Mad og drikkevarerOpskrifter

Karpe marineret: opskrift

Marinering fisk praktiseres i de skandinaviske lande, Japan, Korea, Europa i århundreder. Denne metode gør det muligt at gemme en stor store fangst i sin helhed. Hertil kommer, at syltede fisk har en fremragende smag og går godt med en side skål af kartofler eller ris. Denne artikel præsenterer de bedste opskrifter på marinering fisk for eksempel karpe. Bare bruge dem, kan du marinere og alle andre fisk.

Sådan lage i saltlage karper

Bejdsning karper på denne opskrift indebærer forudgående udblødning i sin stejle saltvand. Denne såkaldte våd marinering.

Til fremstilling af opløsning nødvendig i en liter kogende vand glas stir salt. Så fiskestykkerne er fyldt med denne løsning og infunderes i tre timer. saltning tid afhænger blandt andet af tykkelsen af skiverne.

Kogte karpe skyllet under rindende koldt vand, hvorefter fisken lægges i lag i gryden. Hvert lag skal drysses med krydret krydderier, drys eddike og vegetabilsk olie. Ved afslutningen af de fisk, sat på en flad plade og lægge en byrde.

Marineret karper i hjemmet vil være klar på en dag. Bon appetit!

Bejdsning karper tørmetoden

En yderligere fremgangsmåde involverer de foreløbige bejdsning karper salte uden tilsætning af væsker:

 • Til denne to-kilo karper skæres i fileter, fjerne højderyggen og samtlige knogler, så kun huden.
 • Derefter fiskestykkerne foldes ind i beholderen, god pour salt og sendes under tryk i et køleskab i 3 timer.
 • Efter den specificerede tid fisken vaskes med koldt vand. Du kan bruge en fin sigte at lade vandet løbe helt.
 • Så fiskestykkerne at hælde eddike, satte åg tilbage, og sende den karper i køleskabet i yderligere 3 timer, hvorefter det igen bliver nødt til at skylle.
 • Obsushennogo karper med køkkenrulle spredt i en krukke, vekslende lag af fisk, løg, gulerødder, blade og allehånde. Top karper marineret hældte vegetabilsk olie.

Tre timer senere, kan fiskene fodres til bordet.

Opskrift karpe marinering med eddike og krydderier

Til madlavning karper på denne opskrift, er fisken først skæres i fileter og derefter infunderes i dagevis i en særlig marinade.

Til fremstilling af disse skal koge på komfuret 0,5 I vand. Så tilføje til det 50 gram salt og sukker, sød fed og sort peber (½ time. Skeer), koriander (½ time. Skeer), laurbærblad. Skrive en marinade kog i 5 minutter, hvorefter den fjernes fra varmen. Efter yderligere 15 minutter, er det nødvendigt at tilsætte eddike (100 ml) og omrør. Den resulterende opløsning hældes fileter, foldet i en gryde.

Karp syltede, hvilket opskrift indeholder ovenstående gennem dagen krydret med olie og løg. Servér fisken til pynt af kartoffelmos.

Karp, syltede bank

Karpe, marineret til denne opskrift, i slutningen af madlavning, kan du rulle åbneren i steriliserede glas og gemme op til tre måneder på et køligt sted. Hvis fisken ikke er planlagt til at bevare, så banken bliver nødt til at dække silikoneetui og sende i køleskabet for at trække i mindst en uge. Først da det kan være at forsøge.

For at forberede karper på denne opskrift skal du bruge 1 kg fiskefileter, skåret i skiver, uden knogler og hud. Fisk har brug for at rulle i salt (5 timer. De skeer) og derefter sende den til køleskabet 2 timer.

På dette tidspunkt, kan du forberede marinaden. Til dette formål hældes i 1 liter pot hvid eddike, tilsæt salt (2 timer. Skeer) og brun sukker (3-4 spiseskefulde. Skeer). Det skal tilføjes alle krydderier: sennepsfrø, (. 2 stk) koriander, fennikel og sort peber (. 1 tsk) og ingefær (2 cm) og tørret chili. Skrive en marinade til at koge, og derefter fjerne det fra varmen, tilsæt 4 hoveder hvid løg, skæres i ringe, og trække i 1 time.

Efter dette, fiskene har brug for at nå og rense salt, læg dem i en krukke og hæld marinaden afkølet. Efter dette, kan karper bevares. Marineret karper i hjemmet er holdt i en åben krukke i køleskabet i 1 måned. Men det viser sig, det er så lækkert, at det ikke er nødvendigt at opbevare det i så lang tid.

Sådan marinere karper: en opskrift med sojasauce

Marineret karpe, ikke blot med henblik på at bruge den senere som en snack. Trin bejdsning fisk er lige så vigtigt for den efterfølgende termiske behandling, så som bagning i ovn eller grill. Under alle omstændigheder, at kødet i marinaden karper bliver mere duftende, saftigt og mørt smag.

For at forberede fisk, der anvendes i asiatiske køkken efter marinaden:

 1. Den lille beholder skal tilsluttes revet ingefær (tykkelse 1,5 cm), hvidløg (2 stk.), Chili, paprika og sukker (for ½ time. Skeer).
 2. Du kan derefter tilføje den vigtigste ingrediens i marinaden - sojasovs. Total har Brug ca. 50 ml sauce.
 3. Alle ingredienser skal være grundigt blandet med blandingen og pels fisken på alle sider. Så det skal være indpakket i plastfolie og sende i køleskabet for at marinere i 1 time.

Karpe marineret i sojasauce, perfekt til at grille. Kødet bliver mørt, saftigt med en krydret eftersmag.

Citrus marinade til karper

Traditionelt bruges til marinering karper citronsaft eller limesaft. For at gøre dette, skal du blot blandet med lidt olivenolie og belagt med fisk fra alle sider. Glem ikke om det faktum, at det skal være pre-salt og peber indvendigt og udvendigt, og først derefter skal marinere karper.

Opskrift anden citrus marinade afgjort appellere til fans af det eksotiske. For sin forberedelse ikke kun bruges citronsaft, men orange. Disse to bestanddele blandes i lige dele med olie, hvorefter marinaden påføres på fisken.

Marinering karper i mayonnaise

Til stegning hele karper i ovnen, anbefales det at marinere i mayonnaise. Efter sådan en lage, fisk vender saftig og får appetitvækkende gylden brun.

Før lage i mayonnaise, karper, skal du først fjerne gæller og tarm. Derefter fisken gnides med en blanding af salt, peber og hvidløg presses. Hvorefter den karper har brug for at hælde citronsaft og sætte i maven kviste af rosmarin. Nu i en separat beholder at blande mayonnaise og creme fraiche ligeligt og overtrække fisk resulterende masse. Marinerede karpe skal "hvile" fra 30 minutter til 4 timer, afhængigt af hvor meget tid en værtinde.

Karp, bejdset i mayonnaise, bages ved 180 grader 35 minutter. Serveret på en plade med citron og salat.

Funktioner marinering karper

Velsmagende lage snack karper vil hjælpe de følgende nyttige tips:

 1. Til marinering egnet kun friske, ikke frosne fisk. Scale karper skal passe stramt på huden og gæller at være lyserød og ren.
 2. Hvis du planlægger at marinere fiskefileter, er det bedst at vælge karper ikke mindre end 2 kg, med store knogler, som er let adskilt med hætten del.
 3. karper marinering tid er normalt ikke mere end en dag, men at smage fiskene blev mere overfyldt, anbefales det at holde det i marinaden i mindst 2-3 dage. I løbet af denne tid, vil karper prosolitsya bedre og smager bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.