Kiev, "Eksperimentanium" koster 210 og 270 rubler (for børn og voksne, henholdsvis), mens det i Europa den gennemsnitlige pris for indgangen til Museum of Science er 1500 rubler (København, Danmark).

Hvordan bliver en videnskabsmand?

Udover spændende udflugter er også en række uddannelsesprogrammer er baseret på videnskab museum, herunder internationale dem, såsom "World of forskere" Henkel "(sammen med Tyskland)," forskere -. Børn", alle former for kurser og workshops alle tager sigte på popularisering af videnskab blandt børn og unge og udviklingen af Ruslands videnskabelige potentiale. for eksempel i robotteknologi selvfølgelig dit barn kan personligt designe en reel plads satellit, og muligvis blive berømt i hele verden som en genial videnskabsmand. en simulering kursus om 3D-pr Inter vil gøre det muligt at realisere nogen, selv de mest fantastisk idé. Hos Tesla SH.O.U. du oprette lyn med sine hænder, og andre programmer biologer fortælle dig om DNA, og selv lære at frigøre det fra den fælles banan. Hertil kommer, dine børn kan deltage i videnskabelige konkurrencer og quizzer, arrangeret af administrationen af museet, samt købe en souvenir nyttige "videnskabelige legetøj" såsom kits til krystal vækst, mikrobiologiske eksperimenter, robotter, motorer, modeller og så videre.

Så hvis du - en lidenskabelig elsker af grundlæggende og anvendt videnskab, dette sted er absolut et besøg værd. Her enhver person, selv en mulig negativ oplevelse kedeligt i skolen, opdager han, at videnskaben fører ham til en ubeskrivelig glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.