SundhedMedicin

Bestemmelse af køn barnet på hjerteslag og urin

Efter at lære om graviditeten, vordende mødre og fædre straks begynde at gætte, hvem vil blive født - en dreng eller en pige? Forud for SPL i lang tid, og nu vil jeg prøve på rollen som forældre til en søn eller datter! Nå, samtidig informere de andre: og at vise, og for at stoppe, endelig, at stille det samme spørgsmål. Og så begynder, i højere grad, selvfølgelig, kvinderne kigge efter alle mulige metoder, som måske eller måske ikke fortælle maskinen, der sidder i maven. Definitionen af børnesex urin mor til hjertebanken, for fornyelse af blod forældre til den kinesiske opfattelse af bordet, på banen for en vielsesring - så snart nogen iskhitryayutsya kvinder at få et svar! Ingen af disse metoder er ikke anerkendt af medicin, men erfarne mødre siger, at de - helt pålidelige. Men SPL og forkert, og det er - ikke en sjældenhed. Så lad os se på de mest interessante af dem.

Bestemmelse af køn barnet på hjerteslag

Sandsynligvis, kan denne metode betragtes som tæt på videnskabelig. Den er baseret på arten af de føtale hjerte toner, og isledovanie udføres ved hjælp af et medicinsk instrument - stetoskop. Det er sådan et håndsæt med en bred tragt på enden, som er sat til et absolut maven på en gravid med henblik på at lytte til rytmen af barnets puls. Proceduren er udført i den flydende krystal ved hvert besøg, startende fra 18-20 uger. Den hedder "auskultation" - diagnose af naturlyde. Så hvor gør kønsbestemmelse af barnets hjerteslag? De siger, at læger, når der var ingen biler, det er gennem dette rør bestemmer barnets køn.

hjerte lyde

Læger har identificeret en vis forbindelse mellem karakteren af hjertet og køn af fosteret. Det viste sig, at hjertet slår drenge svage, fjerne og ikke skyndte sig ind i denne verden, som den var, bag døren. Pigerne, tværtimod - de er persistente, vandreture, ophidset og klart hørlig. Hertil kommer, at hvis der ikke er mere end 140 slag i minuttet, så vil du finde drengen Hvis mere - så vil der være en ung dame. Hvis hjertet høres fra den venstre side, så det hører til den fyr, hvis højre - pigen. Bestemmelse af køn barnet på hjerteslag kan gøres derhjemme, hvis du køber et stetoskop. Under alle omstændigheder er det ikke bringe skade, men du kan fra begyndelsen til at lytte til den bankende hjerte af dit andet. En karakter slår kraftigt afhænger af mange faktorer: tid på dagen, den tilstand af kvinderne, fosterstilling , og andre.

Bestemmelse af køn barnet på urin

Hvis den første metode - medicin, derefter det andet - kemi. Der er nødt til at tage pasteuriseret mælk opbevaring kortsigtet, forbinde det med urin fra gravide kvinder (over 10 uger) i lige store dele og kog. Hvis mælken vil stivne, vente på min datter - hvis ikke, søn. Reaktionen forårsaget af genopbygning af kroppen og tilstedeværelsen i det af visse hormoner karakteristiske til at bære en dreng eller pige. Hvad ville du ikke have udført test, er den pålidelig bestemmelse af barnets køn indregnes kun ved hjælp af ultralyd. Nogle forældre nægter ham, frygtede konsekvenserne af emissionerne fra køretøjer. Men vi skal forstå, at med det også afsløret alvorlige føtale abnormiteter, og i de tidlige faser. Og det påvirker sundheden for mor og barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.