SundhedMedicin

Hvordan kighoste hos børn

Medicin, der er mange infektioner, som en person perebolevaet barndom. Nogle af dem er fundet særligt ofte overføres ganske let, såsom skoldkopper, og nogle smitsomme sygdomme og bærer tunge bivirkninger har mere. Fra sygdomme sådanne mennesker forsøgte at opfinde en vaccine til at hjælpe med at flytte dem let og uden konsekvens eller ikke syg. I denne artikel en af disse sygdomme, som kaldes kighoste vil blive overvejet.

Pertussis anthroponotic refererer til akutte infektioner, det opstår som et resultat af patogen kontakt med den inhalerede luft. Sygdommen forårsages af pertussis wand relateret til gramnegative mikroorganismer, er yderst ustabilt i miljøet. Coli dør hurtigt, når de udsættes for sollys og desinfektionsmidler. Kighoste hos børn opstår oftest manifesterer sig pirrende hoste og beruselse.

ætiologi pertussis

Som bemærket ovenfor, at sygdommen forårsager pertussis bacillus. Infektion sker normalt via kontakt med en patient. Kom i den menneskelige krop, pind trænger næseslimhinden. I processen med toksin udgivet sine vitale funktioner, er det en årsag til alle kliniske manifestationer. Toxin irriterer luftvejene og har en patologisk effekt på nervesystemet. Det forårsager en krampe i mellemgulvet og respiratoriske muskler. Som et resultat, smertefuld hoste, og muskelkramper, hypoxi af organer og væv, som bidrager til sygdommen. Kighoste hos børn under et år sker særligt tung og kan forårsage kvælning og respirationsstop. Også forværre sygdommen kan være allergier.

sygdomsmanifestationer

På den latente periode af sygdom tegner sig for omkring syv til ti dage. Dette er den tid, hvor der er indførelsen af pertussis bacillus, toksindannelse og begyndelsen af sin patologiske virkning. Endvidere er der en stigning i temperatur, der er forgiftning. Barnet bliver sløv, Moody. Der er en tør hoste, hvis intensitet øges gradvist. I løbet af denne periode, som kaldes bluetongue, i omkring ti dage. Efter slutter spastisk komponent. Hoste bliver meget stærkere, og hans angreb holder længere, hvilket ofte resulterer i opkastning. Sådanne fænomener gentages mange gange om dagen, udmattende barn. Hos små børn på baggrund af svær hoste kan forårsage krampeanfald. Baby ansigt oppustede og rød på grund af hoste. Blødning forekommer ofte på huden og sclera af øjet. Kighoste hos børn kan være kompliceret med lungebetændelse, atelektase og emfysem. Disse virkninger kan vare op til en måned. Endvidere sygdommen er faldende, og der kommer et gradvist opsving. De børn, der blev vaccineret kighostevaccine, er sygdommen overføres meget lettere, og det kan forekomme slettet. I dette tilfælde sygdommen er bekræftet ved immunologisk diagnose og isolering af patogenet fra opspyt.

Hvordan man kan helbrede kighoste hos børn

Lette former af sygdommen behandles hjemme. Hvis udvikle kighoste hos børn, behandling udføres i stationære forhold. Spædbørn er omfattet af den obligatoriske indlæggelse, fordi de ofte udvikler svær hypoxi og det er nødvendigt at overføre dem til en ekstra ventilator. Kighoste hos børn behandles symptomatisk, at ty til antibiotika kursus til ti dage. Tildel antipyretiske lægemidler, centralt virkende hostestillende, om nødvendigt antikonvulsiva. Under ordningen blev udført i tre dage indgivelse af pertussis immunglobulin.

forebyggende foranstaltninger

I den tidlige barndom er en obligatorisk immunisering kighostevaccine, som er en del af DTP. Vaccination er tredobbelt. Dette medvirker til at forebygge pertussis, eller, i tilfælde af en allerede eksisterende sygdom, og det er lettere at bevæge sig uden komplikationer.

Børn, der har været i kontakt med det syge barn, der er omfattet af isolation i to uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.